
Gražusis obuolių pyragas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas | obuoliai |
250 mililitrų | pienas |
150 gramų | cukrus |
140 gramų | miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | džemas (arba medaus) |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Įkaitinti orkaitę iki 180 C.
2.
Visus obuolius nulupti. 3 obuolius supjaustyti skiltelėmis, sumaišyti su miltais, cukrumi, pienu, kepimo milteliais, kiaušiniu ir cinamonu. Ir viską sutrinti elektriniu tirtuvu. Tešlą supilti į apvalią kepimo formą išteptą sviestu. Likusius obuolius supjaustyti vienodomis, gražiomis skiltelėmis ir išdėlioti ratais ant tešlos.
3.
Pašauti į orkaitę ir kepti 1 valandą. Kai pyragas iškeps, ištepti pyrago viršų džemu ar skystu medumi, taip suteikiant pyragui gražaus blizgumo. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Biskvitinis obuolių pyragas
-
Studentiškas vyniotinis
-
Velykinė banda
-
Keksas "C"
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Traškius
-
Medaus tortas su želė ir kava
-
Daniškas kalėdinis pyragas
-
Erikos šokoladinis pyragas su karameliniais obuoliais ir šokolado užpilu
-
Varkės pyragas
-
Lietinių pyragas
-
Kokosinis obuolių pyragas
-
Varškės pyragas
-
Biskvitinis plokštainis "Kinder Milk Slice"
-
Šokoladinis varškės pyragas "Vasaros naktis"
-
Pyragas su vyšnių uogiene puodelyje
-
Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
-
Brownies pyragas (tipiškas Norvegiškas)
-
Velykinis pyragas su įdaru
-
Apkepas „Greitukas“
Gražusis obuolių pyragas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Obuoliai,
1 kilogramas -
Pienas,
250 mililitrų -
Cukrus,
150 gramų -
Miltai,
140 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džemas, arba medaus,
2 valgomieji šaukštai -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinti orkaitę iki 180 C.
Visus obuolius nulupti. 3 obuolius supjaustyti skiltelėmis, sumaišyti su miltais, cukrumi, pienu, kepimo milteliais, kiaušiniu ir cinamonu. Ir viską sutrinti elektriniu tirtuvu. Tešlą supilti į apvalią kepimo formą išteptą sviestu. Likusius obuolius supjaustyti vienodomis, gražiomis skiltelėmis ir išdėlioti ratais ant tešlos.
Pašauti į orkaitę ir kepti 1 valandą. Kai pyragas iškeps, ištepti pyrago viršų džemu ar skystu medumi, taip suteikiant pyragui gražaus blizgumo. Skanaus!
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai