Mėsą supjaustome kubeliais, supjaustome svogūnus žiedais. Mėsą, įtrintą druska ir pipirais, dedame į dubenį sluoksniuojant: mėsa, svogūnai, mėsa, svogūnai. Ant viršaus pabarstome čiobrelių, užpilam granatų sultimis ir supilam alų. Marinuoti 3 - 4 val.
Skanaus!

Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 kilogramo | kiauliena (nugarinė) |
šiek tiek | alaus |
1 vienetas | sultys ((granatų)) |
5 gramai | čiobreliai |
6 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Mėsa su apelsinais
-
Aštrus karbonadas
-
Didkotlečiai su ryžiais
-
Kiaulienos suktinukai
-
Karališkas kepsnys
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Bulvių patiekalas
-
Veršienos maltiniai
-
Spanguolinis šašlykas
-
Kiaulienos karis
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Šašlykas majoneze
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Ekspress šašlykai
Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, nugarinė,
1.5 kilogramo - Alus
-
Sultys, (granatų),
1 vienetas -
Čiobreliai,
5 gramai -
Svogūnai,
6 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustome kubeliais, supjaustome svogūnus žiedais. Mėsą, įtrintą druska ir pipirais, dedame į dubenį sluoksniuojant: mėsa, svogūnai, mėsa, svogūnai. Ant viršaus pabarstome čiobrelių, užpilam granatų sultimis ir supilam alų. Marinuoti 3 - 4 val.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...