
Mielinės tešlos pyragas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai: | ||
450 gramų | kvietiniai miltai | |
230 gramų | vanduo | |
1 arbatinis šaukštelis | sausų mielių | |
1 valgomasis šaukštas | cukrus | |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska | |
50 mililitrų | augalinio aliejaus | |
Įdarui: | ||
500 gramų | mėsa (malta) | |
1 gūželė | žalumynų | |
200 gramų | sūris | |
Aptepimui: | ||
1 vienetas | kiaušiniai | |
1 valgomasis šaukštas | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Mielius sujungti su miltais, sudėkite likusias sudedamąsias dalis ir minkyti tešlą. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite kilti 2 kartus.
2.
Sumaišykite faršą su tarkuotu sūriu ir kapotais žalūminais.
3.
Iškočiokite tešlą, įdėti įdaro ant jo ir susukti. Sudėti vyniotinį ant kepimo skardos padengtos kepimo popieriumi, uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti 30-40 minučių.
4.
Ištepkite viliotinio viršų kiaušiniais sumaišytais su pienu. Įdėkite į orkaitę ir kepkite 180 laipsnių 40-45 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trupininis pyragas su riešutais ir uogiene
-
Prancūziškų skrebučių gaminimas
-
Dešrelės tešloje
-
Morkų pyragas
-
Aguoninis biskvitas
-
Kakavinis Napoleonas
-
Aguonų pyragas su puta
-
Pyragas "Auksinė žuvelė"
-
Pyragas „Sniegas“
-
Kalėdinė eglutė
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Obuolių pyragas su riešutais
-
Obuolių pyragas su šokoladiniu užtepu
-
Pyragas su cinamonu ir viso grūdo miltais
-
Vaisinis varškinukas
-
Minkštutis obuolių pyragas
-
Šokoladinis kriaušių pyragas
-
Klasikinis pyragas "Tosca"
-
Aguonų pyragas Kalėdoms
-
Pyragas su razinomis
Mielinės tešlos pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kvietiniai miltai,
450 gramų -
Vanduo,
230 gramų -
Sausos mielės,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Augalinis aliejus,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Mėsa, malta,
500 gramų -
Žalumynai,
1 gūželė -
Sūris,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mielius sujungti su miltais, sudėkite likusias sudedamąsias dalis ir minkyti tešlą. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite kilti 2 kartus.
Sumaišykite faršą su tarkuotu sūriu ir kapotais žalūminais.
Iškočiokite tešlą, įdėti įdaro ant jo ir susukti. Sudėti vyniotinį ant kepimo skardos padengtos kepimo popieriumi, uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti 30-40 minučių.
Ištepkite viliotinio viršų kiaušiniais sumaišytais su pienu. Įdėkite į orkaitę ir kepkite 180 laipsnių 40-45 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...