Sriubas verdu daugiafunkciniame puode.
Bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais, voveraites nuplauti, stambiai supjaustyti. Į puodą sudedam bulves, voveraites, užpilame vandeniu, pabarstome druska bei pipirais. Tada jungiame sriubos funkciją 40 - čiai minučių. Kol verda - supjaustome svogūną bei lašinius smulkiais kubeliais. Pakepiname lašinukus iki spirgučių, sudedame svogūną ir pakepiname iki auksinės spalvos. Svogūną bei spirgučius sudedame į verdančią sriubą ir verdame likusį laiką. Pagardiname grietine.
Voveraičių sriuba
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 300 gramų | voveraitės |
| 6 vienetai | bulvių |
| 2 litrai | vanduo |
| 70 gramų | lašinukai (sūdyti) |
| 2 galvos | svogūnai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais
-
Olandiška salierų sriuba
-
Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Bulvienė su grybais ir riešutais
-
Kreminė vištienos sriuba
-
Trinta špinatų sriuba
-
Makaronų sriuba su jautienos juostelėmis
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Sriuba su morkomis ir brokoliais
-
Krevečių sriuba
-
Varnalėšos sriuba
-
Kopūstų sriuba su kukuliais
-
Pomidorų ir bazilikų sriuba
-
Sriuba "Čili"
-
Bulbienė
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Rūgštynių sriuba su špinatais
-
Daržovių sriubytė "Vasara"
-
Burokėlių-grybų sriuba
Voveraičių sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Voveraitės,
300 gramų -
Bulvės,
6 vienetai -
Vanduo,
2 litrai -
Lašinukai , sūdyti,
70 gramų -
Svogūnai,
2 galvos - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sriubas verdu daugiafunkciniame puode.
Bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais, voveraites nuplauti, stambiai supjaustyti. Į puodą sudedam bulves, voveraites, užpilame vandeniu, pabarstome druska bei pipirais. Tada jungiame sriubos funkciją 40 - čiai minučių. Kol verda - supjaustome svogūną bei lašinius smulkiais kubeliais. Pakepiname lašinukus iki spirgučių, sudedame svogūną ir pakepiname iki auksinės spalvos. Svogūną bei spirgučius sudedame į verdančią sriubą ir verdame likusį laiką. Pagardiname grietine.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
