| 150 gramų | sviestas |
| 200 gramų | cukrus ("DanSukker" Panevėžio Plius) |
| 5 vienetai | kiaušiniai |
| 200 gramų | aguonų |
| 80 gramų | lazdyno riešutai |
| 80 gramų | miltai |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus ("DanSukker" su natūralia vanile) |
| 20 mililitrų | brendis |
| 1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
| 100 gramų | džemas (aviečių) |
| 200 gramų | cukraus pudra ("DanSukker" milteliai) |
| 1 vienetas | citrinos |
| 0.5 pakelio | migdolai (plokštelės) |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nekeptas šokoladinis sūrio tortas (Cheesecake)
-
Morkų meduolis
-
Krokodilas
-
Pyragas su kopūstais
-
Vyniotinis su varške ir mėlynių uogiene
-
Obuolių pyragas su aguonomis
-
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
-
Varškės pyragas su vyšniomis
-
Draugystės pyragas su varške ir obuoliais
-
Aguoninis pyragas su citrininiu glaistu
-
Morkų pyragas puodelyje
-
Trupininis pyragas ,,Ubagas''
-
Batonas su sūriu ir česnaku
-
Klasikinis pyragas "Tosca"
-
Vyšnių tortas
-
Kurmio kalnelis
-
Vengriškas pyragas su riešutais ir šokoladu
-
Jogurto indelio pyragas
-
Skanus riešutų pyragas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pomidorais
Aguonų pyragas su "DanSukker" vaniliniu cukrumi su tikra vanile
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Sviestas,
150 gramų -
Cukrus, "DanSukker" Panevėžio Plius,
200 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Aguonos,
200 gramų -
Lazdyno riešutai,
80 gramų -
Miltai,
80 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanilinis cukrus, "DanSukker" su natūralia vanile,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Brendis,
20 mililitrų -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Džemas, aviečių,
100 gramų -
Cukraus pudra, "DanSukker" milteliai,
200 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Migdolai, plokštelės,
0.5 pakelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Minkštą sviestą gerai išsukite su puse "DanSukker" Panevėžio plius cukrumi ir kiaušinių tryniais. Baltymus išplakite, po truputį suberkite likusį cukrų.
Sumalkite aguonas ir riešutus. Pakaitomis su baltymais į trynių masę berkite aguonas, riešutus, sijotus miltus su kepimo milteliais, "Dansukker" vanilinį cukrų su natūralia vanile, supilkite brendį, suberkite cinamoną ir gerai išsukite.
Masę iškrėskite į sviestu išteptą ir miltais pabarstytą torto formą. 180 C temperatūros orkaitėje kepkite apie 50 minučių. Atvėsusį tortą aptepkite džemu ir palikite šaltai pusvalandį sustingti.
"DanSukker" cukraus miltelius sumaišykite su vienos citrinos sultimis. Glajus turi būti ne per skystas. Juo apliekite pyragą, o šonus dar apibarstykite migdolų plokštelėmis.
Skanaus!
