1.5 kilogramo | kiaulės kumpis |
2 vienetai | obuoliai |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 saujelė | druska |
1 arbatinis šaukštelis | kotanyi „toskanos žalumynai“ |
1 arbatinis šaukštelis | česnakiniai prieskoniai |
1 žiupsnelis | penkių pipirų mišinys |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aluje troškinta jautiena
- Įdaryti makaronai
- Mėsa su grybų padažu prancuziškai
- Stirnienos kumpis
- Karamelizuotas keptas kumpis
- Šutinta kiaulės galva su kopūstais
- Mėsos troškinys laivelyje
- Žiedinių kopūstų apkepas
- Gardusis šašlykas majoneze
- Lengvi kiaulienos kepsneliai
- Guliašas su šafranu
- Kepsniai su sūriu ir česnaku
- Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
- Kepta veršiena
- Škotiški kiaušiniai
- Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
- Paprasti balandėliai
- Neįprasti šašlykai
- Daniškas plovas
- Klasikinis sprandinės šašlykas
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiaulės kumpis,
1.5 kilogramo -
Obuoliai,
2 vienetai -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 saujelė -
Kotanyi „Toskanos žalumynai“,
1 arbatinis šaukštelis -
Česnakiniai prieskoniai,
1 arbatinis šaukštelis -
Penkių pipirų mišinys,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulieną supjaustyti nedideliais gabaliukais.
Obuolius nulupti ir smulkiai supjaustyti. Obuolius sumaišyti su mėsa, apibarstyti druska ir pipirais bei gerai viską išminkyti- iš obuolių lieka tyrelė.
Dėti majonezą ir suberti prieskonius.
Gerai išmaišyti ir palikti valandą marinuotis.
Mėsos gabaliukus sumauti ant medinių iešmelių.
Kepti eletriniame grilyje. Skanaus.
Komentarai (13)
-
Neringa L
2016-07-04 13:08
Šaunus receptas
-
kirpykla
2016-07-03 13:14
Pavyko, dabar saltus valgome.super
-
aciu
2016-07-02 13:03
Pasigaminom, pavalgem. Skanu.receptas mstosi,kad isbandytas.
-
Regina
2016-07-01 15:14
Savaitgaliui bandysiu. Ir panasiai patieksiu. Miela,kai zmones ne tik skaniai pagamina,bet ir skoningai patiekia.
-
lakytojas
2016-07-01 15:00
Grazu.o tai prie stalo svarbu.
-
dain
2016-06-30 18:33
Grazu ir skanu
-
Ru
2016-06-30 16:21
Geras skonis garantuotas pagal si recepta. Nuotrauka gera, todel norisi psragauti, o paskui ir prisivalgyti
-
sigita
2016-06-30 16:04
Idomu, o kokie obuoliai geriausiai tinka ir kokie naudoti cia? Sudomino
-
rima
2016-06-29 21:08
Pagal recepta jau issikepem. Super
-
Gitana
2016-06-29 01:09
Graziai pateikta, todėl ir skaniau atrodo. Tik man neaišku, kokie ten česnakiniai porieskoniai :(