Mėsą supjaustome kubeliais, supjaustome svogūnus žiedais. Mėsą, įtrintą druska ir pipirais, dedame į dubenį sluoksniuojant: mėsa, svogūnai, mėsa, svogūnai. Ant viršaus pabarstome čiobrelių, užpilam granatų sultimis ir supilam alų. Marinuoti 3 - 4 val.
Skanaus!

Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 kilogramo | kiauliena (nugarinė) |
šiek tiek | alaus |
1 vienetas | sultys ((granatų)) |
5 gramai | čiobreliai |
6 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
"Ponios cepelinai"
-
Veršienos kepsnys
-
Keptos bulvės su šonine ir sūriu
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Kotletai su kiaušiniais
-
Įdarytas faršo zuikis
-
Škotiški kiaušiniai
-
Kiaulienos kotletai
-
Kukuliai su padažu
-
Mėsos pynutės
-
Egzotiškas karbonadas
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Mėsa su apelsinais
-
Jautienos vyniotiniai
-
Pikantiška triušiena
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Liežuvis su grybais
-
Įdaryta cukinija
-
Kotletukai su bulvėm
Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, nugarinė,
1.5 kilogramo - Alus
-
Sultys, (granatų),
1 vienetas -
Čiobreliai,
5 gramai -
Svogūnai,
6 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustome kubeliais, supjaustome svogūnus žiedais. Mėsą, įtrintą druska ir pipirais, dedame į dubenį sluoksniuojant: mėsa, svogūnai, mėsa, svogūnai. Ant viršaus pabarstome čiobrelių, užpilam granatų sultimis ir supilam alų. Marinuoti 3 - 4 val.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...