1 vienetas | svogūnai |
0.5 stiklinės | grietinė |
2 stiklinės | sultinys (skystas) |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | petražolės |
800 gramų | triušiena |
1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- Troškinta triušiena su burokėlių salotomis
- Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis
- Kiaulienos troškinys su daržovėmis
- Vištiena troškinta daržovėse
- Makaronai su faršu
- Saldžiarūgštis kiaulienos troškinys
- Paprikos įdarytos kalakutiena
- Troškinta triušiena
- Troškinys su vištiena ir morkom
- Kepenėlių troškinys
- Indiška vištiena visai šeimai
- Šutinta šerniena
- Troškinta kiškiena su grybais
- Kopūstų troškinys su faršu
- Troškinukas su krevetėmis
- Aluje troškinta jautiena
- Vištienos ir bulvių čenachai
- Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
- Vištiena grybų padaže
Troškinta triušiena
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Sultinys, skystas,
2 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Petražolės,
1 vienetas -
Triušiena,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas -
Morkos,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuplauta sukapota (su kaulais) triušiena apibarstoma druska ir pipirais, pavoliojama miltuose ir apkepinama riebaluose. Vėliau sudedama į puodą, ant jos sudedamos susmulkintos riebaluose pakepintos morkos, svogūnai, petražolės. Viskas užpilama karštu sultiniu (ar vandeniu), kad mėsą pusiau apsemtų, ir troškinama apie 40-50 minučių. Vėliausiai supilama grietinė, jei reikia, pasūdoma. Tiekiama su virtomis bulvėmis, šviežiomis salotomis.
Komentarai (20)
-
Anonimas
2016-12-29 13:55
Tikrai labai skanu,visiems patiko. Rekomenduoju pagaminti,o triušio skonis kaip vištienos tik liesa mėsa labai švelni.O kad nebūtu kvapo,pamirkikite piene visa para.
-
jonas
2013-01-07 22:11
jias skanu : :jee:
-
VAIDA
2011-11-01 13:05
NA NEZINAU,KAIP PRISIVERSTI VALGYTI TRIUSIENA %-) NEGALIU IR VISKAS :-( :-D
-
Augintoja
2011-08-30 18:16
Atrodo idomiai :-?
-
(anonimas)
2011-04-02 12:41
as nedarysiu!!! :nezinau:
-
(anonimas)
2010-10-23 11:35
:super: Viskas kas paprasta yra tobula- skanu.
Šį patiekalą ruošiau, su mažom, skaniom variacijom ir be recepto.
-
renata
2010-10-22 16:22
geras ,bet noretus mandresnio
-
(anonimas)
2010-03-06 08:36
skanu, bet noretusi kazko idomesnio. . . ir siaip triusiena ne visiems patinka :)
-
yas
2009-12-27 14:53
:parselis: :bomba: :stop: %-) :-D :bloga: fu
-
(anonimas)
2009-12-27 14:51
:-@ :bloga: