Aš naudojau kiaulienos faršą, bet tinka ir kalakutiena, jautiena ir t.t.
Kiaušinius išplakiau su druska ir pipirais. Įpyliau pieno, sudėjau mėsą ir išmaišiau.
Gautą mėsos masę supyliau į ketuvę. Paskirsčiau kaip kepčiau lietinius blynus; mėsos masė turi uždengti keptuvės dugną.
Apkepinau iš abiejų pusių. Mėsos kepimas keptuvėje užtruko apie 5-10 min.
Agurką supjausčiau, sumaišiau su susmulkintais žalumynais ir prieskoniais. Įdarą išmaišiau su grietine ir garstyčiomis.
Ant iškepusio mėsos papločio sudėjau įdarą ir „mėsos blyną“ sulenkiau per pusę.
Skanaus :)
Mėsos paplotėlis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 1 sauja | žalumynų |
| šiek tiek | aliejaus |
| šiek tiek | druska (įdarui) |
| 2 valgomieji šaukštai | pienas |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 100 gramų | kiaulienos faršas |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| 1 vienetas | agurkų |
| 1 valgomasis šaukštas | grietinė |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | garstyčios |
| šiek tiek | druska (įdarui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryta paprika
-
Stirnienos kumpis
-
Įdaryta kiaulienos šoninė
-
Šašlykai su actu ir žalumynais
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
-
Tikro dzūko pietūs
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Gardusis šašlykas majoneze
-
Keptas kumpis
-
Armėniški arba mini mantai
-
Sultingi jautienos kotletai
-
Kiaulienos šonkauliukai
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Kalakutienos maltiniai
-
Šašlykai su majonezu
-
Avienos kebabas
-
Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
-
Ranka
Mėsos paplotėlis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žalumynai,
1 sauja - Aliejus
- Druska, įdarui
-
Pienas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kiaulienos faršas,
100 gramų - Juodieji pipirai, malti
-
Agurkai,
1 vienetas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Garstyčios,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska, įdarui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aš naudojau kiaulienos faršą, bet tinka ir kalakutiena, jautiena ir t.t.
Kiaušinius išplakiau su druska ir pipirais. Įpyliau pieno, sudėjau mėsą ir išmaišiau.
Gautą mėsos masę supyliau į ketuvę. Paskirsčiau kaip kepčiau lietinius blynus; mėsos masė turi uždengti keptuvės dugną.
Apkepinau iš abiejų pusių. Mėsos kepimas keptuvėje užtruko apie 5-10 min.
Agurką supjausčiau, sumaišiau su susmulkintais žalumynais ir prieskoniais. Įdarą išmaišiau su grietine ir garstyčiomis.
Ant iškepusio mėsos papločio sudėjau įdarą ir „mėsos blyną“ sulenkiau per pusę.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
