Troškinta kiauliena su razinomis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 gramų | kiauliena (kumpis) |
šiek tiek | prieskoniai (kiaulienos) |
1 vienetas | svogūnai |
100 mililitrų | pomidorų padažas |
200 mililitrų | grietinė |
100 gramų | razinos |
šiek tiek | petražolės (smulkintos) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | žalumynų (Prancūziškos žolelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsą supjaustome šiaudeliais, pagardiname prieskoniais ir kepame keptuvėje aliejuje. Puode pakepiname smulkintus svogūnus, sukratome apkeptą mėsą ir pilame pomidorų padažą bei grietinėlę. Troškiniams apie 15 minučių, galų gale suberiame razinas ir smulkintas petražoles. Troškiname dar kelias minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Triušienos troškinys su ryžiais
- Studentiškas troškinys su dešrelėmis
- Su daržovėmis troškinta vištiena
- Šernienos troškinys
- Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
- Virta aviena su pomidorais
- Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
- Vištiena su daržovemis
- Troškinti inkstai su citrina
- Troškinta laukinė antis
- Troškinys su kopūstais
- Troškinta triušiena
- Vištiena, šutinta su daržovėmis
- Avienos pilavas
- Šviežių ir raugintų kopūstų troškinys
- Vištiena su ryžiais
- Šviežių kopūstų troškinys su vištiena
- Kiaulienos troškinys grietinėlėje
- Tikro dzūko pietūs
- Faršu įdarytos paprikos
Troškinta kiauliena su razinomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, kumpis,
400 gramų - Prieskoniai, kiaulienos
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
100 mililitrų -
Grietinė,
200 mililitrų -
Razinos,
100 gramų - Petražolės, smulkintos
- Aliejus, kepimui
- Druska
- Žalumynai, Prancūziškos žolelės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustome šiaudeliais, pagardiname prieskoniais ir kepame keptuvėje aliejuje. Puode pakepiname smulkintus svogūnus, sukratome apkeptą mėsą ir pilame pomidorų padažą bei grietinėlę. Troškiniams apie 15 minučių, galų gale suberiame razinas ir smulkintas petražoles. Troškiname dar kelias minutes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...