
Gražusis obuolių pyragas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas | obuoliai |
250 mililitrų | pienas |
150 gramų | cukrus |
140 gramų | miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | džemas (arba medaus) |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Įkaitinti orkaitę iki 180 C.
2.
Visus obuolius nulupti. 3 obuolius supjaustyti skiltelėmis, sumaišyti su miltais, cukrumi, pienu, kepimo milteliais, kiaušiniu ir cinamonu. Ir viską sutrinti elektriniu tirtuvu. Tešlą supilti į apvalią kepimo formą išteptą sviestu. Likusius obuolius supjaustyti vienodomis, gražiomis skiltelėmis ir išdėlioti ratais ant tešlos.
3.
Pašauti į orkaitę ir kepti 1 valandą. Kai pyragas iškeps, ištepti pyrago viršų džemu ar skystu medumi, taip suteikiant pyragui gražaus blizgumo. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos pyragas
-
Gaivusis pyragas
-
Vyniotinis su varške ir mėlynių uogiene
-
Saldus pyragas
-
Velykinė banda
-
Keksiukai
-
Paprastasis šokoladinis pyragas
-
Slyvų pyragas
-
Obuolių ir spanguolių pyragas
-
Aguonų vyniotinukai
-
Diena ir Naktis
-
Tortas su varškės kremu
-
Morkų pyragas puodelyje
-
Šventinis vyniotinis su maskarpone ir romu
-
Norvegiška tuno pynė
-
Citrininis varškės pyragas su kakava
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Citrininis vyniotinukas su uogiene
-
Vyniotinis su varške
-
Bulvinis pyragas
Gražusis obuolių pyragas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Obuoliai,
1 kilogramas -
Pienas,
250 mililitrų -
Cukrus,
150 gramų -
Miltai,
140 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džemas, arba medaus,
2 valgomieji šaukštai -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinti orkaitę iki 180 C.
Visus obuolius nulupti. 3 obuolius supjaustyti skiltelėmis, sumaišyti su miltais, cukrumi, pienu, kepimo milteliais, kiaušiniu ir cinamonu. Ir viską sutrinti elektriniu tirtuvu. Tešlą supilti į apvalią kepimo formą išteptą sviestu. Likusius obuolius supjaustyti vienodomis, gražiomis skiltelėmis ir išdėlioti ratais ant tešlos.
Pašauti į orkaitę ir kepti 1 valandą. Kai pyragas iškeps, ištepti pyrago viršų džemu ar skystu medumi, taip suteikiant pyragui gražaus blizgumo. Skanaus!
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai