300 gramų | voveraitės |
6 vienetai | bulvių |
2 litrai | vanduo |
70 gramų | lašinukai (sūdyti) |
2 galvos | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais, voveraites nuplauti, stambiai supjaustyti. Į puodą sudedam bulves, voveraites, užpilame vandeniu, pabarstome druska bei pipirais. Tada jungiame sriubos funkciją 40 - čiai minučių. Kol verda - supjaustome svogūną bei lašinius smulkiais kubeliais. Pakepiname lašinukus iki spirgučių, sudedame svogūną ir pakepiname iki auksinės spalvos. Svogūną bei spirgučius sudedame į verdančią sriubą ir verdame likusį laiką. Pagardiname grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos troškinys-sriuba
- Koldūnų sriuba
- Trinta kukurūzų sriuba
- Pomidorinė kopūstų sriuba
- Sriuba su morkomis ir brokoliais
- Svogūnų trinta sriuba
- Tiršta daržovių sriuba
- Kreminė vištienos sriuba
- Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
- Rūgštynių ir špinatų sriuba
- Rūgštynių sriuba
- Burokėlių sriuba
- Balinta sriuba
- Kiškio kopūstų sriuba
- Kazlėkų sriuba su jautiena
- Agurkinė sriuba
- Kopūstų sriuba su kukuliais
- Trinta brokolių sriuba
- Rūgštynių sriuba
- Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
Voveraičių sriuba
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Voveraitės,
300 gramų -
Bulvės,
6 vienetai -
Vanduo,
2 litrai -
Lašinukai , sūdyti,
70 gramų -
Svogūnai,
2 galvos - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sriubas verdu daugiafunkciniame puode.
Bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais, voveraites nuplauti, stambiai supjaustyti. Į puodą sudedam bulves, voveraites, užpilame vandeniu, pabarstome druska bei pipirais. Tada jungiame sriubos funkciją 40 - čiai minučių. Kol verda - supjaustome svogūną bei lašinius smulkiais kubeliais. Pakepiname lašinukus iki spirgučių, sudedame svogūną ir pakepiname iki auksinės spalvos. Svogūną bei spirgučius sudedame į verdančią sriubą ir verdame likusį laiką. Pagardiname grietine.