Užverdamas vanduo, dedama vištienos blauzdelės, smulkintas svogūnas ir morka. Taip pat beriama kvapieji pipirai ir šiek tiek čiobrelių. Kai išverda mėsa, pilame pomidorų pastą ir kapotus česnakus. Paskaninama druska, pipirais ir bazilikais. Galiausiai dedami makaronai ir dar paverdama.
Skanaus.

Pomidorų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištų blauzdelės |
0.5 vieneto | svogūnai |
5 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | morkos |
0.75 stiklinės | pomidorų pasta |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | čiobreliai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
1 sauja | makaronai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pievagrybių sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Raugintų burokėlių barščiai
-
Sriuba "Charčio"
-
Kaimiška sriubikė
-
Žuvienė kitaip
-
Jogurto sriuba
-
Šparaginių pupelių sriuba
-
Sriuba "Korėja"
-
Meksikietiška čili sriuba
-
Žuvienė daržovių sultinyje
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Apelsinų sriuba
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Rumuniška sriuba
-
Aštri pomidorų sriuba
-
Daržovių sriuba
Pomidorų sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištų blauzdelės,
1 vienetas -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Česnakas,
5 skiltelės -
Morkos,
1 vienetas -
Pomidorų pasta,
3/4 stiklinės - Druska
- Bazilikas
- Čiobreliai
- Juodieji pipirai
- Kvapieji pipirai
-
Makaronai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užverdamas vanduo, dedama vištienos blauzdelės, smulkintas svogūnas ir morka. Taip pat beriama kvapieji pipirai ir šiek tiek čiobrelių. Kai išverda mėsa, pilame pomidorų pastą ir kapotus česnakus. Paskaninama druska, pipirais ir bazilikais. Galiausiai dedami makaronai ir dar paverdama.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...