
Avienos muštiniai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | avienos (nugarinė) |
1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
0.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa supjaustoma 1,5—2 cm storio gabalėliais taip, kad kiekviename būtų po šonkaulį. Mėsa išmušama ir padaromas gražus muštinis. Jis apibarstomas druska su maltais pipirais, ir kepamas gerai įkaitintuose riebaluose. Muštiniai tiekiami apšlakstyti tirpintu sviestu, sudėti į pašildytą pusdubenį. Kartu duodama troškintų šparaginių pupelių, keptų bulvių, keptų grybų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
-
Kotletai su įdaru
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
-
Suktinukai patale
-
Jautienos cimesas
-
Vyniotinis Kubilas
-
"Ponios cepelinai"
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
-
Kepsnys "Vyro svajonė"
-
Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
-
Kiaulienos karis
-
Sultingi jautienos kotletai
-
Kaukazietiškas šašlykas
-
Kiaulienos guliašas aluje
-
Šutinta stirniena
-
Kiaulienos šašlykai kepti orkaitėje
-
Jautienos maltinukai
-
Didkotlečiai su ryžiais
-
Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
-
Suadytas karbonadas
Avienos muštiniai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, nugarinė,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
0.5 valgomojo šaukšto - Juodieji pipirai
- Druska
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma 1,5—2 cm storio gabalėliais taip, kad kiekviename būtų po šonkaulį. Mėsa išmušama ir padaromas gražus muštinis. Jis apibarstomas druska su maltais pipirais, ir kepamas gerai įkaitintuose riebaluose. Muštiniai tiekiami apšlakstyti tirpintu sviestu, sudėti į pašildytą pusdubenį. Kartu duodama troškintų šparaginių pupelių, keptų bulvių, keptų grybų.
Reklama:
Komentarai (1)
-
Daiva
2011-06-17 12:14
Mustiniai yra mano megstamiausias patiekalas ;-) :-D %-) Z
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...