Sriubas verdu daugiafunkciniame puode.
Bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais, voveraites nuplauti, stambiai supjaustyti. Į puodą sudedam bulves, voveraites, užpilame vandeniu, pabarstome druska bei pipirais. Tada jungiame sriubos funkciją 40 - čiai minučių. Kol verda - supjaustome svogūną bei lašinius smulkiais kubeliais. Pakepiname lašinukus iki spirgučių, sudedame svogūną ir pakepiname iki auksinės spalvos. Svogūną bei spirgučius sudedame į verdančią sriubą ir verdame likusį laiką. Pagardiname grietine.

Voveraičių sriuba
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų | voveraitės |
6 vienetai | bulvių |
2 litrai | vanduo |
70 gramų | lašinukai (sūdyti) |
2 galvos | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorų sriuba
-
Kreminė baravykų sriuba
-
Daržovių sriuba su raugintais agurkais
-
Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
-
Lietuviška kopūstienė
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Žirnių sriuba
-
Kopūstų sriuba su kukuliais
-
Jautienos sriuba
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Grybų sriuba
-
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
-
Jogurto sriuba
-
Trinta špinatų sriuba
-
Vištienos sultinys
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Moliūgų sriuba
-
Olandiška pievagrybių sriuba
-
Petražolių sriuba
-
Sriuba su jautiena
Voveraičių sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Voveraitės,
300 gramų -
Bulvės,
6 vienetai -
Vanduo,
2 litrai -
Lašinukai , sūdyti,
70 gramų -
Svogūnai,
2 galvos - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sriubas verdu daugiafunkciniame puode.
Bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais, voveraites nuplauti, stambiai supjaustyti. Į puodą sudedam bulves, voveraites, užpilame vandeniu, pabarstome druska bei pipirais. Tada jungiame sriubos funkciją 40 - čiai minučių. Kol verda - supjaustome svogūną bei lašinius smulkiais kubeliais. Pakepiname lašinukus iki spirgučių, sudedame svogūną ir pakepiname iki auksinės spalvos. Svogūną bei spirgučius sudedame į verdančią sriubą ir verdame likusį laiką. Pagardiname grietine.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...