Šašlykai gurmanams
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų veršiena (kepenėlės)
200 gramų jautiena (filė)
200 gramų veršiena (kepenėlės)
200 gramų kiauliena (filė)
100 gramų kiaulienos šoninė
0.5 arbatinio šaukštelio kvapieji pipirai
2 valgomieji šaukštai aliejaus
2 arbatiniai šaukšteliai druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Mėsą supjaustyti 2 cm storio kubeliais. Mėsą pakaitomis su šoninės riekelėmis suverti ant iešmų.
Aliejų sumaišyti su pipirais ir šiuo mišiniu įtrinti mėsą ir palikti ją kambario temperatūroje.
Mėsą kepti ant grotelių (7 cm virš įkaitusių žarijų). Iešmus dažnai sukioti, kad mėsos gabaliukai vienodai apskrustų. Šašlykus galima kepti ir elektrinėje kepimo krosnelėje. Iškepusi mėsa turi būti sultinga, o jos vidus - šiek tiek rausvas.
Iškepusius šašlykus pasūdyti ir patiekti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Šašlykai gurmanams

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Mėsą supjaustyti 2 cm storio kubeliais. Mėsą pakaitomis su šoninės riekelėmis suverti ant iešmų.
Aliejų sumaišyti su pipirais ir šiuo mišiniu įtrinti mėsą ir palikti ją kambario temperatūroje.
Mėsą kepti ant grotelių (7 cm virš įkaitusių žarijų). Iešmus dažnai sukioti, kad mėsos gabaliukai vienodai apskrustų. Šašlykus galima kepti ir elektrinėje kepimo krosnelėje. Iškepusi mėsa turi būti sultinga, o jos vidus - šiek tiek rausvas.
Iškepusius šašlykus pasūdyti ir patiekti.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų