320 gramų | kvietiniai miltai |
250 gramų | cukrus |
4 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 vienetai | obuoliai |
šiek tiek | vynuogės |
šiek tiek | razinos |
Sudedame supjaustytus obuolius nestambiais gabalėliais, razinas. Galime pagal skonį įpilti kvapų, cinamono ar kakavos. Išmaišome.
Gautą masę supilame į skardą arba kepimo formą išteptą sviestu ir apibarstome džiūvėsėliais (nebūtinai). Viršų apdėliojame vynuogių supjaustytomis puselėmis.
Viską įdedame į įkaitintą orkaitę. Kepti apie valandą, kol viršus gražiai apskrus. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Apkepas „Greitukas“
- Špinatų tortas su varškės kremu ir braškėmis
- Pyragas su kondensuotu pienu
- Jogurtinis tortas
- Šoninės ir svogūnų pyragas
- Pyragas su mandarinais
- Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
- Kuršėnų vyniotinis
- Astos obuolių pyragas
- Trupininis pyragas su uogiene
- Varškės ir apelsinų pyragas
- Mėlynių pyragas
- Graikų pyragas
- Morkų pyragas
- Sūrio plokštainis su gervuogėmis
- Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
- Varškės pyragas su jogurtu
- Pyragas "Vasarą palydint"
- Pyragas "Karpatai"
- Tortas-vyniotinis
Gaivus pyragas
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
320 gramų -
Cukrus,
250 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Obuoliai,
2 vienetai - Vynuogės
- Razinos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supilame cukrų, įmušame kiaušinius viską gerai išplakame. Persijojame miltus sumaišytus su kepimo milteliais tiesiai į plakinį, įpilame aliejų ir grietinę. Viska gerai išplakame. Turi gautis tiršta, vientisa masė.
Sudedame supjaustytus obuolius nestambiais gabalėliais, razinas. Galime pagal skonį įpilti kvapų, cinamono ar kakavos. Išmaišome.
Gautą masę supilame į skardą arba kepimo formą išteptą sviestu ir apibarstome džiūvėsėliais (nebūtinai). Viršų apdėliojame vynuogių supjaustytomis puselėmis.
Viską įdedame į įkaitintą orkaitę. Kepti apie valandą, kol viršus gražiai apskrus. Skanaus!