Kumpis prismaigstomas gvazdikėlių, įdedamas į keptuvę, įįpilama truputį vandens, įberiama šiek tiek cukraus (arba mišinio iš šaukšto garstyčių miltelių ir 2 šaukštų cukraus). Paruošta mėsa kepama vidutinio karštumo orkaitėje valandą, kartkartėmis ją aplaistant atsiradusiomis sultimis. Kartu su mėsa galima kepti pusiau perpjautus persikus ir kriaušes. Jie suteikia patiekalui švelnesnį skonį. Likusios kepsnio sultys paduodamos atskirame indelyje (jas galima praskiesti trupučiu vandens).
Žirniai sumaišomi su pakepintais lašiniukų kubeliais (be riebalų) ir ištroškinami truputyje vandens. Įpilama grietinėlės, įberiama druskos ir pipirų. Prie taip paruošto kumpio paduodamos keptos bulvės.

Virdžinijos kumpis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
750 gramų | kiaulės kumpis |
1 vienetas | cukrus |
8 vienetai | gvazdikėliai |
2 stiklinės | žirniai |
2 vienetai | kiaulienos lašiniai (griežinėliai) |
60 mililitrų | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | persikai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos bulvės su mėsa
-
Buritos (burritos)
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Grill dešrelės
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Bulvių patiekalas
-
Kiaulienos vyniotinis su granatais
-
Veršienos kepsnys
-
Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
-
Kiaulienos kukuliai tešloje
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Kiškio kepsnys
-
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
-
Strėvos suktinis
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Steikai
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
Virdžinijos kumpis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulės kumpis,
750 gramų -
Cukrus,
1 vienetas -
Gvazdikėliai,
8 vienetai -
Žirniai,
2 stiklinės -
Kiaulienos lašiniai, griežinėliai,
2 vienetai -
Grietinė,
60 mililitrų - Druska
- Juodieji pipirai
-
Persikai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kumpis prismaigstomas gvazdikėlių, įdedamas į keptuvę, įįpilama truputį vandens, įberiama šiek tiek cukraus (arba mišinio iš šaukšto garstyčių miltelių ir 2 šaukštų cukraus). Paruošta mėsa kepama vidutinio karštumo orkaitėje valandą, kartkartėmis ją aplaistant atsiradusiomis sultimis. Kartu su mėsa galima kepti pusiau perpjautus persikus ir kriaušes. Jie suteikia patiekalui švelnesnį skonį. Likusios kepsnio sultys paduodamos atskirame indelyje (jas galima praskiesti trupučiu vandens).
Žirniai sumaišomi su pakepintais lašiniukų kubeliais (be riebalų) ir ištroškinami truputyje vandens. Įpilama grietinėlės, įberiama druskos ir pipirų. Prie taip paruošto kumpio paduodamos keptos bulvės.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Simas
2011-07-01 19:00
Bet tai kai riebumo :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...