Avienos muštiniai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų avienos (nugarinė)
1 valgomasis šaukštas taukai (kiaulių)
0.5 valgomojo šaukšto sviestas
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa supjaustoma 1,5—2 cm storio gabalėliais taip, kad kiekviename būtų po šonkaulį. Mėsa išmušama ir padaromas gražus muštinis. Jis apibarstomas druska su maltais pipirais, ir kepamas gerai įkaitintuose riebaluose. Muštiniai tiekiami apšlakstyti tirpintu sviestu, sudėti į pašildytą pusdubenį. Kartu duodama troškintų šparaginių pupelių, keptų bulvių, keptų grybų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Avienos muštiniai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Mėsa supjaustoma 1,5—2 cm storio gabalėliais taip, kad kiekviename būtų po šonkaulį. Mėsa išmušama ir padaromas gražus muštinis. Jis apibarstomas druska su maltais pipirais, ir kepamas gerai įkaitintuose riebaluose. Muštiniai tiekiami apšlakstyti tirpintu sviestu, sudėti į pašildytą pusdubenį. Kartu duodama troškintų šparaginių pupelių, keptų bulvių, keptų grybų.

Reklama:

Komentarai (1)


  • Daiva 2011-06-17 12:14

    Mustiniai yra mano megstamiausias patiekalas ;-) :-D %-) Z


Daugiau receptų