Virtos dešrelės su obuoliais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
7 vienetai | dešrelės (pieniškos) |
1 stiklinė | sultinys (kubeliais) |
šiek tiek | druska |
2 vienetai | obuoliai |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Dešreles supjaustykite gabaliukais, nuplautus ir išvalytus obuolius - skiltelėmis. Dėkite į išlydytą sviestą dešreles ir obuolius, uždenkite dangčiu ir kepkite apie 5 min. retkarčiais pamaišant. Po to supilkite sultinį, pabarstykite prieskoniais, pasūdykite ir kepkite apie 5 min. Valgykite su bulvių koše ar bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinta triušiena su burokėlių salotomis
- Vištiena, šutinta su daržovėmis
- Meksikietiškas ragu
- Jautiena su ryžiais
- Paprastas lietuviškas troškinukas
- Troškinta mėsa
- Šutinta kiaulės galva su kopūstais
- Vengriškas troškinys su ryžiais
- Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
- Aštrios vištų kepenėlės
- Troškinti įdaryti agurkai
- Čachochbilis
- Karpis, troškintas piene
- Kepti ryžiai
- Troškinti šonkauliai su kmynais
- Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
- Vištienos krūtinėlė
- Troškinta lašiša
- Grybų troškinys moliniame inde
- Kepta marinuota veršiena
Virtos dešrelės su obuoliais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Dešrelės, pieniškos,
7 vienetai -
Sultinys, kubeliais,
1 stiklinė - Druska
-
Obuoliai,
2 vienetai - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dešreles supjaustykite gabaliukais, nuplautus ir išvalytus obuolius - skiltelėmis. Dėkite į išlydytą sviestą dešreles ir obuolius, uždenkite dangčiu ir kepkite apie 5 min. retkarčiais pamaišant. Po to supilkite sultinį, pabarstykite prieskoniais, pasūdykite ir kepkite apie 5 min. Valgykite su bulvių koše ar bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...