Mielinės tešlos pyragas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| Tešlai: | ||
| 450 gramų | kvietiniai miltai | |
| 230 gramų | vanduo | |
| 1 arbatinis šaukštelis | sausų mielių | |
| 1 valgomasis šaukštas | cukrus | |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska | |
| 50 mililitrų | augalinio aliejaus | |
| Įdarui: | ||
| 500 gramų | mėsa (malta) | |
| 1 gūželė | žalumynų | |
| 200 gramų | sūris | |
| Aptepimui: | ||
| 1 vienetas | kiaušiniai | |
| 1 valgomasis šaukštas | pienas | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Mielius sujungti su miltais, sudėkite likusias sudedamąsias dalis ir minkyti tešlą. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite kilti 2 kartus.
2.
Sumaišykite faršą su tarkuotu sūriu ir kapotais žalūminais.
3.
Iškočiokite tešlą, įdėti įdaro ant jo ir susukti. Sudėti vyniotinį ant kepimo skardos padengtos kepimo popieriumi, uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti 30-40 minučių.
4.
Ištepkite viliotinio viršų kiaušiniais sumaišytais su pienu. Įdėkite į orkaitę ir kepkite 180 laipsnių 40-45 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mielinės bandelės
-
Keksas su razinomis
-
Vaisinis pyragėlis
-
Kokosinis pyragas
-
Pyragas su vyšnių uogiene
-
Pyragas su varške Velykoms
-
Kurmio kalnelis
-
Spanguolių biskvitas
-
Morkų tortas
-
Dieviškas obuolių pyragas
-
Evelinos varškės pyragas
-
Grybų pyragas
-
Aronijų uogienės greitpyragis su migdolais ir kokosų drožlėmis
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Riešutų plokštainis (kugelis)
-
Šokoladinis biskvitas
-
Plokštainis "Čigonas"
-
Šventinis vyniotinis su maskarpone ir romu
-
Obuolių pyragas su aguonomis
-
Duona pagal Angelę
Mielinės tešlos pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kvietiniai miltai,
450 gramų -
Vanduo,
230 gramų -
Sausos mielės,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Augalinis aliejus,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Mėsa, malta,
500 gramų -
Žalumynai,
1 gūželė -
Sūris,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mielius sujungti su miltais, sudėkite likusias sudedamąsias dalis ir minkyti tešlą. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite kilti 2 kartus.
Sumaišykite faršą su tarkuotu sūriu ir kapotais žalūminais.
Iškočiokite tešlą, įdėti įdaro ant jo ir susukti. Sudėti vyniotinį ant kepimo skardos padengtos kepimo popieriumi, uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti 30-40 minučių.
Ištepkite viliotinio viršų kiaušiniais sumaišytais su pienu. Įdėkite į orkaitę ir kepkite 180 laipsnių 40-45 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
