Mėsą supjaustome kubeliais, supjaustome svogūnus žiedais. Mėsą, įtrintą druska ir pipirais, dedame į dubenį sluoksniuojant: mėsa, svogūnai, mėsa, svogūnai. Ant viršaus pabarstome čiobrelių, užpilam granatų sultimis ir supilam alų. Marinuoti 3 - 4 val.
Skanaus!

Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 kilogramo | kiauliena (nugarinė) |
šiek tiek | alaus |
1 vienetas | sultys ((granatų)) |
5 gramai | čiobreliai |
6 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Netikras zuikis
-
Skanus šašlykiukas
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Stirnienos kumpis
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Kepsniai su sūriu
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Virdžinijos kumpis
-
Kiaulienos šašlykas su medumi
-
Šašlykai citrinų marinate
-
Steikai
-
Skanūs kiaulienos kepsniukai
-
Virta marinuotos jautienos nugarinė
-
Mėsa folijoje
-
Kotletukai
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Skani kiauliena "Funtikas"
Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, nugarinė,
1.5 kilogramo - Alus
-
Sultys, (granatų),
1 vienetas -
Čiobreliai,
5 gramai -
Svogūnai,
6 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustome kubeliais, supjaustome svogūnus žiedais. Mėsą, įtrintą druska ir pipirais, dedame į dubenį sluoksniuojant: mėsa, svogūnai, mėsa, svogūnai. Ant viršaus pabarstome čiobrelių, užpilam granatų sultimis ir supilam alų. Marinuoti 3 - 4 val.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...