Gražusis obuolių pyragas
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Autorius apie receptą: Vienas gražiausių obuolių pyragų, kokį esu kepusi. Ir tikrai labai labai skanus! Ir turbūt vienas pigiausių. Vienas gražiausių obuolių pyragų, kokį esu kepusi. Ir tikrai labai labai skanus! Ir turbūt vienas pigiausių. Liucija
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas obuoliai
250 mililitrų pienas
150 gramų cukrus
140 gramų miltai
1 vienetas kiaušiniai
2 valgomieji šaukštai džemas (arba medaus)
1 arbatinis šaukštelis cinamonas
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Įkaitinti orkaitę iki 180 C.
2.
Visus obuolius nulupti. 3 obuolius supjaustyti skiltelėmis, sumaišyti su miltais, cukrumi, pienu, kepimo milteliais, kiaušiniu ir cinamonu. Ir viską sutrinti elektriniu tirtuvu. Tešlą supilti į apvalią kepimo formą išteptą sviestu. Likusius obuolius supjaustyti vienodomis, gražiomis skiltelėmis ir išdėlioti ratais ant tešlos.
3.
Pašauti į orkaitę ir kepti 1 valandą. Kai pyragas iškeps, ištepti pyrago viršų džemu ar skystu medumi, taip suteikiant pyragui gražaus blizgumo. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Gražusis obuolių pyragas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Vienas gražiausių obuolių pyragų, kokį esu kepusi. Ir tikrai labai labai skanus! Ir turbūt vienas pigiausių. Liucija
Gaminimo eiga:
  1. Įkaitinti orkaitę iki 180 C.

  2. Visus obuolius nulupti. 3 obuolius supjaustyti skiltelėmis, sumaišyti su miltais, cukrumi, pienu, kepimo milteliais, kiaušiniu ir cinamonu. Ir viską sutrinti elektriniu tirtuvu. Tešlą supilti į apvalią kepimo formą išteptą sviestu. Likusius obuolius supjaustyti vienodomis, gražiomis skiltelėmis ir išdėlioti ratais ant tešlos.

  3. Pašauti į orkaitę ir kepti 1 valandą. Kai pyragas iškeps, ištepti pyrago viršų džemu ar skystu medumi, taip suteikiant pyragui gražaus blizgumo. Skanaus!

Receptą atsiuntė Liucija
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų