Slyvinis
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
250 gramų | kepinių margarino |
5 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | cukrus |
200 gramų | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
šiek tiek | miltai (pagal poreikį) |
1 kilogramas | slyvos |
5 vienetai | obuoliai ( (vidutinio dydžio)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Margariną ištirpinti, į jį supilti cukrų, įdėti grietinę, kepimo miltelius, įmušti kiaušinius ir gerai išsukti.
2.
Po truputį pilti miltus, kad gautųsi tirštos blynų tešlos konsistencija.
3.
Slyvas supjaustyti ir išimti kauliukus, obuolius nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti skiltelėmis.
4.
Kepimo formą iškloti margarinu išteptu kepimo popieriumi. Supilti pusę tešlos, ant jos sudėti obuolių skilteles. Tada supilti likusią dalį tešlos, o ant viršaus išdėlioti slyvų puseles.
5.
Kepti orkaitėje įkaitintoje iki 180 – 200°C temp. apie 30 – 40 min.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aguoninis pyragas
- Greitas pyragėlis
- Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
- Aguonų-migdolų pyragas
- Šokoladinis pyragas
- Tobulo skonio rudens pyragas
- Citrininis pyragas su rikotos sūriu
- Pyragas "Obuoliukas"
- Vaisinis varškinukas
- Obuolių „Šarlotė“
- Pyragas "Kukurūznikas"
- Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
- Varškinis pyragas su obuoliais
- Astos obuolių pyragas
- Obuolių ir spanguolių pyragas
- Braškių apkepas su sūriu ir sausainiais
- Moliūgų sezono atidarymo pyragas
- Varškės pyragas "Apelsinas"
- Obuolių tarta
- Obuolių pyragas su chalva
Slyvinis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kepinių margarinas,
250 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Cukrus,
200 gramų -
Grietinė,
200 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Miltai, pagal poreikį
-
Slyvos,
1 kilogramas -
Obuoliai, (vidutinio dydžio),
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Margariną ištirpinti, į jį supilti cukrų, įdėti grietinę, kepimo miltelius, įmušti kiaušinius ir gerai išsukti.
Po truputį pilti miltus, kad gautųsi tirštos blynų tešlos konsistencija.
Slyvas supjaustyti ir išimti kauliukus, obuolius nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti skiltelėmis.
Kepimo formą iškloti margarinu išteptu kepimo popieriumi. Supilti pusę tešlos, ant jos sudėti obuolių skilteles. Tada supilti likusią dalį tešlos, o ant viršaus išdėlioti slyvų puseles.
Kepti orkaitėje įkaitintoje iki 180 – 200°C temp. apie 30 – 40 min.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...