
Troškinta kiauliena su razinomis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 gramų | kiauliena (kumpis) |
šiek tiek | prieskoniai (kiaulienos) |
1 vienetas | svogūnai |
100 mililitrų | pomidorų padažas |
200 mililitrų | grietinė |
100 gramų | razinos |
šiek tiek | petražolės (smulkintos) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | žalumynų (Prancūziškos žolelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsą supjaustome šiaudeliais, pagardiname prieskoniais ir kepame keptuvėje aliejuje. Puode pakepiname smulkintus svogūnus, sukratome apkeptą mėsą ir pilame pomidorų padažą bei grietinėlę. Troškiniams apie 15 minučių, galų gale suberiame razinas ir smulkintas petražoles. Troškiname dar kelias minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautiena su slyvomis
-
Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
-
Jautienos troškinys
-
Kopūstų troškinys su faršu
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Vištienos kepenėlės su obuoliais
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
-
Troškinta kiauliena su razinomis
-
Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
-
Avienos ragu
-
Troškinukas
-
Vištienos guliašas su bruknių padažu
-
Troškintos vištų širdelės
-
Vyne troškintas triušis
-
Avienos šutinys su pupomis
-
Troškinta kiauliena
-
Troškinta vištiena
-
Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
-
Indiškai kepta kiauliena
Troškinta kiauliena su razinomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, kumpis,
400 gramų - Prieskoniai, kiaulienos
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
100 mililitrų -
Grietinė,
200 mililitrų -
Razinos,
100 gramų - Petražolės, smulkintos
- Aliejus, kepimui
- Druska
- Žalumynai, Prancūziškos žolelės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustome šiaudeliais, pagardiname prieskoniais ir kepame keptuvėje aliejuje. Puode pakepiname smulkintus svogūnus, sukratome apkeptą mėsą ir pilame pomidorų padažą bei grietinėlę. Troškiniams apie 15 minučių, galų gale suberiame razinas ir smulkintas petražoles. Troškiname dar kelias minutes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...