
Mėsa su pipirais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | jautiena (filė) |
250 gramų | pomidorai |
250 gramų | pupelės |
100 mililitrų | raudonas vynas |
3 arbatiniai šaukšteliai | aliejaus |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | paprika |
1 arbatinis šaukštelis | aitriosios paprikos (maltas) |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
0.3 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išverdamos per naktį pamirkytos pupelės. Supjaustytas svogūnas truputį pakepinamas aliejuje, sudedama mažais kubeliais supjaustyta mėsa, smulkiai supjaustytas ankštinis pipiras. Įpilama truputį karšto vandens, gausiai pasūdoma ir papipirinama. Viskas uždengiama ir troškinama ant mažos ugnies. Po to sukrečiamos pupelės ir skiltelėmis supjaustyti pomidorai. Po 10 min. įpilama taurelė vyno ir dar 5 min. palaikoma ant ugnies.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos troškinys
-
Troškinta kiškiena su grybais
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Soti čili sriuba - troškinys
-
Su daržovėmis troškinta vištiena
-
Vengriškas troškinys su ryžiais
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Keri viščiukas
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Troškinys iš molinio troškintuvo
-
Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
-
Troškinys su kopūstais
-
Troškinta pikantiška kiauliena
-
Taškuoti sodžiaus kukuliukai
-
Rūgštus kabesas
-
Daržovių - kiaulienos troškinukas
-
Ypatingas jautienos troškinys
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Kepenėlių troškinys
-
Faršu įdarytos paprikos
Mėsa su pipirais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, filė,
250 gramų -
Pomidorai,
250 gramų -
Pupelės,
250 gramų -
Raudonas vynas,
100 mililitrų -
Aliejus,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Aitrioji paprika, maltas,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai, malti,
1/3 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išverdamos per naktį pamirkytos pupelės. Supjaustytas svogūnas truputį pakepinamas aliejuje, sudedama mažais kubeliais supjaustyta mėsa, smulkiai supjaustytas ankštinis pipiras. Įpilama truputį karšto vandens, gausiai pasūdoma ir papipirinama. Viskas uždengiama ir troškinama ant mažos ugnies. Po to sukrečiamos pupelės ir skiltelėmis supjaustyti pomidorai. Po 10 min. įpilama taurelė vyno ir dar 5 min. palaikoma ant ugnies.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...