Soti čili sriuba - troškinys
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 kilogramas | kiaulienos faršas |
| 400 gramų | konservuotų pupelių |
| 400 gramų | pomidorų tyrės |
| 1 vienetas | paprika |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 sauja | sūris |
| 3 vienetai | aitriosios paprikos |
| 1 saujelė | prieskoniai |
| 4 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Pirmiausia faršą sumaišome su mėgstamais prieskoniais (naudoju saldžiosios/aitriosios paprikos pr., česnako granules, maltos mėsos prieskoniais, pipirus) ir pakepiname keptuvėje.
2.
Kol kepa faršas, susipjaustome: papriką, svogūną, aitriąsias paprikas - kubeliais.
3.
Kai faršas iškepa, dedame į puodą, pilame pomidorų tyres ir verdame. Kai pradeda kunkuliuoti, sudedame paprikas, aitriąsias paprikas, svogūną, pupeles bei įspaudžiame česnaką ir paliekame 20-30 min virti.
4.
Čili sriubą patiekiame su tarkuotu sūriu bei česnakiniu prancūzišku batonu. SKANAUS!! :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybų sriuba su sūriu
-
Vengriška žuvienė
-
Aštri meksikietiška sriuba
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Miško grybų ir burokėlių sriuba
-
Perlinių kruopų košė
-
Šviežių žirnių sriuba
-
Tiršta sūrio sriuba
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Dilgėlių sriuba
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Tiršta kopūstų sriuba
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Vištienos sriuba su makaronais
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Čili sriuba
-
Žirnių sriuba
Soti čili sriuba - troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaulienos faršas,
1 kilogramas -
Konservuotos pupelės,
400 gramų -
Pomidorų tyrė,
400 gramų -
Paprika,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris,
1 sauja -
Aitrioji paprika,
3 vienetai -
Prieskoniai,
1 saujelė -
Česnakas,
4 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Eisvina
Gaminimo eiga:
Pirmiausia faršą sumaišome su mėgstamais prieskoniais (naudoju saldžiosios/aitriosios paprikos pr., česnako granules, maltos mėsos prieskoniais, pipirus) ir pakepiname keptuvėje.
Kol kepa faršas, susipjaustome: papriką, svogūną, aitriąsias paprikas - kubeliais.
Kai faršas iškepa, dedame į puodą, pilame pomidorų tyres ir verdame. Kai pradeda kunkuliuoti, sudedame paprikas, aitriąsias paprikas, svogūną, pupeles bei įspaudžiame česnaką ir paliekame 20-30 min virti.
Čili sriubą patiekiame su tarkuotu sūriu bei česnakiniu prancūzišku batonu. SKANAUS!! :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
