
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir bananais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 gramų | tešla (sluoksniuota) |
200 gramų | varškė |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | bananai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sluoksniuotos tešlos lakštą atšildyti, įdėti į kepimo formą taip, kad kraštai būtų truputį pakelti ir neišbėgtų įdaras.
2.
Įdarui sumaišyti varškę, kiaušinį, cukrų ir vanilinį cukrų. Viską supilti ant paruoštos tešlos, ant viršaus sudėti pjaustytus bananus.
3.
Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Pyragas su rabardarų džemu
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Nekeptas obuolių pyragas (nesaldus)
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Gaivus bananų ir meduolių pyragas
-
Varškės-riešutų keksas "Margutis"
-
Simonos šokoladinis pyragas
-
Moliūgų pyragas
-
Šokoladinis pyragėlis
-
Trupininis pyragas
-
Mėlynas raudongūžių kopūstų pyragas
-
Slyvų pyragas
-
Paprastasis šokoladinis pyragas
-
Kakavinis pyragaitis
-
Varškės plokštainis
-
Kakavinis pyragas su sutirštintu pienu ir vyšniomis
-
Margaritos varškės apkepas
-
Spurgos su įdaru
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir bananais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Tešla, sluoksniuota,
250 gramų -
Varškė,
200 gramų -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Bananai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sluoksniuotos tešlos lakštą atšildyti, įdėti į kepimo formą taip, kad kraštai būtų truputį pakelti ir neišbėgtų įdaras.
Įdarui sumaišyti varškę, kiaušinį, cukrų ir vanilinį cukrų. Viską supilti ant paruoštos tešlos, ant viršaus sudėti pjaustytus bananus.
Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai