
Vyniotinis su obuolienės ir grietinės įdaru
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | citrinos | |
Tešlai: | ||
4 vienetai | kiaušiniai | |
4 valgomieji šaukštai | miltai | |
4 valgomieji šaukštai | cukrus | |
1 žiupsnelis | druska | |
Kremui: | ||
200 gramų | grietinė | |
200 gramų | obuolienės | |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinius su cukrumi ir druska šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Aš plakiau 15 minučių. Tuomet įsijoti miltus, maišant, galima dėti citrinos žievelių. Sviestiniu popieriumi iškloti skardą, dar patepti sviestu. Pilti ant jos tešlą.
2.
Kepti iki 190 laipsnių įkaitintoje orkatėje apie 14 minučių.
3.
Ant stalo patiesti kitą kepimo popierių, pabarstyti cukraus pudros ir ant jo išversti biskvitą, popierių nuo viršaus nulupti. Biskvitą su visu popieriumi susukti, kad, kol ruošime įdarą, jis truputį vėstų ir laikytų vyniotinio formą.
4.
Bistvitą apipurkšti citrinos sultimis ir ištepti obuolienės, bei plaktos grietines su vanilinio cukraus mišiniu. Suvynioti, padėti šaltai. Dar papuošiau glaistu iš citrinos ir cukraus pudros.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinis varškės pyragas "Vasaros naktis"
-
Aguoninis pyragas
-
Purus aviečių vyniotinis
-
Trijų skonių pynė
-
Pyragas su uogomis prie karštos arbatos
-
Meduolis
-
Diena ir Naktis
-
Prancūziškų skrebučių gaminimas
-
Tikrasis šimtalapis
-
Varškės "Extazy"
-
Moliūgų duona
-
Velykinė pynė
-
Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
-
Varškės pyragas "Draugytė" pagal Gabiją
-
Varškės pyragas su jogurtu
-
Citrininis varškės pyragas
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Obuolių pyragas su riešutais
-
Varškės pyragas su spanguolėmis
-
Švelnus pyragas
Vyniotinis su obuolienės ir grietinės įdaru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Citrinos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Grietinė,
200 gramų -
Obuolienė,
200 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Kiaušinius su cukrumi ir druska šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Aš plakiau 15 minučių. Tuomet įsijoti miltus, maišant, galima dėti citrinos žievelių. Sviestiniu popieriumi iškloti skardą, dar patepti sviestu. Pilti ant jos tešlą.
Kepti iki 190 laipsnių įkaitintoje orkatėje apie 14 minučių.
Ant stalo patiesti kitą kepimo popierių, pabarstyti cukraus pudros ir ant jo išversti biskvitą, popierių nuo viršaus nulupti. Biskvitą su visu popieriumi susukti, kad, kol ruošime įdarą, jis truputį vėstų ir laikytų vyniotinio formą.
Bistvitą apipurkšti citrinos sultimis ir ištepti obuolienės, bei plaktos grietines su vanilinio cukraus mišiniu. Suvynioti, padėti šaltai. Dar papuošiau glaistu iš citrinos ir cukraus pudros.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...