
Slyvinis
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
250 gramų | kepinių margarino |
5 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | cukrus |
200 gramų | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
šiek tiek | miltai (pagal poreikį) |
1 kilogramas | slyvos |
5 vienetai | obuoliai ( (vidutinio dydžio)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Margariną ištirpinti, į jį supilti cukrų, įdėti grietinę, kepimo miltelius, įmušti kiaušinius ir gerai išsukti.
2.
Po truputį pilti miltus, kad gautųsi tirštos blynų tešlos konsistencija.
3.
Slyvas supjaustyti ir išimti kauliukus, obuolius nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti skiltelėmis.
4.
Kepimo formą iškloti margarinu išteptu kepimo popieriumi. Supilti pusę tešlos, ant jos sudėti obuolių skilteles. Tada supilti likusią dalį tešlos, o ant viršaus išdėlioti slyvų puseles.
5.
Kepti orkaitėje įkaitintoje iki 180 – 200°C temp. apie 30 – 40 min.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Graikinių riešutų pyragas
-
Varškės pyragas su obuolių rožytėmis
-
Pavasariškai žalias pyragas
-
Karamelinis pyragas
-
Karamelinis pyragas
-
Sūrūs riestainiai
-
Varškės pyragas "Apelsinas"
-
Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
-
Balta sluoksniuota duona
-
Kopūstų pyragas su žirniais
-
Pyragas su cinamonu ir viso grūdo miltais
-
Purus aviečių vyniotinis
-
Didysis kriaušių pyragas
-
Obuolių pyragas su varške ir karamele
-
Citrininis varškės pyragas su kakava
-
Trupininis pyragas
-
Pyragas su uogiene
-
Svogūnų pyragas
-
Mėlynių pyragas
-
Vasariškas obuolių pyragas
Slyvinis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kepinių margarinas,
250 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Cukrus,
200 gramų -
Grietinė,
200 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Miltai, pagal poreikį
-
Slyvos,
1 kilogramas -
Obuoliai, (vidutinio dydžio),
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Margariną ištirpinti, į jį supilti cukrų, įdėti grietinę, kepimo miltelius, įmušti kiaušinius ir gerai išsukti.
Po truputį pilti miltus, kad gautųsi tirštos blynų tešlos konsistencija.
Slyvas supjaustyti ir išimti kauliukus, obuolius nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti skiltelėmis.
Kepimo formą iškloti margarinu išteptu kepimo popieriumi. Supilti pusę tešlos, ant jos sudėti obuolių skilteles. Tada supilti likusią dalį tešlos, o ant viršaus išdėlioti slyvų puseles.
Kepti orkaitėje įkaitintoje iki 180 – 200°C temp. apie 30 – 40 min.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...