Gražusis obuolių pyragas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 1 kilogramas | obuoliai |
| 250 mililitrų | pienas |
| 150 gramų | cukrus |
| 140 gramų | miltai |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 2 valgomieji šaukštai | džemas (arba medaus) |
| 1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Įkaitinti orkaitę iki 180 C.
2.
Visus obuolius nulupti. 3 obuolius supjaustyti skiltelėmis, sumaišyti su miltais, cukrumi, pienu, kepimo milteliais, kiaušiniu ir cinamonu. Ir viską sutrinti elektriniu tirtuvu. Tešlą supilti į apvalią kepimo formą išteptą sviestu. Likusius obuolius supjaustyti vienodomis, gražiomis skiltelėmis ir išdėlioti ratais ant tešlos.
3.
Pašauti į orkaitę ir kepti 1 valandą. Kai pyragas iškeps, ištepti pyrago viršų džemu ar skystu medumi, taip suteikiant pyragui gražaus blizgumo. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tinginių "Napoleonas"
-
Paprastas šokoladinis pyragas
-
Pyragas su rikota
-
Obuolių ir aguonų pyragas
-
Pyragas "Auksinė žuvelė"
-
A la Brownie
-
Moliūginis varškės pyragas
-
Dieviškas obuolių pyragas
-
La Chocolate Brownie II
-
Pyragas "Karpatai"
-
Mielinis vyniotinis su aguonomis
-
Kalėdinis pyragas (gaminti prieš 10 dienų iki Kalėdų)
-
Varškės pyragas su slyvomis
-
Pyragas su obuoliais
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Keksas su razinomis
-
Gaivus bananų ir meduolių pyragas
-
Morkų tortas
-
Obuolių pyragėliai su cinamonu
-
Obuoliuotis "Diena - naktis"
Gražusis obuolių pyragas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Obuoliai,
1 kilogramas -
Pienas,
250 mililitrų -
Cukrus,
150 gramų -
Miltai,
140 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džemas, arba medaus,
2 valgomieji šaukštai -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinti orkaitę iki 180 C.
Visus obuolius nulupti. 3 obuolius supjaustyti skiltelėmis, sumaišyti su miltais, cukrumi, pienu, kepimo milteliais, kiaušiniu ir cinamonu. Ir viską sutrinti elektriniu tirtuvu. Tešlą supilti į apvalią kepimo formą išteptą sviestu. Likusius obuolius supjaustyti vienodomis, gražiomis skiltelėmis ir išdėlioti ratais ant tešlos.
Pašauti į orkaitę ir kepti 1 valandą. Kai pyragas iškeps, ištepti pyrago viršų džemu ar skystu medumi, taip suteikiant pyragui gražaus blizgumo. Skanaus!
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai