
Avienos muštiniai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | avienos (nugarinė) |
1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
0.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa supjaustoma 1,5—2 cm storio gabalėliais taip, kad kiekviename būtų po šonkaulį. Mėsa išmušama ir padaromas gražus muštinis. Jis apibarstomas druska su maltais pipirais, ir kepamas gerai įkaitintuose riebaluose. Muštiniai tiekiami apšlakstyti tirpintu sviestu, sudėti į pašildytą pusdubenį. Kartu duodama troškintų šparaginių pupelių, keptų bulvių, keptų grybų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Totoriški avienos maltiniai
-
Keptas kiškis
-
Šašlykai su actu ir žalumynais
-
Sultingieji šonkauliukai
-
Veršienos šašlykas
-
Mėsos - daržovių troškinys
-
Ugniniai šonkauliukai
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Avienos šašlykas
-
Italijos kukuliai
-
Avienos šašlykas
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Sprandinės kepsnys su morkomis
-
Netikras zuikis
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Jautienos kotletai
-
Holishki (balandėliai)
-
Apkepas „La Graikija“
Avienos muštiniai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, nugarinė,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
0.5 valgomojo šaukšto - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma 1,5—2 cm storio gabalėliais taip, kad kiekviename būtų po šonkaulį. Mėsa išmušama ir padaromas gražus muštinis. Jis apibarstomas druska su maltais pipirais, ir kepamas gerai įkaitintuose riebaluose. Muštiniai tiekiami apšlakstyti tirpintu sviestu, sudėti į pašildytą pusdubenį. Kartu duodama troškintų šparaginių pupelių, keptų bulvių, keptų grybų.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Daiva
2011-06-17 12:14
Mustiniai yra mano megstamiausias patiekalas ;-) :-D %-) Z
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...