
Kiškio kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kiškiena (kiškis) |
150 gramų | kiaulienos lašiniai (rūkyti) |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
0.5 stiklinės | acto |
2 stiklinės | raudonas vynas |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nupjaunama kiškio priekinės kojos ir šonkauliai, paliekant nugarinę ir užpakalines kojas. Kiškis užpilamas marinatu (actas su vynu, druska, cukrus, lauras, pipirai) ir laikomas šaltoje vietoje 2 dienas. Išimta iš marinato mėsa apdžiovinama, prismaigstoma juostelėmis supjaustytų lašinių, dedama į keptuvą, įpilama 1 stiklinė marinato ir kepama, nuolat palaistant, kol mėsa suminkštėja. Iškepęs kiškis atšaldomas, supjaustomas. Patiekiamas su raudonųjų kopūstų salotomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Šašlykas pomidorų sultyse
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
-
Keptas triušis su ryžiais
-
Paprastasis guliašas
-
Šašlykas kitaip
-
Kiaulienos troškinys
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
-
Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Holishki (balandėliai)
-
Totoriška aviena su garstyčių padažu
-
Kiaulienos šašlykas
-
Jautienos kepsnys
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Jautienos kukuliai
-
Karališkas kepsnys
-
Įdaryta kiaulienos šoninė
-
Klasikinis sprandinės šašlykas
Kiškio kepsnys
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiškiena, kiškis,
1 vienetas -
Kiaulienos lašiniai, rūkyti,
150 gramų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Actas,
0.5 stiklinės -
Raudonas vynas,
2 stiklinės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio - Lauro lapai
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nupjaunama kiškio priekinės kojos ir šonkauliai, paliekant nugarinę ir užpakalines kojas. Kiškis užpilamas marinatu (actas su vynu, druska, cukrus, lauras, pipirai) ir laikomas šaltoje vietoje 2 dienas. Išimta iš marinato mėsa apdžiovinama, prismaigstoma juostelėmis supjaustytų lašinių, dedama į keptuvą, įpilama 1 stiklinė marinato ir kepama, nuolat palaistant, kol mėsa suminkštėja. Iškepęs kiškis atšaldomas, supjaustomas. Patiekiamas su raudonųjų kopūstų salotomis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...