2 stiklinės | bruknės |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
500 gramų | jautiena |
2 vienetai | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos guliašas
- Ežero šašlykas
- Blynai su kepenų įdaru
- Veršienos maltiniai
- Sūrio kamuoliukai
- Karališkieji kotletai
- Sprandinės kepsnys ant grotelių
- Avienos muštiniai
- Tekiloje marinuota jautiena
- Kepsniai su sūriu
- Naminiai kotletukai
- Kepti kotletai su moliūgais
- Kepti inkstai
- Kalakutienos maltiniai
- Musak
- Šašlykas baltojo vyno marinate
- Kepta kiškiena marinate
- Basturma
- Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
- Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
Troškinta jautiena su bruknėmis
- Paruošimo laikas:
-
Bruknės,
2 stiklinės - Druska
-
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Jautiena,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
50 gramų - Lauro lapai, lapeliai
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsą supjaustykite kubeliais ir pakepkite su sviestu. Pabarstykite druska, pipirais, sudėkite susmulkintus svogūnus, pomidorų padažą ir kepkite dar 10 min. Tada suberkite miltus, įpilkite truputį vandens (kad padažas būtų netirštas). Viską sudėkite į puodą, suberkite bruknes, 2-3 lauro lapelius, druskos, pipirų ir troškinkite, kol mėsa pasidarys visai minkšta (25-35 min.). Baigiant kepti (kai liks 10-15 min.) suberkite bruknes. Patiekite su bulvių koše.
Komentarai (4)
-
pekinas
2009-09-25 00:33
siulyciau trecdali brukniu pertrinti.