Kiškio kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | kiškiena (kiškis) |
| 150 gramų | kiaulienos lašiniai (rūkyti) |
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
| 0.5 stiklinės | acto |
| 2 stiklinės | raudonas vynas |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
| šiek tiek | lauro lapų |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nupjaunama kiškio priekinės kojos ir šonkauliai, paliekant nugarinę ir užpakalines kojas. Kiškis užpilamas marinatu (actas su vynu, druska, cukrus, lauras, pipirai) ir laikomas šaltoje vietoje 2 dienas. Išimta iš marinato mėsa apdžiovinama, prismaigstoma juostelėmis supjaustytų lašinių, dedama į keptuvą, įpilama 1 stiklinė marinato ir kepama, nuolat palaistant, kol mėsa suminkštėja. Iškepęs kiškis atšaldomas, supjaustomas. Patiekiamas su raudonųjų kopūstų salotomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Medžiotojų šašlykai
-
Mėsos kukuliukai
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Toskaniškas veršienos pjausnys
-
Troškinta veršiena
-
Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
-
Mėsos paplotėlis
-
Čili jautienos gaminimas
-
Jautienos muštinis su svogūnais
-
Keptas paršelis
-
Keptos bulvės su mėsa
-
Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
-
Suadytas karbonadas
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Įdaryti burokėliai
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Netikras zuikis
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Stirnienos kumpis
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
Kiškio kepsnys
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiškiena, kiškis,
1 vienetas -
Kiaulienos lašiniai, rūkyti,
150 gramų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Actas,
0.5 stiklinės -
Raudonas vynas,
2 stiklinės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio - Lauro lapai
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nupjaunama kiškio priekinės kojos ir šonkauliai, paliekant nugarinę ir užpakalines kojas. Kiškis užpilamas marinatu (actas su vynu, druska, cukrus, lauras, pipirai) ir laikomas šaltoje vietoje 2 dienas. Išimta iš marinato mėsa apdžiovinama, prismaigstoma juostelėmis supjaustytų lašinių, dedama į keptuvą, įpilama 1 stiklinė marinato ir kepama, nuolat palaistant, kol mėsa suminkštėja. Iškepęs kiškis atšaldomas, supjaustomas. Patiekiamas su raudonųjų kopūstų salotomis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
