Sultingas šnicelis
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 1 kilogramas | kiaulienos faršas |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 valgomieji šaukštai | pienas |
| 1 sauja | džiūvėsėliai |
| 1 žiupsnelis | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Faršą pagardinkite prieskoniais, įmuškit vieną kiaušinį, įpilkite pieno ir įdėkite smulkiai supjaustytą svogūną. Viską gerai išmaišykite.
2.
Kitus du kiaušiniuos suplakite.
3.
Suformuokite pailgus šnicelius, juos mirkykite kiaušinio plakinyje, poto - džiūvėsėliuose.
4.
Kepkite aliejuje, ant nedidelės ugnies.
5.
Patiekiti su mėgstamomis daržovėmis ir padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
-
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
-
Spageti su kukuliais
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Kiaulienos šašlykai kepti orkaitėje
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Mėsos kepsnys su grybais
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Kotletai su kiaušiniais
-
Šašlykai su granatų sulčių padažu
-
Pica su saliami ir žirneliais
-
Kiaulienos kukuliai tešloje
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
-
Grikių kotletai su mėsa
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Karbonadai iš faršo
-
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
Sultingas šnicelis
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiaulienos faršas,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pienas,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
1 sauja -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gražina
Gaminimo eiga:
Faršą pagardinkite prieskoniais, įmuškit vieną kiaušinį, įpilkite pieno ir įdėkite smulkiai supjaustytą svogūną. Viską gerai išmaišykite.
Kitus du kiaušiniuos suplakite.
Suformuokite pailgus šnicelius, juos mirkykite kiaušinio plakinyje, poto - džiūvėsėliuose.
Kepkite aliejuje, ant nedidelės ugnies.
Patiekiti su mėgstamomis daržovėmis ir padažu.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai