Įdarui papildomai reikės:
175 g. riešutų
50 g. išmirkytų razinų
1 citrinos žievelė
1 pak. vanilinio cukraus
75 g. cukraus
1 kiaušinis
Išminkykite mielinę tešlą, riešutus susmulkinkite, cukrų išplakite su kiaušiniu.Iškočiokite tešlą, dėkite įdarą, supjaustykite juostelėm, susukite ir dėkite į skardą, palikdami tarpus tarp rožyčių. Įdėlote į vos įkaitintą orkaitę, kad pakiltų tešla. Kai pakils, kepkite apie pusvalandį 180 C temperatūroje. Iškepė aptepkite uogiene.
Velykinis pyragas su įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 325 gramai | kvietiniai miltai |
| 20 gramų | mielės |
| 125 mililitrai | pienas |
| 50 gramų | cukrus |
| šiek tiek | druska |
| 75 gramai | sviestas |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Citrininis vyniotinukas su uogiene
-
Pyragas su šaldytomis braškėmis
-
Pyragas su razinomis
-
Obuolių pyragas
-
Pyragas su gervuogių pertepimu
-
Slyvinis
-
Obuolių ir datulių pyragas su kokosų kepure
-
Trupiniuotis
-
Šokoladinis pyragas
-
Bulka su šokolado įdaru
-
Biskvitinis plokštainis "Kinder Milk Slice"
-
Ananasų pyragas puodelyje
-
Pyragas "Balta-juoda"
-
Špinatų tortas su varškės kremu ir braškėmis
-
Obuolių pyragas prie ledų
-
Moliūgų sezono atidarymo pyragas
-
Amerikietiškas pyragas
-
Morkų pyragas puodelyje
-
Morkų pyragas
Velykinis pyragas su įdaru
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
325 gramai -
Mielės,
20 gramų -
Pienas,
125 mililitrai -
Cukrus,
50 gramų - Druska
-
Sviestas,
75 gramai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui papildomai reikės:
175 g. riešutų
50 g. išmirkytų razinų
1 citrinos žievelė
1 pak. vanilinio cukraus
75 g. cukraus
1 kiaušinis
Išminkykite mielinę tešlą, riešutus susmulkinkite, cukrų išplakite su kiaušiniu.Iškočiokite tešlą, dėkite įdarą, supjaustykite juostelėm, susukite ir dėkite į skardą, palikdami tarpus tarp rožyčių. Įdėlote į vos įkaitintą orkaitę, kad pakiltų tešla. Kai pakils, kepkite apie pusvalandį 180 C temperatūroje. Iškepė aptepkite uogiene.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
