
Mėsa su pipirais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | jautiena (filė) |
250 gramų | pomidorai |
250 gramų | pupelės |
100 mililitrų | raudonas vynas |
3 arbatiniai šaukšteliai | aliejaus |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | paprika |
1 arbatinis šaukštelis | aitriosios paprikos (maltas) |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
0.3 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išverdamos per naktį pamirkytos pupelės. Supjaustytas svogūnas truputį pakepinamas aliejuje, sudedama mažais kubeliais supjaustyta mėsa, smulkiai supjaustytas ankštinis pipiras. Įpilama truputį karšto vandens, gausiai pasūdoma ir papipirinama. Viskas uždengiama ir troškinama ant mažos ugnies. Po to sukrečiamos pupelės ir skiltelėmis supjaustyti pomidorai. Po 10 min. įpilama taurelė vyno ir dar 5 min. palaikoma ant ugnies.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Meksikietiškas ragu
-
Kiškiena bulgariškai
-
Klajoklių kiškiena
-
Vištiena kinietiškai
-
Bulgariškas avienos ragu
-
Studentiškas troškinys su dešrelėmis
-
Aštrus troškinys
-
Troškintos vištų širdelės
-
Troškinta veršiena
-
Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
-
Vištiena su ananasais
-
Meksikietiškas Sigitos troškinys
-
Kopūstų troškinys su faršu
-
Troškinti inkstai su citrina
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Plovas
-
Troškinta aviena
-
Kareiviškas kiaulienos troškinys
-
Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
Mėsa su pipirais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, filė,
250 gramų -
Pomidorai,
250 gramų -
Pupelės,
250 gramų -
Raudonas vynas,
100 mililitrų -
Aliejus,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Aitrioji paprika, maltas,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai, malti,
1/3 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išverdamos per naktį pamirkytos pupelės. Supjaustytas svogūnas truputį pakepinamas aliejuje, sudedama mažais kubeliais supjaustyta mėsa, smulkiai supjaustytas ankštinis pipiras. Įpilama truputį karšto vandens, gausiai pasūdoma ir papipirinama. Viskas uždengiama ir troškinama ant mažos ugnies. Po to sukrečiamos pupelės ir skiltelėmis supjaustyti pomidorai. Po 10 min. įpilama taurelė vyno ir dar 5 min. palaikoma ant ugnies.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...