
Pastarnokai su svogūnų laiškais
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | pastarnokas |
350 gramų | svogūnai (laiškai) |
120 gramų | kiaulienos lašiniai (rūkyti) |
1.5 valgomojo šaukšto | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Pastarnokai nuskutami (kad nepatamsėtų, palaikomi parūgštintame vandenyje) ir stambiai sutarkuojami. Lašiniukai supjaustomi kubeliais ir pakepinami su susmulkintais svogūnų laiškais. Viskas sumaišoma, pasūdoma, suberiami pipirai, pagardinama grietine. Maišant pakepinama. Valgomi karšti, su duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinys iš molinio troškintuvo
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Jautienos čili su makaronais
-
Troškinta triušiena
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Rūgštus kabesas
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Guliašas
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Miglės guliašas
-
Troškinti veršienos šonkauliai
-
Meksikietiškas Sigitos troškinys
-
Kiauliena su imbieru
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Jautienos čenakai
-
Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Plovas su brokoliais
-
Avienos troškinys
Pastarnokai su svogūnų laiškais
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pastarnokas,
600 gramų -
Svogūnai, laiškai,
350 gramų -
Kiaulienos lašiniai, rūkyti,
120 gramų -
Grietinė,
1.5 valgomojo šaukšto - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pastarnokai nuskutami (kad nepatamsėtų, palaikomi parūgštintame vandenyje) ir stambiai sutarkuojami. Lašiniukai supjaustomi kubeliais ir pakepinami su susmulkintais svogūnų laiškais. Viskas sumaišoma, pasūdoma, suberiami pipirai, pagardinama grietine. Maišant pakepinama. Valgomi karšti, su duona.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Pfff
2015-03-19 17:36
Taigi parašyta "Viskas sumaišoma". Kas čia neaišku?
-
mmm
2011-01-29 23:15
Nieko neina suprast, man, kaip ne kulinarui.. kada sudet tuos pastarnokus?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...