Kiškio kepsnys
            Paruošimo laikas: 
        Apie 1 val
    
INGREDIENTAI:
        | 1 vienetas | kiškiena (kiškis) | 
| 150 gramų | kiaulienos lašiniai (rūkyti) | 
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus | 
| 0.5 stiklinės | acto | 
| 2 stiklinės | raudonas vynas | 
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska | 
| 0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus | 
| šiek tiek | lauro lapų | 
| šiek tiek | juodieji pipirai | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        
                            Paruošimo laikas: Apie 1 val
                    
                    Nupjaunama kiškio priekinės kojos ir šonkauliai, paliekant nugarinę ir užpakalines kojas. Kiškis užpilamas marinatu (actas su vynu, druska, cukrus, lauras, pipirai) ir laikomas šaltoje vietoje 2 dienas. Išimta iš marinato mėsa apdžiovinama, prismaigstoma juostelėmis supjaustytų lašinių, dedama į keptuvą, įpilama 1 stiklinė marinato ir kepama, nuolat palaistant, kol mėsa suminkštėja. Iškepęs kiškis atšaldomas, supjaustomas. Patiekiamas su raudonųjų kopūstų salotomis.
                            Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Jautiena su garstyčių padažu
             - 
                
                                        
                                    
                Skani kiauliena "Funtikas"
             - 
                
                                        
                                    
                Paprikų laiveliai
             - 
                
                                        
                                    
                Pikantiškai troškinti kotletai
             - 
                
                                        
                                    
                Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
             - 
                
                                        
                                    
                Virtos naminės dešrelės
             - 
                
                                        
                                    
                Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
             - 
                
                                        
                                    
                Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
             - 
                
                                        
                                    
                Mėsos pyragas
             - 
                
                                        
                                    
                Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
             - 
                
                                        
                                    
                Aurimo šašlykas
             - 
                
                                        
                                    
                Dešrelių pynė
             - 
                
                                        
                                    
                Totoriški avienos maltiniai
             - 
                
                                        
                                    
                Aštrūs mamos kotletukai
             - 
                
                                        
                                    
                Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
             - 
                
                                        
                                    
                Šutinta stirniena
             - 
                
                                        
                                    
                Avienos šašlykas
             - 
                
                                        
                                    
                Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
             - 
                
                                        
                                    
                Kiaulienos karka
             - 
                
                                        
                                    
                Kiauliena česnakiniame marinate
             
Kiškio kepsnys
                Komentarai:
                4
            
                        
            
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - Paruošimo laikas:
 
- 
                                                            
                                                            Kiškiena, kiškis, 
1 vienetas  - 
                                                            
                                                            Kiaulienos lašiniai, rūkyti, 
150 gramų  - 
                                                            
                                                            Aliejus, 
1 valgomasis šaukštas  - 
                                                            
                                                            Actas, 
0.5 stiklinės  - 
                                                            
                                                            Raudonas vynas, 
2 stiklinės  - 
                                                            
                                                            Druska, 
0.5 arbatinio šaukštelio  - 
                                                            
                                                            Cukrus, 
0.5 arbatinio šaukštelio  - Lauro lapai
 - Juodieji pipirai
 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Nupjaunama kiškio priekinės kojos ir šonkauliai, paliekant nugarinę ir užpakalines kojas. Kiškis užpilamas marinatu (actas su vynu, druska, cukrus, lauras, pipirai) ir laikomas šaltoje vietoje 2 dienas. Išimta iš marinato mėsa apdžiovinama, prismaigstoma juostelėmis supjaustytų lašinių, dedama į keptuvą, įpilama 1 stiklinė marinato ir kepama, nuolat palaistant, kol mėsa suminkštėja. Iškepęs kiškis atšaldomas, supjaustomas. Patiekiamas su raudonųjų kopūstų salotomis.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        