Aš naudojau kiaulienos faršą, bet tinka ir kalakutiena, jautiena ir t.t.
Kiaušinius išplakiau su druska ir pipirais. Įpyliau pieno, sudėjau mėsą ir išmaišiau.
Gautą mėsos masę supyliau į ketuvę. Paskirsčiau kaip kepčiau lietinius blynus; mėsos masė turi uždengti keptuvės dugną.
Apkepinau iš abiejų pusių. Mėsos kepimas keptuvėje užtruko apie 5-10 min.
Agurką supjausčiau, sumaišiau su susmulkintais žalumynais ir prieskoniais. Įdarą išmaišiau su grietine ir garstyčiomis.
Ant iškepusio mėsos papločio sudėjau įdarą ir „mėsos blyną“ sulenkiau per pusę.
Skanaus :)

Mėsos paplotėlis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 sauja | žalumynų |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska (įdarui) |
2 valgomieji šaukštai | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | kiaulienos faršas |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 vienetas | agurkų |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
0.5 arbatinio šaukštelio | garstyčios |
šiek tiek | druska (įdarui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Veršienos kotletukai
-
Jautienos vyniotiniai
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Dešrelės su įdaru
-
Troškinta veršiena
-
Sotieji zrazai
-
Margaritos įdarytos paprikos
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Avienos kebabas
-
Žuvinto kepsnys
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
-
Kotletai
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Kiauliena su imbieru
-
Čili jautienos gaminimas
-
Grilyje kepta įdaryta nugarinė
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
Mėsos paplotėlis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žalumynai,
1 sauja - Aliejus
- Druska, įdarui
-
Pienas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kiaulienos faršas,
100 gramų - Juodieji pipirai, malti
-
Agurkai,
1 vienetas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Garstyčios,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska, įdarui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aš naudojau kiaulienos faršą, bet tinka ir kalakutiena, jautiena ir t.t.
Kiaušinius išplakiau su druska ir pipirais. Įpyliau pieno, sudėjau mėsą ir išmaišiau.
Gautą mėsos masę supyliau į ketuvę. Paskirsčiau kaip kepčiau lietinius blynus; mėsos masė turi uždengti keptuvės dugną.
Apkepinau iš abiejų pusių. Mėsos kepimas keptuvėje užtruko apie 5-10 min.
Agurką supjausčiau, sumaišiau su susmulkintais žalumynais ir prieskoniais. Įdarą išmaišiau su grietine ir garstyčiomis.
Ant iškepusio mėsos papločio sudėjau įdarą ir „mėsos blyną“ sulenkiau per pusę.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...