Mėsą supjaustyti 2 cm storio kubeliais. Mėsą pakaitomis su šoninės riekelėmis suverti ant iešmų.
Aliejų sumaišyti su pipirais ir šiuo mišiniu įtrinti mėsą ir palikti ją kambario temperatūroje.
Mėsą kepti ant grotelių (7 cm virš įkaitusių žarijų). Iešmus dažnai sukioti, kad mėsos gabaliukai vienodai apskrustų. Šašlykus galima kepti ir elektrinėje kepimo krosnelėje. Iškepusi mėsa turi būti sultinga, o jos vidus - šiek tiek rausvas.
Iškepusius šašlykus pasūdyti ir patiekti.

Šašlykai gurmanams
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | veršiena (kepenėlės) |
200 gramų | jautiena (filė) |
200 gramų | veršiena (kepenėlės) |
200 gramų | kiauliena (filė) |
100 gramų | kiaulienos šoninė |
0.5 arbatinio šaukštelio | kvapieji pipirai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas kumpis
-
Kepenys japoniškai
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Kepta kiškiena marinate
-
Pikantiški veršienos kepsniai
-
Kėdainių maltinis
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Kiaulienos šašlykai
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Veršienos pjausniai
-
Šventinškai paruošta sprandinė
-
Holishki (balandėliai)
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Keptas veršienos kumpis su obuoliais
-
Aluje troškinta jautiena
-
Šašlykiukai storuliukams
-
Mėsos pynutės
Šašlykai gurmanams
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, kepenėlės,
200 gramų -
Jautiena, filė,
200 gramų -
Veršiena, kepenėlės,
200 gramų -
Kiauliena, filė,
200 gramų -
Kiaulienos šoninė,
100 gramų -
Kvapieji pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti 2 cm storio kubeliais. Mėsą pakaitomis su šoninės riekelėmis suverti ant iešmų.
Aliejų sumaišyti su pipirais ir šiuo mišiniu įtrinti mėsą ir palikti ją kambario temperatūroje.
Mėsą kepti ant grotelių (7 cm virš įkaitusių žarijų). Iešmus dažnai sukioti, kad mėsos gabaliukai vienodai apskrustų. Šašlykus galima kepti ir elektrinėje kepimo krosnelėje. Iškepusi mėsa turi būti sultinga, o jos vidus - šiek tiek rausvas.
Iškepusius šašlykus pasūdyti ir patiekti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...