Avienos muštiniai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | avienos (nugarinė) |
| 1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
| 0.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa supjaustoma 1,5—2 cm storio gabalėliais taip, kad kiekviename būtų po šonkaulį. Mėsa išmušama ir padaromas gražus muštinis. Jis apibarstomas druska su maltais pipirais, ir kepamas gerai įkaitintuose riebaluose. Muštiniai tiekiami apšlakstyti tirpintu sviestu, sudėti į pašildytą pusdubenį. Kartu duodama troškintų šparaginių pupelių, keptų bulvių, keptų grybų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Kotletukai su sūriu
-
Mėsos kukuliukai
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Kotletai "Du viename"
-
Bačkonių suktinukas
-
Avienos šonkauliukai
-
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
-
Kiaulienos guliašas aluje
-
Skanus šašlykiukas
-
Čili jautienos gaminimas
-
Kiaulienos kepsneliai
-
Grill dešrelės
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Kiaulienos šašlykas
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Kotletukai ant laužo
-
Sprandinės kepsnys ant grotelių
-
Malta mėsa tešloje
Avienos muštiniai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, nugarinė,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
0.5 valgomojo šaukšto - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma 1,5—2 cm storio gabalėliais taip, kad kiekviename būtų po šonkaulį. Mėsa išmušama ir padaromas gražus muštinis. Jis apibarstomas druska su maltais pipirais, ir kepamas gerai įkaitintuose riebaluose. Muštiniai tiekiami apšlakstyti tirpintu sviestu, sudėti į pašildytą pusdubenį. Kartu duodama troškintų šparaginių pupelių, keptų bulvių, keptų grybų.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Daiva
2011-06-17 12:14
Mustiniai yra mano megstamiausias patiekalas ;-) :-D %-) Z
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
