
Troškinta jautiena su bruknėmis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | bruknės |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
500 gramų | jautiena |
2 vienetai | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Mėsą supjaustykite kubeliais ir pakepkite su sviestu. Pabarstykite druska, pipirais, sudėkite susmulkintus svogūnus, pomidorų padažą ir kepkite dar 10 min. Tada suberkite miltus, įpilkite truputį vandens (kad padažas būtų netirštas). Viską sudėkite į puodą, suberkite bruknes, 2-3 lauro lapelius, druskos, pipirų ir troškinkite, kol mėsa pasidarys visai minkšta (25-35 min.). Baigiant kepti (kai liks 10-15 min.) suberkite bruknes. Patiekite su bulvių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Mėsos paplotėlis
-
Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
-
Balandėliai pagal Viką
-
Vikšrų vakarienė
-
Kiaulienos šašlykai
-
Įdaryta cukinija
-
Sprandinės kepsnys ant grotelių
-
Faršo vyniotinis
-
Šašlykai su granatų sulčių padažu
-
Mėsos kukuliai su padažu
-
Veršienos kumpis su obuoliais
-
Kiaulienos troškinys
-
Didkotlečiai su ryžiais
-
Kepta aviena
-
Vyne troškintas triušis
Troškinta jautiena su bruknėmis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bruknės,
2 stiklinės - Druska
-
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Jautiena,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
50 gramų - Lauro lapai, lapeliai
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustykite kubeliais ir pakepkite su sviestu. Pabarstykite druska, pipirais, sudėkite susmulkintus svogūnus, pomidorų padažą ir kepkite dar 10 min. Tada suberkite miltus, įpilkite truputį vandens (kad padažas būtų netirštas). Viską sudėkite į puodą, suberkite bruknes, 2-3 lauro lapelius, druskos, pipirų ir troškinkite, kol mėsa pasidarys visai minkšta (25-35 min.). Baigiant kepti (kai liks 10-15 min.) suberkite bruknes. Patiekite su bulvių koše.
Reklama:
Komentarai (4)
-
pekinas
2009-09-25 00:33
siulyciau trecdali brukniu pertrinti.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...