
Pastarnokai su svogūnų laiškais
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | pastarnokas |
350 gramų | svogūnai (laiškai) |
120 gramų | kiaulienos lašiniai (rūkyti) |
1.5 valgomojo šaukšto | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Pastarnokai nuskutami (kad nepatamsėtų, palaikomi parūgštintame vandenyje) ir stambiai sutarkuojami. Lašiniukai supjaustomi kubeliais ir pakepinami su susmulkintais svogūnų laiškais. Viskas sumaišoma, pasūdoma, suberiami pipirai, pagardinama grietine. Maišant pakepinama. Valgomi karšti, su duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Plovas orkaitėje
-
Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
-
Troškinta žąsiena
-
Aleksandro troškinys
-
Višta ispaniškai
-
Meksikietiškas ragu
-
Aviena su špinatais
-
Troškinta kiauliena su razinomis
-
Troškinta aviena
-
Troškinta veršiena su svarainiais
-
Triušienos troškinys
-
Baltasis čili troškinys
-
Pastarnokai su svogūnų laiškais
-
Troškinys iš molinio troškintuvo
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Šventinis kiaulienos karis
-
Nesudėtingas mėsos ir daržovių troškinys
-
Su daržovėmis troškinta vištiena
-
Vištiena grybų padaže
Pastarnokai su svogūnų laiškais
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pastarnokas,
600 gramų -
Svogūnai, laiškai,
350 gramų -
Kiaulienos lašiniai, rūkyti,
120 gramų -
Grietinė,
1.5 valgomojo šaukšto - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pastarnokai nuskutami (kad nepatamsėtų, palaikomi parūgštintame vandenyje) ir stambiai sutarkuojami. Lašiniukai supjaustomi kubeliais ir pakepinami su susmulkintais svogūnų laiškais. Viskas sumaišoma, pasūdoma, suberiami pipirai, pagardinama grietine. Maišant pakepinama. Valgomi karšti, su duona.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Pfff
2015-03-19 17:36
Taigi parašyta "Viskas sumaišoma". Kas čia neaišku?
-
mmm
2011-01-29 23:15
Nieko neina suprast, man, kaip ne kulinarui.. kada sudet tuos pastarnokus?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...