Mielinės tešlos pyragas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai: | ||
450 gramų | kvietiniai miltai | |
230 gramų | vanduo | |
1 arbatinis šaukštelis | sausų mielių | |
1 valgomasis šaukštas | cukrus | |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska | |
50 mililitrų | augalinio aliejaus | |
Įdarui: | ||
500 gramų | mėsa (malta) | |
1 gūželė | žalumynų | |
200 gramų | sūris | |
Aptepimui: | ||
1 vienetas | kiaušiniai | |
1 valgomasis šaukštas | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Mielius sujungti su miltais, sudėkite likusias sudedamąsias dalis ir minkyti tešlą. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite kilti 2 kartus.
2.
Sumaišykite faršą su tarkuotu sūriu ir kapotais žalūminais.
3.
Iškočiokite tešlą, įdėti įdaro ant jo ir susukti. Sudėti vyniotinį ant kepimo skardos padengtos kepimo popieriumi, uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti 30-40 minučių.
4.
Ištepkite viliotinio viršų kiaušiniais sumaišytais su pienu. Įdėkite į orkaitę ir kepkite 180 laipsnių 40-45 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių apkepas su šparagais
- Šokoladinis varškės pyragas
- Vyniotinis su obuolienės ir grietinės įdaru
- Šimtalapis
- Slyvų pyragas
- Kriaušių pyragas
- Obuolių pyragas su chalva
- Krokodiliukai su alyviniais obuoliais
- Aguonų pyragas su "DanSukker" vaniliniu cukrumi su tikra vanile
- Draugystės pyragas su varške ir obuoliais
- Šokoladinė tarta su kriaušėmis
- Pyragas "Auksinė žuvelė"
- Obuolių pyragas
- Rudeniškas moliūgų skanumynas
- Rausvas tortas
- Obuolių pyragas su riešutais
- Varškės apkepas su šokolado glaistu
- Braškių apkepas su sūriu ir sausainiais
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pomidorais
- Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
Mielinės tešlos pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kvietiniai miltai,
450 gramų -
Vanduo,
230 gramų -
Sausos mielės,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Augalinis aliejus,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Mėsa, malta,
500 gramų -
Žalumynai,
1 gūželė -
Sūris,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mielius sujungti su miltais, sudėkite likusias sudedamąsias dalis ir minkyti tešlą. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite kilti 2 kartus.
Sumaišykite faršą su tarkuotu sūriu ir kapotais žalūminais.
Iškočiokite tešlą, įdėti įdaro ant jo ir susukti. Sudėti vyniotinį ant kepimo skardos padengtos kepimo popieriumi, uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti 30-40 minučių.
Ištepkite viliotinio viršų kiaušiniais sumaišytais su pienu. Įdėkite į orkaitę ir kepkite 180 laipsnių 40-45 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...