Porus susipjaustykite žiedais ir pakepinkite ant sviesto. Galima kepinti iš karto puode. Maišydami kepkite, kol suminkštės.
Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Dėkite į puodą, užpilkite sultiniu ir virkite, kol suminkštės bulvės.
Suberkite druską ir pipirus, suilkite pieną. Dar šiek tiek pavirkite. Tada sutrinkite blenderiu.
Paskaninkite grietine ir papuoškite petražolėmis. Skanaus

Porų trinta sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
30 gramų | sviestas |
2 vienetai | poras |
2 vienetai | bulvių |
3 stiklinės | sultinys (vištienos) |
0.5 stiklinės | grietinė |
1 stiklinė | pienas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | muskatas (tarkuotas) |
šiek tiek | baltieji pipirai (malti) |
1 sauja | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Brokolių sriuba
-
Cukinijų sriuba
-
Rūgštynių kremas
-
Trinta bulvienė
-
Svogūnų sriuba
-
Sriuba su konservuotais žirneliais
-
Mėlynių sriuba
-
Brokolių trinta sriuba
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Sveikuoliška rudeninė moliūgo sriuba
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Pertrinta pievagrybių sriuba
-
Pomidorų sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Pievagrybių sriuba su kiaušiniu
-
Kreminė salierų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Gaspačas
Porų trinta sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
30 gramų -
Poras,
2 vienetai -
Bulvės,
2 vienetai -
Sultinys, vištienos,
3 stiklinės -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Pienas,
1 stiklinė - Druska
- Muskatas, tarkuotas
- Baltieji pipirai, malti
-
Petražolės,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Porus susipjaustykite žiedais ir pakepinkite ant sviesto. Galima kepinti iš karto puode. Maišydami kepkite, kol suminkštės.
Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Dėkite į puodą, užpilkite sultiniu ir virkite, kol suminkštės bulvės.
Suberkite druską ir pipirus, suilkite pieną. Dar šiek tiek pavirkite. Tada sutrinkite blenderiu.
Paskaninkite grietine ir papuoškite petražolėmis. Skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...