Vyniotinis su obuolienės ir grietinės įdaru
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Autorius apie receptą: Lengva pagaminti, skanu, neriebu, linkiu pabandyti. Skanaus. Lengva pagaminti, skanu, neriebu, linkiu pabandyti. Skanaus. Regina
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas citrinos
Tešlai:
4 vienetai kiaušiniai
4 valgomieji šaukštai miltai
4 valgomieji šaukštai cukrus
1 žiupsnelis druska
Kremui:
200 gramų grietinė
200 gramų obuolienės
1 valgomasis šaukštas vanilinis cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinius su cukrumi ir druska šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Aš plakiau 15 minučių. Tuomet įsijoti miltus, maišant, galima dėti citrinos žievelių. Sviestiniu popieriumi iškloti skardą, dar patepti sviestu. Pilti ant jos tešlą.
2.
Kepti iki 190 laipsnių įkaitintoje orkatėje apie 14 minučių.
3.
Ant stalo patiesti kitą kepimo popierių, pabarstyti cukraus pudros ir ant jo išversti biskvitą, popierių nuo viršaus nulupti. Biskvitą su visu popieriumi susukti, kad, kol ruošime įdarą, jis truputį vėstų ir laikytų vyniotinio formą.
4.
Bistvitą apipurkšti citrinos sultimis ir ištepti obuolienės, bei plaktos grietines su vanilinio cukraus mišiniu. Suvynioti, padėti šaltai. Dar papuošiau glaistu iš citrinos ir cukraus pudros.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vyniotinis su obuolienės ir grietinės įdaru

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai: Tešlai: Kremui:
Autoriaus žodis: Lengva pagaminti, skanu, neriebu, linkiu pabandyti. Skanaus. Regina
Gaminimo eiga:
  1. Kiaušinius su cukrumi ir druska šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Aš plakiau 15 minučių. Tuomet įsijoti miltus, maišant, galima dėti citrinos žievelių. Sviestiniu popieriumi iškloti skardą, dar patepti sviestu. Pilti ant jos tešlą.

  2. Kepti iki 190 laipsnių įkaitintoje orkatėje apie 14 minučių.

  3. Ant stalo patiesti kitą kepimo popierių, pabarstyti cukraus pudros ir ant jo išversti biskvitą, popierių nuo viršaus nulupti. Biskvitą su visu popieriumi susukti, kad, kol ruošime įdarą, jis truputį vėstų ir laikytų vyniotinio formą.

  4. Bistvitą apipurkšti citrinos sultimis ir ištepti obuolienės, bei plaktos grietines su vanilinio cukraus mišiniu. Suvynioti, padėti šaltai. Dar papuošiau glaistu iš citrinos ir cukraus pudros.

Receptą atsiuntė Regina
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų