Šašlykiukai storuliukams
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 400 gramų | veršiena |
| 100 gramų | kiaulienos lašiniai (sūdyti) |
| 50 gramų | majonezas |
| 30 gramų | pomidorų padažas (aštrus) |
| 2 skiltelės | česnakas |
| šiek tiek | prieskoniai (šašlykų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Veršieną supjaustome gabaliukais, dedame ant jos paruoštą marinatą. Išmaišome ir paliekam pasimarinuoti 5 val. Marinato gaminimas: sumaišome majonezą su pomidorų padažu ir prieskoniais, įspaudžiame česnako. Lašinukus supjaustome. Ant medinių iešmelių veriame šašlyko gabaliuką, tada lašinuko gabaliuką ir t.t. Kepame orkaitėje apie 20 - 25 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Šašlykai vyno marinate
-
Guliašas
-
Jautienos nugarinė su daržovėmis
-
Keptos veršienos šlaunelės
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
-
Kiauliena grill
-
Vyniotinis Kubilas
-
Kiaulienos kepsniai
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Faršo vyniotinis
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Karbonadai iš faršo
-
Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
-
Jautienos maltinukai
-
Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
-
Kepenėlės su vaisiais
-
Garfildo lazanija
-
Pietūs moliniame inde
Šašlykiukai storuliukams
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena,
400 gramų -
Kiaulienos lašiniai, sūdyti,
100 gramų -
Majonezas,
50 gramų -
Pomidorų padažas, aštrus,
30 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės - Prieskoniai, šašlykų
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršieną supjaustome gabaliukais, dedame ant jos paruoštą marinatą. Išmaišome ir paliekam pasimarinuoti 5 val. Marinato gaminimas: sumaišome majonezą su pomidorų padažu ir prieskoniais, įspaudžiame česnako. Lašinukus supjaustome. Ant medinių iešmelių veriame šašlyko gabaliuką, tada lašinuko gabaliuką ir t.t. Kepame orkaitėje apie 20 - 25 min.
Reklama:
Komentarai (3)
-
br
2012-09-12 12:09
gal ir sknu butu reik bandyt
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
