Gražusis obuolių pyragas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 1 kilogramas | obuoliai |
| 250 mililitrų | pienas |
| 150 gramų | cukrus |
| 140 gramų | miltai |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 2 valgomieji šaukštai | džemas (arba medaus) |
| 1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Įkaitinti orkaitę iki 180 C.
2.
Visus obuolius nulupti. 3 obuolius supjaustyti skiltelėmis, sumaišyti su miltais, cukrumi, pienu, kepimo milteliais, kiaušiniu ir cinamonu. Ir viską sutrinti elektriniu tirtuvu. Tešlą supilti į apvalią kepimo formą išteptą sviestu. Likusius obuolius supjaustyti vienodomis, gražiomis skiltelėmis ir išdėlioti ratais ant tešlos.
3.
Pašauti į orkaitę ir kepti 1 valandą. Kai pyragas iškeps, ištepti pyrago viršų džemu ar skystu medumi, taip suteikiant pyragui gražaus blizgumo. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kokosinė pynutė
-
Aguonų keksas
-
Šokoladinis cukinijų pyragas
-
Pyragas-tortas
-
Varškės apkepas su bananais
-
Vyniotinis su moliūgų biskvitu ir grietininiu citrininiu kremu
-
Keksiukai
-
Sūrio pyragas
-
Pyragas su juodaisiais serbentais
-
Vaisių tortas
-
Balta sluoksniuota duona
-
Karališkas obuolių pyragas su obuolių uogiene
-
Morkų pyragas
-
Čigonų plokštainis
-
Morkų pyrago gaminimas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir bananais
-
La Chocolate Brownie II
-
Vaisių pyragas su maskarponės sūriu
-
Margaritos varškės apkepas
-
Vyniotinis su varške ir mėlynių uogiene
Gražusis obuolių pyragas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Obuoliai,
1 kilogramas -
Pienas,
250 mililitrų -
Cukrus,
150 gramų -
Miltai,
140 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džemas, arba medaus,
2 valgomieji šaukštai -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinti orkaitę iki 180 C.
Visus obuolius nulupti. 3 obuolius supjaustyti skiltelėmis, sumaišyti su miltais, cukrumi, pienu, kepimo milteliais, kiaušiniu ir cinamonu. Ir viską sutrinti elektriniu tirtuvu. Tešlą supilti į apvalią kepimo formą išteptą sviestu. Likusius obuolius supjaustyti vienodomis, gražiomis skiltelėmis ir išdėlioti ratais ant tešlos.
Pašauti į orkaitę ir kepti 1 valandą. Kai pyragas iškeps, ištepti pyrago viršų džemu ar skystu medumi, taip suteikiant pyragui gražaus blizgumo. Skanaus!
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai