Vyniotinis su varške ir mėlynių uogiene
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Autorius apie receptą: Galima naudoti ir kitokią uogienę. Tik kepant biskvitą negalima varstyti orkaitės, nes biskvitas kiek sukrito man. Galima naudoti ir kitokią uogienę. Tik kepant biskvitą negalima varstyti orkaitės, nes biskvitas kiek sukrito man. Regina
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
250 gramų mėlynių uogienės
4 valgomieji šaukštai kiaušiniai
200 gramų varškė
150 gramų grietinėlės, 35%
1 vienetas citrinos
2 valgomieji šaukštai miltai
2 valgomieji šaukštai krakmolas
1 valgomasis šaukštas vanilinis cukrus
šiek tiek cukraus pudra
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiaušinius su cukrumi šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Tuomet įsijoti miltus ir krakmolą maišant. Sviestiniu popieriumi iškloti skardą, dar patepti aliejumi ar sviestu.
2.
Pilti ant jos tešlą, dėti į karštą orkaitę ir kepti apie 10 minučių. Ant stalo patiesti kitą kepimo popierių, pabarstyti cukraus pudros ir ant jo išversti biskvitą, popierių nuo viršaus nulupti.
3.
Greitai tepti uogienės, sumaišytos su citrinos sultimis, vaškės sumaišytos su plakta su vanilinu, grietinėle. Tuomet, apatinio popieriaus pagalba, skubiai suvynioti kepinį, apvynioti tuo apatiniu sviestiniu popieriumi.
4.
Kiek palaikyti šaldytuve, o po to dar lengvai užslėgti. Prieš valgant galima užberti cukraus pudra.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vyniotinis su varške ir mėlynių uogiene

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Galima naudoti ir kitokią uogienę. Tik kepant biskvitą negalima varstyti orkaitės, nes biskvitas kiek sukrito man. Regina
Gaminimo eiga:
  1. Kiaušinius su cukrumi šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Tuomet įsijoti miltus ir krakmolą maišant. Sviestiniu popieriumi iškloti skardą, dar patepti aliejumi ar sviestu.

  2. Pilti ant jos tešlą, dėti į karštą orkaitę ir kepti apie 10 minučių. Ant stalo patiesti kitą kepimo popierių, pabarstyti cukraus pudros ir ant jo išversti biskvitą, popierių nuo viršaus nulupti.

  3. Greitai tepti uogienės, sumaišytos su citrinos sultimis, vaškės sumaišytos su plakta su vanilinu, grietinėle. Tuomet, apatinio popieriaus pagalba, skubiai suvynioti kepinį, apvynioti tuo apatiniu sviestiniu popieriumi.

  4. Kiek palaikyti šaldytuve, o po to dar lengvai užslėgti. Prieš valgant galima užberti cukraus pudra.

Receptą atsiuntė Regina
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų