Kiškio kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | kiškiena (kiškis) |
| 150 gramų | kiaulienos lašiniai (rūkyti) |
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
| 0.5 stiklinės | acto |
| 2 stiklinės | raudonas vynas |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
| šiek tiek | lauro lapų |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nupjaunama kiškio priekinės kojos ir šonkauliai, paliekant nugarinę ir užpakalines kojas. Kiškis užpilamas marinatu (actas su vynu, druska, cukrus, lauras, pipirai) ir laikomas šaltoje vietoje 2 dienas. Išimta iš marinato mėsa apdžiovinama, prismaigstoma juostelėmis supjaustytų lašinių, dedama į keptuvą, įpilama 1 stiklinė marinato ir kepama, nuolat palaistant, kol mėsa suminkštėja. Iškepęs kiškis atšaldomas, supjaustomas. Patiekiamas su raudonųjų kopūstų salotomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Kotletai "Du viename"
-
Kepsnys su pomidorais ir špinatais
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
-
Kiaulienos kepsnys
-
Šašlykai citrinų marinate
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
-
Kebabas ant iešmo
-
Skanūs kiaulienos kepsniukai
-
Orkaitėje kepta kiauliena
-
Paprastieji šašlykai
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Jautiena gurmanams
-
Nugarinė ant grotelių
-
Kalakutienos maltiniai
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Kibinai "Su meile"
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
Kiškio kepsnys
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiškiena, kiškis,
1 vienetas -
Kiaulienos lašiniai, rūkyti,
150 gramų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Actas,
0.5 stiklinės -
Raudonas vynas,
2 stiklinės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio - Lauro lapai
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nupjaunama kiškio priekinės kojos ir šonkauliai, paliekant nugarinę ir užpakalines kojas. Kiškis užpilamas marinatu (actas su vynu, druska, cukrus, lauras, pipirai) ir laikomas šaltoje vietoje 2 dienas. Išimta iš marinato mėsa apdžiovinama, prismaigstoma juostelėmis supjaustytų lašinių, dedama į keptuvą, įpilama 1 stiklinė marinato ir kepama, nuolat palaistant, kol mėsa suminkštėja. Iškepęs kiškis atšaldomas, supjaustomas. Patiekiamas su raudonųjų kopūstų salotomis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
