Sultingas šnicelis
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 1 kilogramas | kiaulienos faršas |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 valgomieji šaukštai | pienas |
| 1 sauja | džiūvėsėliai |
| 1 žiupsnelis | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Faršą pagardinkite prieskoniais, įmuškit vieną kiaušinį, įpilkite pieno ir įdėkite smulkiai supjaustytą svogūną. Viską gerai išmaišykite.
2.
Kitus du kiaušiniuos suplakite.
3.
Suformuokite pailgus šnicelius, juos mirkykite kiaušinio plakinyje, poto - džiūvėsėliuose.
4.
Kepkite aliejuje, ant nedidelės ugnies.
5.
Patiekiti su mėgstamomis daržovėmis ir padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta jautiena su kriaušėmis
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Zrazai
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Nugarinė ant grotelių
-
Kaukazo šašlykai
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
-
Virta marinuotos jautienos nugarinė
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Kiaulienos šašlykai kepti orkaitėje
-
Garfildo lazanija
-
Keptos kepenėlės
-
Kiaulienos vyniotinis su granatais
-
Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
-
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
-
Gardusis šašlykas majoneze
-
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
-
Aštrūs mamos kotletukai
Sultingas šnicelis
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiaulienos faršas,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pienas,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
1 sauja -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gražina
Gaminimo eiga:
Faršą pagardinkite prieskoniais, įmuškit vieną kiaušinį, įpilkite pieno ir įdėkite smulkiai supjaustytą svogūną. Viską gerai išmaišykite.
Kitus du kiaušiniuos suplakite.
Suformuokite pailgus šnicelius, juos mirkykite kiaušinio plakinyje, poto - džiūvėsėliuose.
Kepkite aliejuje, ant nedidelės ugnies.
Patiekiti su mėgstamomis daržovėmis ir padažu.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai