
Varškės pyragas su spanguolėmis
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 lapai | tešla ((sluoksniuota bemielė, pakelis po 2x250 g) ) |
500 gramų | varškė ( (bet kokia)) |
200 gramų | grietinė ( (vidutinio riebumo)) |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 pakelis | vanilinis cukrus |
4 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
1 žiupsnelis | citrinos rūgštis |
100 gramų | spanguolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kepimo formą iškloti kepimui skirtu popieriumi ir įkloti iškočiotą tešlą, kad ji uždengtų kepimo skardos šonus.
2.
Iki vientisos masėse suplakti varškę, grietinę, cukrų, vanilinį cukrų, įmušti tris kiaušinius, suberti krakmolą ir įberti citrinos rūgšties.
3.
Į tešlą suberti džiovintas spanguoles ir išmaišyti. Gautą masę supilti ant tešlos. Ant viršaus išdėlioti tešlos likučius ir aptepti kiaušinio plakiniu.
4.
Kepti iki 200 °C temp. įkaitintoje orkaitėje 50 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Purus obuolių pyragas
-
Žuvies pyragas
-
Obuolių ir aguonų pyragas
-
Šimtalapis su varške
-
Kalėdinis pyragas su avietėmis ir migdolais
-
Kopūstų pyragas su žirniais
-
Ramunės obuolių pyragas
-
Pyragas-tortas
-
Meduoliukas
-
Bulvių pyragas su vištiena ir sūriu
-
Obuolių pyragas su citrininiu glajumi
-
Pyragas su sutirštintu pienu ir persikais
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Purus aviečių vyniotinis
-
Biskvitas su antaniniais obuoliais
-
Obuoliuotis "Diena - naktis"
-
Varškės pyragas su vyšnaitėmis
-
Obuolių „Šarlotė“
-
Lietinių pyragas
-
Nekeptas šokoladinis sūrio tortas (Cheesecake)
Varškės pyragas su spanguolėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Tešla, (sluoksniuota bemielė, pakelis po 2x250 g) ,
2 lapai -
Varškė, (bet kokia),
500 gramų -
Grietinė, (vidutinio riebumo),
200 gramų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 pakelis -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinos rūgštis,
1 žiupsnelis -
Spanguolės,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kepimo formą iškloti kepimui skirtu popieriumi ir įkloti iškočiotą tešlą, kad ji uždengtų kepimo skardos šonus.
Iki vientisos masėse suplakti varškę, grietinę, cukrų, vanilinį cukrų, įmušti tris kiaušinius, suberti krakmolą ir įberti citrinos rūgšties.
Į tešlą suberti džiovintas spanguoles ir išmaišyti. Gautą masę supilti ant tešlos. Ant viršaus išdėlioti tešlos likučius ir aptepti kiaušinio plakiniu.
Kepti iki 200 °C temp. įkaitintoje orkaitėje 50 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...