| 150 gramų | sviestas |
| 200 gramų | cukrus ("DanSukker" Panevėžio Plius) |
| 5 vienetai | kiaušiniai |
| 200 gramų | aguonų |
| 80 gramų | lazdyno riešutai |
| 80 gramų | miltai |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus ("DanSukker" su natūralia vanile) |
| 20 mililitrų | brendis |
| 1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
| 100 gramų | džemas (aviečių) |
| 200 gramų | cukraus pudra ("DanSukker" milteliai) |
| 1 vienetas | citrinos |
| 0.5 pakelio | migdolai (plokštelės) |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Citrininis varškės pyragas su kakava
-
Obuolių tarta
-
Marmurinis keksas
-
Simonos šokoladinis pyragas
-
Varškės pyragas su bananų įdaru
-
Kakavinis varškės pyragas
-
Nekeptas obuolių pyragas (nesaldus)
-
Obuolių pyragas
-
Persikų pyragas su šokolado gabaliukais
-
Lukos obuolių pyragas
-
Šokoladinis bananinis keksas
-
Plokštainis diena-naktis
-
Varškės apkepas su bananais
-
Neapolietiškas pyragas
-
Obuolių ir aviečių pyragas
-
Varškės pyragas su džiovintais vaisiais
-
Šokoladinis cukinijų pyragas
-
Karališkas obuolių pyragas su obuolių uogiene
-
Obuolių pyragas su chalva
-
Vištienos ir pievagrybių pyragas
Aguonų pyragas su "DanSukker" vaniliniu cukrumi su tikra vanile
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Sviestas,
150 gramų -
Cukrus, "DanSukker" Panevėžio Plius,
200 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Aguonos,
200 gramų -
Lazdyno riešutai,
80 gramų -
Miltai,
80 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanilinis cukrus, "DanSukker" su natūralia vanile,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Brendis,
20 mililitrų -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Džemas, aviečių,
100 gramų -
Cukraus pudra, "DanSukker" milteliai,
200 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Migdolai, plokštelės,
0.5 pakelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Minkštą sviestą gerai išsukite su puse "DanSukker" Panevėžio plius cukrumi ir kiaušinių tryniais. Baltymus išplakite, po truputį suberkite likusį cukrų.
Sumalkite aguonas ir riešutus. Pakaitomis su baltymais į trynių masę berkite aguonas, riešutus, sijotus miltus su kepimo milteliais, "Dansukker" vanilinį cukrų su natūralia vanile, supilkite brendį, suberkite cinamoną ir gerai išsukite.
Masę iškrėskite į sviestu išteptą ir miltais pabarstytą torto formą. 180 C temperatūros orkaitėje kepkite apie 50 minučių. Atvėsusį tortą aptepkite džemu ir palikite šaltai pusvalandį sustingti.
"DanSukker" cukraus miltelius sumaišykite su vienos citrinos sultimis. Glajus turi būti ne per skystas. Juo apliekite pyragą, o šonus dar apibarstykite migdolų plokštelėmis.
Skanaus!
