
150 gramų | sviestas |
200 gramų | cukrus ("DanSukker" Panevėžio Plius) |
5 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | aguonų |
80 gramų | lazdyno riešutai |
80 gramų | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus ("DanSukker" su natūralia vanile) |
20 mililitrų | brendis |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
100 gramų | džemas (aviečių) |
200 gramų | cukraus pudra ("DanSukker" milteliai) |
1 vienetas | citrinos |
0.5 pakelio | migdolai (plokštelės) |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įvairių vaisių pyragas
-
Šokoladinis pyragas
-
Onutės šimtalapis
-
Tobulo skonio rudens pyragas
-
Saulėgrąža
-
Šokoladinis kriaušių pyragas
-
Pyragas su špinatų-varškės įdaru
-
Varškės pyragas su obuoliais
-
Kakavinis varškės pyragas
-
Rusiškas morkų pyragas
-
Kakavinis Napoleonas
-
Pyragas-tortas
-
Obuolių ir varškės pyragas prie kavos
-
Vyniotinis su varške
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Varškės pyragas su vyšnaitėmis
-
Pyragas "Auksinė žuvelė"
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Žuvies pyragas
-
Moliūgų duona
Aguonų pyragas su "DanSukker" vaniliniu cukrumi su tikra vanile

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Sviestas,
150 gramų -
Cukrus, "DanSukker" Panevėžio Plius,
200 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Aguonos,
200 gramų -
Lazdyno riešutai,
80 gramų -
Miltai,
80 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanilinis cukrus, "DanSukker" su natūralia vanile,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Brendis,
20 mililitrų -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Džemas, aviečių,
100 gramų -
Cukraus pudra, "DanSukker" milteliai,
200 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Migdolai, plokštelės,
0.5 pakelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Minkštą sviestą gerai išsukite su puse "DanSukker" Panevėžio plius cukrumi ir kiaušinių tryniais. Baltymus išplakite, po truputį suberkite likusį cukrų.
Sumalkite aguonas ir riešutus. Pakaitomis su baltymais į trynių masę berkite aguonas, riešutus, sijotus miltus su kepimo milteliais, "Dansukker" vanilinį cukrų su natūralia vanile, supilkite brendį, suberkite cinamoną ir gerai išsukite.
Masę iškrėskite į sviestu išteptą ir miltais pabarstytą torto formą. 180 C temperatūros orkaitėje kepkite apie 50 minučių. Atvėsusį tortą aptepkite džemu ir palikite šaltai pusvalandį sustingti.
"DanSukker" cukraus miltelius sumaišykite su vienos citrinos sultimis. Glajus turi būti ne per skystas. Juo apliekite pyragą, o šonus dar apibarstykite migdolų plokštelėmis.
Skanaus!