šiek tiek | tešla (šviežia, 1 pakelis) |
200 gramų | konservai (mėsos) |
100 gramų | dešra (virta ar karšto rūkymo kumpelio) |
100 gramų | sūris (fermentinis, tarkuotas) |
50 gramų | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | kiaušiniai (aptepimui) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuolių apkepas
- Pyragas su bulvėmis
- Pyragas su obuoliais ir spanguoliene
- Pyragas "Magdė"
- Šokoladinis varškės pyragas
- Citrininis varškės pyragas su kakava
- Apkepas „Greitukas“
- Vištienos pyragas
- Tinginys
- Obuolių tarta
- Bulvių pyragas su vištiena ir sūriu
- Aguonų vyniotinukai
- Kuršėnų vyniotinis
- Kalėdinė eglutė
- Šimtalapis
- Obuolių pyragas
- Ananasų pyragas puodelyje
- Bananų pyragas
- Velykinė boba
- Velykinė banda
Studentiškas vyniotinis
- Paruošimo laikas:
- Tešla, šviežia, 1 pakelis
-
Konservai, mėsos,
200 gramų -
Dešra, virta ar karšto rūkymo kumpelio,
100 gramų -
Sūris, fermentinis, tarkuotas,
100 gramų -
Svogūnai, laiškai,
50 gramų - Kiaušiniai, aptepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išimame tešlą iš pakuotės, palaikome 10 min. ir ant viršaus tepame mėsos konservais (aš naudojau šernienos konservus), dedame kumpelio riekeles, barstome svogūnų laiškais ir tarkuotu fermentiniu sūriu. Susukame į ritinėlį, galus užspaudžiame, viršų aptepame kiaušinio plakiniu ir kepame 20 min. 200 laips. karštumo orkaitėje...
Komentarai (7)
-
ieva
2011-07-27 14:31
tai gal studentiska nes paprasta... seip studenta ne prastai gyvena
-
zaneta
2010-12-16 21:18
reiks pabandyti :-)
-
DOMUS
2010-08-19 06:04
kazkur jau maciau tai!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8-|
ir jau zinau!!!!!!!!....
-
as
2010-05-04 11:22
:super:
-
tomas
2010-05-04 01:57
Nu nieko sau studentiskai :D nelabai turbut studetiska gyvenimo buda temate autoriai :D