Įdarui papildomai reikės:
175 g. riešutų
50 g. išmirkytų razinų
1 citrinos žievelė
1 pak. vanilinio cukraus
75 g. cukraus
1 kiaušinis
Išminkykite mielinę tešlą, riešutus susmulkinkite, cukrų išplakite su kiaušiniu.Iškočiokite tešlą, dėkite įdarą, supjaustykite juostelėm, susukite ir dėkite į skardą, palikdami tarpus tarp rožyčių. Įdėlote į vos įkaitintą orkaitę, kad pakiltų tešla. Kai pakils, kepkite apie pusvalandį 180 C temperatūroje. Iškepė aptepkite uogiene.
Velykinis pyragas su įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
325 gramai | kvietiniai miltai |
20 gramų | mielės |
125 mililitrai | pienas |
50 gramų | cukrus |
šiek tiek | druska |
75 gramai | sviestas |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės tešlos
- Mielinės bandelės
- Obuolių pyragas
- Avižinių dribsnių pyragas su slyvomis ir riešutais
- Keptas Tinginys
- Pyragas su varške
- Vaisių tortas
- Ryžių pyragas su silke
- Obuolių pyragas su riešutais
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Velykų pyragas
- Šokoladinis pyragas su moliūgais
- Tinginių pyragas
- Slyvų pyragas
- Nepaprasto skonio pyragas su kriaušėmis ir šokoladu
- Lietinių pyragas
- Kalėdinis pyragas (gaminti prieš 10 dienų iki Kalėdų)
- Velykinis pyragas su įdaru
- Krokodilas
- Amerikietiškas pyragas
Velykinis pyragas su įdaru
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
325 gramai -
Mielės,
20 gramų -
Pienas,
125 mililitrai -
Cukrus,
50 gramų - Druska
-
Sviestas,
75 gramai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui papildomai reikės:
175 g. riešutų
50 g. išmirkytų razinų
1 citrinos žievelė
1 pak. vanilinio cukraus
75 g. cukraus
1 kiaušinis
Išminkykite mielinę tešlą, riešutus susmulkinkite, cukrų išplakite su kiaušiniu.Iškočiokite tešlą, dėkite įdarą, supjaustykite juostelėm, susukite ir dėkite į skardą, palikdami tarpus tarp rožyčių. Įdėlote į vos įkaitintą orkaitę, kad pakiltų tešla. Kai pakils, kepkite apie pusvalandį 180 C temperatūroje. Iškepė aptepkite uogiene.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...