Aguonų pyragas su "DanSukker" vaniliniu cukrumi su tikra vanile
AUTORIUS:
Ina
Porcijų skaičius: 7
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
150 gramų sviestas
200 gramų cukrus ("DanSukker" Panevėžio Plius)
5 vienetai kiaušiniai
200 gramų aguonų
80 gramų lazdyno riešutai
80 gramų miltai
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinis cukrus ("DanSukker" su natūralia vanile)
20 mililitrų brendis
1 arbatinis šaukštelis cinamonas
100 gramų džemas (aviečių)
200 gramų cukraus pudra ("DanSukker" milteliai)
1 vienetas citrinos
0.5 pakelio migdolai (plokštelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Minkštą sviestą gerai išsukite su puse "DanSukker" Panevėžio plius cukrumi ir kiaušinių tryniais. Baltymus išplakite, po truputį suberkite likusį cukrų.
2.
Sumalkite aguonas ir riešutus. Pakaitomis su baltymais į trynių masę berkite aguonas, riešutus, sijotus miltus su kepimo milteliais, "Dansukker" vanilinį cukrų su natūralia vanile, supilkite brendį, suberkite cinamoną ir gerai išsukite.
3.
Masę iškrėskite į sviestu išteptą ir miltais pabarstytą torto formą. 180 C temperatūros orkaitėje kepkite apie 50 minučių. Atvėsusį tortą aptepkite džemu ir palikite šaltai pusvalandį sustingti.
4.
"DanSukker" cukraus miltelius sumaišykite su vienos citrinos sultimis. Glajus turi būti ne per skystas. Juo apliekite pyragą, o šonus dar apibarstykite migdolų plokštelėmis.
Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Aguonų pyragas su "DanSukker" vaniliniu cukrumi su tikra vanile

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 7
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Minkštą sviestą gerai išsukite su puse "DanSukker" Panevėžio plius cukrumi ir kiaušinių tryniais. Baltymus išplakite, po truputį suberkite likusį cukrų.

  2. Sumalkite aguonas ir riešutus. Pakaitomis su baltymais į trynių masę berkite aguonas, riešutus, sijotus miltus su kepimo milteliais, "Dansukker" vanilinį cukrų su natūralia vanile, supilkite brendį, suberkite cinamoną ir gerai išsukite.

  3. Masę iškrėskite į sviestu išteptą ir miltais pabarstytą torto formą. 180 C temperatūros orkaitėje kepkite apie 50 minučių. Atvėsusį tortą aptepkite džemu ir palikite šaltai pusvalandį sustingti.

  4. "DanSukker" cukraus miltelius sumaišykite su vienos citrinos sultimis. Glajus turi būti ne per skystas. Juo apliekite pyragą, o šonus dar apibarstykite migdolų plokštelėmis.
    Skanaus!

Receptą atsiuntė Ina
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų