Mėsa su pipirais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 250 gramų | jautiena (filė) |
| 250 gramų | pomidorai |
| 250 gramų | pupelės |
| 100 mililitrų | raudonas vynas |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | aliejaus |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | paprika |
| 1 arbatinis šaukštelis | aitriosios paprikos (maltas) |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| 0.3 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išverdamos per naktį pamirkytos pupelės. Supjaustytas svogūnas truputį pakepinamas aliejuje, sudedama mažais kubeliais supjaustyta mėsa, smulkiai supjaustytas ankštinis pipiras. Įpilama truputį karšto vandens, gausiai pasūdoma ir papipirinama. Viskas uždengiama ir troškinama ant mažos ugnies. Po to sukrečiamos pupelės ir skiltelėmis supjaustyti pomidorai. Po 10 min. įpilama taurelė vyno ir dar 5 min. palaikoma ant ugnies.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta triušiena
-
Klajoklių kiškiena
-
Jautienos troškinys su moliūgais
-
Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Aluje troškinta višta
-
Kiauliena, troškinta su svogūnais
-
Vištiena su ryžiais
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Troškinta laukinė antis
-
Troškinta žuvis
-
Jautiena su ryžiais
-
Troškintos vištų širdelės
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Stirnienos troškinys
-
Kiaulienos faršo troškinys
-
Lęšiai su špinatais ir lašinukais
-
Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
-
Meksikietiškas ragu
Mėsa su pipirais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, filė,
250 gramų -
Pomidorai,
250 gramų -
Pupelės,
250 gramų -
Raudonas vynas,
100 mililitrų -
Aliejus,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Aitrioji paprika, maltas,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai, malti,
1/3 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išverdamos per naktį pamirkytos pupelės. Supjaustytas svogūnas truputį pakepinamas aliejuje, sudedama mažais kubeliais supjaustyta mėsa, smulkiai supjaustytas ankštinis pipiras. Įpilama truputį karšto vandens, gausiai pasūdoma ir papipirinama. Viskas uždengiama ir troškinama ant mažos ugnies. Po to sukrečiamos pupelės ir skiltelėmis supjaustyti pomidorai. Po 10 min. įpilama taurelė vyno ir dar 5 min. palaikoma ant ugnies.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
