
Suomiškas uogų pyragas
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
100 gramų | varškė |
75 gramai | cukrus |
200 gramų | grietinė |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 pakelis | vanilinis cukrus |
120 gramų | kvietiniai miltai |
100 gramų | sviestas |
200 gramų | uogos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sumaišyti miltus, išlydytą sviestą, varškę ir žiupsnelį druskos. Į gautą masę įmušti vieną kiaušinį ir gerai išmaišyti. Kepimo formą aplipdyti gauta tešla, subadyti šakute ir įdėti į šaldymo kamerą pusei valandos.
2.
Padaryti įdarą pyragui: gerai sumaišyti grietinę, 3 trynius, cukrų ir vanilinį cukrų. Ištraukti formą, supilti įdarą, suberti uogas. Jei uogos rūgščios, sumaišyti jas su cukrumi. Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių. Kepti apie valandą. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės pyragas
-
Obuolių pyragas su varške ir cinamonu
-
Morkų pyragas
-
Žuvies pyragas
-
Morkų pyragas
-
Mėgstamiausias pyragas
-
Kokosinis obuolių pyragas
-
Šokoladinis kriaušių pyragas
-
Lilės tortas
-
Džiovintų vaisių pyragas
-
Tamsus pyragas
-
Mielinis kringelis
-
Pyragas su cinamonu ir viso grūdo miltais
-
Pyragas "Balta-juoda"
-
Kepta eglutė
-
Rudeniškas moliūgų skanumynas
-
Drezdeno tortas
-
Danutės varškės pyragas
-
Aguonų pyragas su "DanSukker" vaniliniu cukrumi su tikra vanile
-
Moliūginis varškės pyragas
Suomiškas uogų pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Varškė,
100 gramų -
Cukrus,
75 gramai -
Grietinė,
200 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Vanilinis cukrus,
1 pakelis -
Kvietiniai miltai,
120 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Uogos,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišyti miltus, išlydytą sviestą, varškę ir žiupsnelį druskos. Į gautą masę įmušti vieną kiaušinį ir gerai išmaišyti. Kepimo formą aplipdyti gauta tešla, subadyti šakute ir įdėti į šaldymo kamerą pusei valandos.
Padaryti įdarą pyragui: gerai sumaišyti grietinę, 3 trynius, cukrų ir vanilinį cukrų. Ištraukti formą, supilti įdarą, suberti uogas. Jei uogos rūgščios, sumaišyti jas su cukrumi. Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių. Kepti apie valandą. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...