
Slyvinis
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
250 gramų | kepinių margarino |
5 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | cukrus |
200 gramų | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
šiek tiek | miltai (pagal poreikį) |
1 kilogramas | slyvos |
5 vienetai | obuoliai ( (vidutinio dydžio)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Margariną ištirpinti, į jį supilti cukrų, įdėti grietinę, kepimo miltelius, įmušti kiaušinius ir gerai išsukti.
2.
Po truputį pilti miltus, kad gautųsi tirštos blynų tešlos konsistencija.
3.
Slyvas supjaustyti ir išimti kauliukus, obuolius nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti skiltelėmis.
4.
Kepimo formą iškloti margarinu išteptu kepimo popieriumi. Supilti pusę tešlos, ant jos sudėti obuolių skilteles. Tada supilti likusią dalį tešlos, o ant viršaus išdėlioti slyvų puseles.
5.
Kepti orkaitėje įkaitintoje iki 180 – 200°C temp. apie 30 – 40 min.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trupininis pyragas su riešutais ir uogiene
-
Prancūziškų skrebučių gaminimas
-
Dešrelės tešloje
-
Morkų pyragas
-
Aguoninis biskvitas
-
Kakavinis Napoleonas
-
Aguonų pyragas su puta
-
Pyragas "Auksinė žuvelė"
-
Pyragas „Sniegas“
-
Kalėdinė eglutė
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Obuolių pyragas su riešutais
-
Obuolių pyragas su šokoladiniu užtepu
-
Pyragas su cinamonu ir viso grūdo miltais
-
Vaisinis varškinukas
-
Minkštutis obuolių pyragas
-
Šokoladinis kriaušių pyragas
-
Klasikinis pyragas "Tosca"
-
Aguonų pyragas Kalėdoms
-
Pyragas su razinomis
Slyvinis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kepinių margarinas,
250 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Cukrus,
200 gramų -
Grietinė,
200 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Miltai, pagal poreikį
-
Slyvos,
1 kilogramas -
Obuoliai, (vidutinio dydžio),
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Margariną ištirpinti, į jį supilti cukrų, įdėti grietinę, kepimo miltelius, įmušti kiaušinius ir gerai išsukti.
Po truputį pilti miltus, kad gautųsi tirštos blynų tešlos konsistencija.
Slyvas supjaustyti ir išimti kauliukus, obuolius nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti skiltelėmis.
Kepimo formą iškloti margarinu išteptu kepimo popieriumi. Supilti pusę tešlos, ant jos sudėti obuolių skilteles. Tada supilti likusią dalį tešlos, o ant viršaus išdėlioti slyvų puseles.
Kepti orkaitėje įkaitintoje iki 180 – 200°C temp. apie 30 – 40 min.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...