
1.5 kilogramo | kiaulės kumpis |
2 vienetai | obuoliai |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 saujelė | druska |
1 arbatinis šaukštelis | kotanyi „toskanos žalumynai“ |
1 arbatinis šaukštelis | česnakiniai prieskoniai |
1 žiupsnelis | penkių pipirų mišinys |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos kepsniai
-
Cukinijų laiveliai
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Mėsos apkepas
-
Kepenėlės su vaisiais
-
Kepsniai su sūriu
-
Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
-
Kėdainių maltinis
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Uzbekiškas šašlykas
-
Sibiro koldūnai
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Virdžinijos kumpis
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
-
Šventinškai paruošta sprandinė
-
Malta mėsa tešloje
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
-
Jautiena su garstyčių padažu
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiaulės kumpis,
1.5 kilogramo -
Obuoliai,
2 vienetai -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 saujelė -
Kotanyi „Toskanos žalumynai“,
1 arbatinis šaukštelis -
Česnakiniai prieskoniai,
1 arbatinis šaukštelis -
Penkių pipirų mišinys,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulieną supjaustyti nedideliais gabaliukais.
Obuolius nulupti ir smulkiai supjaustyti. Obuolius sumaišyti su mėsa, apibarstyti druska ir pipirais bei gerai viską išminkyti- iš obuolių lieka tyrelė.
Dėti majonezą ir suberti prieskonius.
Gerai išmaišyti ir palikti valandą marinuotis.
Mėsos gabaliukus sumauti ant medinių iešmelių.
Kepti eletriniame grilyje. Skanaus.
Komentarai (13)
-
Neringa L
2016-07-04 13:08
Šaunus receptas
-
kirpykla
2016-07-03 13:14
Pavyko, dabar saltus valgome.super
-
aciu
2016-07-02 13:03
Pasigaminom, pavalgem. Skanu.receptas mstosi,kad isbandytas.
-
Regina
2016-07-01 15:14
Savaitgaliui bandysiu. Ir panasiai patieksiu. Miela,kai zmones ne tik skaniai pagamina,bet ir skoningai patiekia.
-
lakytojas
2016-07-01 15:00
Grazu.o tai prie stalo svarbu.
-
dain
2016-06-30 18:33
Grazu ir skanu
-
Ru
2016-06-30 16:21
Geras skonis garantuotas pagal si recepta. Nuotrauka gera, todel norisi psragauti, o paskui ir prisivalgyti
-
sigita
2016-06-30 16:04
Idomu, o kokie obuoliai geriausiai tinka ir kokie naudoti cia? Sudomino
-
rima
2016-06-29 21:08
Pagal recepta jau issikepem. Super
-
Gitana
2016-06-29 01:09
Graziai pateikta, todėl ir skaniau atrodo. Tik man neaišku, kokie ten česnakiniai porieskoniai :(