
Avienos muštiniai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | avienos (nugarinė) |
1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
0.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa supjaustoma 1,5—2 cm storio gabalėliais taip, kad kiekviename būtų po šonkaulį. Mėsa išmušama ir padaromas gražus muštinis. Jis apibarstomas druska su maltais pipirais, ir kepamas gerai įkaitintuose riebaluose. Muštiniai tiekiami apšlakstyti tirpintu sviestu, sudėti į pašildytą pusdubenį. Kartu duodama troškintų šparaginių pupelių, keptų bulvių, keptų grybų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Nugarinė ant grotelių
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Kotletukai ant laužo
-
Veršienos kepsnys
-
Naminiai mėsainiai
-
Naminiai hamburgeriai
-
Triušienos vyniotinis
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Šašlykai alaus marinate
-
Strėvos suktinis
-
Kiaulienos šonkauliukai
-
Veršienos kotletukai
-
Purienos
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Jautienos kotletukai
-
Mėsa folijoje
-
Mėsos kukuliai su padažu
-
Kiauliena česnakiniame marinate
Avienos muštiniai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena, nugarinė,
800 gramų -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
0.5 valgomojo šaukšto - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma 1,5—2 cm storio gabalėliais taip, kad kiekviename būtų po šonkaulį. Mėsa išmušama ir padaromas gražus muštinis. Jis apibarstomas druska su maltais pipirais, ir kepamas gerai įkaitintuose riebaluose. Muštiniai tiekiami apšlakstyti tirpintu sviestu, sudėti į pašildytą pusdubenį. Kartu duodama troškintų šparaginių pupelių, keptų bulvių, keptų grybų.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Daiva
2011-06-17 12:14
Mustiniai yra mano megstamiausias patiekalas ;-) :-D %-) Z
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...