
Avienos muštiniai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | avienos (nugarinė) |
1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
0.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa supjaustoma 1,5—2 cm storio gabalėliais taip, kad kiekviename būtų po šonkaulį. Mėsa išmušama ir padaromas gražus muštinis. Jis apibarstomas druska su maltais pipirais, ir kepamas gerai įkaitintuose riebaluose. Muštiniai tiekiami apšlakstyti tirpintu sviestu, sudėti į pašildytą pusdubenį. Kartu duodama troškintų šparaginių pupelių, keptų bulvių, keptų grybų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
-
Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
-
Kotletai su įdaru
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
-
Vasaros šašlykiukas
-
Šutinta stirniena
-
Kotletai
-
Jautienos šašlykas
-
Vyniotinis Kubilas
-
Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Šašlykas kitaip
-
Netikras Zuikis kitaip
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
-
Apkepas „Greitukas“
Avienos muštiniai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, nugarinė,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
0.5 valgomojo šaukšto - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma 1,5—2 cm storio gabalėliais taip, kad kiekviename būtų po šonkaulį. Mėsa išmušama ir padaromas gražus muštinis. Jis apibarstomas druska su maltais pipirais, ir kepamas gerai įkaitintuose riebaluose. Muštiniai tiekiami apšlakstyti tirpintu sviestu, sudėti į pašildytą pusdubenį. Kartu duodama troškintų šparaginių pupelių, keptų bulvių, keptų grybų.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Daiva
2011-06-17 12:14
Mustiniai yra mano megstamiausias patiekalas ;-) :-D %-) Z
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...