Mėsą supjaustome kubeliais, supjaustome svogūnus žiedais. Mėsą, įtrintą druska ir pipirais, dedame į dubenį sluoksniuojant: mėsa, svogūnai, mėsa, svogūnai. Ant viršaus pabarstome čiobrelių, užpilam granatų sultimis ir supilam alų. Marinuoti 3 - 4 val.
Skanaus!
Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 kilogramo | kiauliena (nugarinė) |
šiek tiek | alaus |
1 vienetas | sultys ((granatų)) |
5 gramai | čiobreliai |
6 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Guliašas su kiauliena
- Mėsos - bulvių apkepas
- Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Kopūstų lapų apkepas su mėsa
- Kepta jautiena su kriaušėmis
- Kiaulienos guliašas
- Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
- Sprandinės kepsnys ant grotelių
- Kepsnys Du milžinai
- Griežčių apkepas su mėsa
- Kiaulienos kotletai
- Mėsos pyragas
- Balandėliai pagal Viką
- Kiniškos šventės namuose
- Kepsneliai su kiauliena
- Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
- Holishki (balandėliai)
- Įdaryti makaronai
- Bokšteliai iš mėsos
Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, nugarinė,
1.5 kilogramo - Alus
-
Sultys, (granatų),
1 vienetas -
Čiobreliai,
5 gramai -
Svogūnai,
6 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustome kubeliais, supjaustome svogūnus žiedais. Mėsą, įtrintą druska ir pipirais, dedame į dubenį sluoksniuojant: mėsa, svogūnai, mėsa, svogūnai. Ant viršaus pabarstome čiobrelių, užpilam granatų sultimis ir supilam alų. Marinuoti 3 - 4 val.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...