Mėsą supjaustome kubeliais, supjaustome svogūnus žiedais. Mėsą, įtrintą druska ir pipirais, dedame į dubenį sluoksniuojant: mėsa, svogūnai, mėsa, svogūnai. Ant viršaus pabarstome čiobrelių, užpilam granatų sultimis ir supilam alų. Marinuoti 3 - 4 val.
Skanaus!
Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1.5 kilogramo | kiauliena (nugarinė) |
| šiek tiek | alaus |
| 1 vienetas | sultys ((granatų)) |
| 5 gramai | čiobreliai |
| 6 vienetai | svogūnai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Jautienos nugarinės kepsnys
-
Margaritos įdarytos paprikos
-
Kepsnys "Vyro svajonė"
-
Kiaulienos kotletai
-
Paprasti balandėliai
-
Įdarytas faršo zuikis
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Kepta marinuota veršiena
-
Keptas veršienos kumpis su obuoliais
-
Šašlykai su majonezu
-
Smaližių liežuvis
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Troškinta jautiena su bruknėmis
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
-
Mėsos kepsnys su grybais
-
Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, nugarinė,
1.5 kilogramo - Alus
-
Sultys, (granatų),
1 vienetas -
Čiobreliai,
5 gramai -
Svogūnai,
6 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustome kubeliais, supjaustome svogūnus žiedais. Mėsą, įtrintą druska ir pipirais, dedame į dubenį sluoksniuojant: mėsa, svogūnai, mėsa, svogūnai. Ant viršaus pabarstome čiobrelių, užpilam granatų sultimis ir supilam alų. Marinuoti 3 - 4 val.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
