
Braškių apkepas su sūriu ir sausainiais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
1 stiklinė | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
2 arbatiniai šaukšteliai | krakmolas |
200 gramų | braškės (šviežios arba šaldytos) |
150 gramų | varškės sūris |
150 gramų | sausainiai (trupiniai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiaušinių trynius išsukite su cukrumi, vaniliniu cukrumi. Sudėkite smulkintą sūrį, supilkite pieną, sudėkite krakmolą, kepimo miltelius, išmaišykite iki vientisos masės. Įmaišykite standžiai išplaktus baltymus.
2.
Sviestu ištepkite kepimo formą, dugne sudėkite sluoksnį sutrupintų sausainių, ant jų dėkite susmulkintas braškes ir užpilkite sūrio mase.
3.
Dėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 180°C temperatūroje apie 30 min. Valgykite su braškių uogiene ar džemu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tinginys su riešutais
-
Pyragas su razinomis
-
Medaus pyragas su razinomis, riešutais ir šokolado gabaliukais
-
Spalvotas varškės pyragas
-
Jogurtinis pyragas
-
Slyvų pyragas
-
Kuršėnietiškas "Čik Čaki"
-
Drezdeno tortas
-
Rabarbarų pyragas
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
-
Paprastasis keksas
-
Trupininis pyragas su riešutais ir uogiene
-
Obuolių ir riešutų pyragas
-
Ypatingasis keksas
-
Džiovintų vaisių pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Everestas
-
Pyragas "Auksinė žuvelė"
-
Graikiškas Kalėdų saldutis
-
Obuolių ir aguonų pyragas
Braškių apkepas su sūriu ir sausainiais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Pienas,
1 stiklinė -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Krakmolas,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Braškės, šviežios arba šaldytos,
200 gramų -
Varškės sūris,
150 gramų -
Sausainiai, trupiniai,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinių trynius išsukite su cukrumi, vaniliniu cukrumi. Sudėkite smulkintą sūrį, supilkite pieną, sudėkite krakmolą, kepimo miltelius, išmaišykite iki vientisos masės. Įmaišykite standžiai išplaktus baltymus.
Sviestu ištepkite kepimo formą, dugne sudėkite sluoksnį sutrupintų sausainių, ant jų dėkite susmulkintas braškes ir užpilkite sūrio mase.
Dėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 180°C temperatūroje apie 30 min. Valgykite su braškių uogiene ar džemu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...