
500 gramų | veršiena |
500 gramų | ryžiai |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | morkos |
5 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 skiltelė | česnakas |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti makaronų vamzdeliai su pievagrybiais
-
Makaronai su gražgarsčių pesto padažu ir vyšniniais pomidorais
-
Keptos makaronų kriauklelės su sūrio padažu
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Ryžių apkepas
-
Lazanija su vištiena
-
Įdaryti caneloni
-
Porai su ryžiais
-
Ideali vakarienė (spageti su daržovėmis)
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Ukrainietiškas ryžių apkepas
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Saidos filė su ryžiais
-
Ryžių pyragas su silke
-
Įdaryti makaronai
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Makaronai su avokadų padažu
-
Ryžių blynai
-
Studentiški "Mildės" makaronai
-
Makaronai su lašiša
Plovas orkaitėje

- Paruošimo laikas:
-
Veršiena,
500 gramų -
Ryžiai,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
5 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
1 skiltelė - Prieskoniai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Veršieną supjaustome nedideliais gabaliukais ir subarstę prieskoniais palaikome apie 30 min. Apkepiname mėsą keptuvėje ir sudedame į troškinimo indą. Toliau apkepiname morkas su svogūnais ir sudedame ant mėsos. Uždedame pomidorų padažą, supilame nuplautus ryžius ir užpilame verdančio vandenio tiek, kad per du pirštus būtų virš ryžių.
Šauname į įkaitintą 180 C laipsnių temperatūros orkaitę, po pusės valandos į ryžius susmaigstome česnako skilteles ir dar apie pusę valandos patroškiname.
Komentarai (9)
-
Sandra
2019-11-07 12:38
Dedu pusė galvos česnako, juosų pipirų ir 3 svogūnų galvas visut.dydžio tada su skoniu būna.
-
Jurijus
2017-04-26 15:46
Siaip plovas gaminamas ant lauzo ,o ne orkaitei :)
-
virginija
2016-04-08 16:25
Bandysiu sendien, atrodo skaniai
-
grazke
2015-06-19 15:16
jei ka tai plovas ir gaminamas orkaiteij
-
Ošpaz
2014-12-22 15:43
Čia ryžių košė su veršiena ir POMIDORŲ padažu.Į plovą niekas pomidorų padažo nededa, nes čia sovietinių valgyklų atradimas.
-
sonata
2012-08-24 11:45
ziauriai skanu,as toki plova darau su bet kokia mesa,nebutinai versiena,o ryzius perku plikytus,nesukimba :-)
-
(anonimas)
2012-04-17 13:28
turetu buti skanu,isbandysiu ;-)