Vyniotinis su obuolienės ir grietinės įdaru
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 1 vienetas | citrinos | |
| Tešlai: | ||
| 4 vienetai | kiaušiniai | |
| 4 valgomieji šaukštai | miltai | |
| 4 valgomieji šaukštai | cukrus | |
| 1 žiupsnelis | druska | |
| Kremui: | ||
| 200 gramų | grietinė | |
| 200 gramų | obuolienės | |
| 1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinius su cukrumi ir druska šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Aš plakiau 15 minučių. Tuomet įsijoti miltus, maišant, galima dėti citrinos žievelių. Sviestiniu popieriumi iškloti skardą, dar patepti sviestu. Pilti ant jos tešlą.
2.
Kepti iki 190 laipsnių įkaitintoje orkatėje apie 14 minučių.
3.
Ant stalo patiesti kitą kepimo popierių, pabarstyti cukraus pudros ir ant jo išversti biskvitą, popierių nuo viršaus nulupti. Biskvitą su visu popieriumi susukti, kad, kol ruošime įdarą, jis truputį vėstų ir laikytų vyniotinio formą.
4.
Bistvitą apipurkšti citrinos sultimis ir ištepti obuolienės, bei plaktos grietines su vanilinio cukraus mišiniu. Suvynioti, padėti šaltai. Dar papuošiau glaistu iš citrinos ir cukraus pudros.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų pyragas
-
Kuršėnų vyniotnis
-
Obuolių pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Jogurtinis tortas
-
Aguoninis
-
Pyragas su juodaisiais serbentais
-
Pyragas su kukuliais
-
Aguonų ir rikotos sūrio pyragas
-
Tinginys
-
Dešrelės tešloje
-
Obuolių ir riešutų pyragas
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
-
Apvalus „Napoleonas“
-
Kalėdinė eglutė
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Obuolių pyragas su džemu
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Tinginys tarp aguonų
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
Vyniotinis su obuolienės ir grietinės įdaru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Citrinos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Grietinė,
200 gramų -
Obuolienė,
200 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Kiaušinius su cukrumi ir druska šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Aš plakiau 15 minučių. Tuomet įsijoti miltus, maišant, galima dėti citrinos žievelių. Sviestiniu popieriumi iškloti skardą, dar patepti sviestu. Pilti ant jos tešlą.
Kepti iki 190 laipsnių įkaitintoje orkatėje apie 14 minučių.
Ant stalo patiesti kitą kepimo popierių, pabarstyti cukraus pudros ir ant jo išversti biskvitą, popierių nuo viršaus nulupti. Biskvitą su visu popieriumi susukti, kad, kol ruošime įdarą, jis truputį vėstų ir laikytų vyniotinio formą.
Bistvitą apipurkšti citrinos sultimis ir ištepti obuolienės, bei plaktos grietines su vanilinio cukraus mišiniu. Suvynioti, padėti šaltai. Dar papuošiau glaistu iš citrinos ir cukraus pudros.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
