
Troškinta kiauliena su razinomis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 gramų | kiauliena (kumpis) |
šiek tiek | prieskoniai (kiaulienos) |
1 vienetas | svogūnai |
100 mililitrų | pomidorų padažas |
200 mililitrų | grietinė |
100 gramų | razinos |
šiek tiek | petražolės (smulkintos) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | žalumynų (Prancūziškos žolelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsą supjaustome šiaudeliais, pagardiname prieskoniais ir kepame keptuvėje aliejuje. Puode pakepiname smulkintus svogūnus, sukratome apkeptą mėsą ir pilame pomidorų padažą bei grietinėlę. Troškiniams apie 15 minučių, galų gale suberiame razinas ir smulkintas petražoles. Troškiname dar kelias minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautiena su ryžiais
-
Mėsa su pipirais
-
Troškinys su vištiena ir morkom
-
Indiška vištiena visai šeimai
-
Aviena totoriškai
-
Smegenų troškinys
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Troškinys žarijose
-
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
-
Šparaginių pupelių troškinys su dešra
-
Troškinta vištiena
-
Vištienos troškinys orkaitėje
-
Baltasis čili troškinys
-
Troškinta laukinė antis
-
Tikras močiutės guliašas
-
Troškinta pikantiška kiauliena
-
Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
-
Čachochbilis
-
Daržovių - kiaulienos guliašas
-
Vištiena su grybais
Troškinta kiauliena su razinomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, kumpis,
400 gramų - Prieskoniai, kiaulienos
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
100 mililitrų -
Grietinė,
200 mililitrų -
Razinos,
100 gramų - Petražolės, smulkintos
- Aliejus, kepimui
- Druska
- Žalumynai, Prancūziškos žolelės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustome šiaudeliais, pagardiname prieskoniais ir kepame keptuvėje aliejuje. Puode pakepiname smulkintus svogūnus, sukratome apkeptą mėsą ir pilame pomidorų padažą bei grietinėlę. Troškiniams apie 15 minučių, galų gale suberiame razinas ir smulkintas petražoles. Troškiname dar kelias minutes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...