Aš naudojau kiaulienos faršą, bet tinka ir kalakutiena, jautiena ir t.t.
Kiaušinius išplakiau su druska ir pipirais. Įpyliau pieno, sudėjau mėsą ir išmaišiau.
Gautą mėsos masę supyliau į ketuvę. Paskirsčiau kaip kepčiau lietinius blynus; mėsos masė turi uždengti keptuvės dugną.
Apkepinau iš abiejų pusių. Mėsos kepimas keptuvėje užtruko apie 5-10 min.
Agurką supjausčiau, sumaišiau su susmulkintais žalumynais ir prieskoniais. Įdarą išmaišiau su grietine ir garstyčiomis.
Ant iškepusio mėsos papločio sudėjau įdarą ir „mėsos blyną“ sulenkiau per pusę.
Skanaus :)

Mėsos paplotėlis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 sauja | žalumynų |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska (įdarui) |
2 valgomieji šaukštai | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | kiaulienos faršas |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 vienetas | agurkų |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
0.5 arbatinio šaukštelio | garstyčios |
šiek tiek | druska (įdarui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Karališkas kepsnys
-
Jautienos nugarinės kepsnys
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Ežero šašlykas
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Tikro dzūko pietūs
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Stirnienos kumpis
-
Sibiro koldūnai
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Kiaulienos muštinis
-
Guliašas su kiauliena
-
Kepta aviena
-
Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
Mėsos paplotėlis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žalumynai,
1 sauja - Aliejus
- Druska, įdarui
-
Pienas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kiaulienos faršas,
100 gramų - Juodieji pipirai, malti
-
Agurkai,
1 vienetas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Garstyčios,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska, įdarui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aš naudojau kiaulienos faršą, bet tinka ir kalakutiena, jautiena ir t.t.
Kiaušinius išplakiau su druska ir pipirais. Įpyliau pieno, sudėjau mėsą ir išmaišiau.
Gautą mėsos masę supyliau į ketuvę. Paskirsčiau kaip kepčiau lietinius blynus; mėsos masė turi uždengti keptuvės dugną.
Apkepinau iš abiejų pusių. Mėsos kepimas keptuvėje užtruko apie 5-10 min.
Agurką supjausčiau, sumaišiau su susmulkintais žalumynais ir prieskoniais. Įdarą išmaišiau su grietine ir garstyčiomis.
Ant iškepusio mėsos papločio sudėjau įdarą ir „mėsos blyną“ sulenkiau per pusę.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...