
Troškintos nendrės su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | nendrė (ūgliai) |
1 vienetas | svogūnai |
100 gramų | mėsa |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Jaunus nendrių ūglius supjaustyti, juos, petražolių ir krapų lapus, svogūnus susluoksniuoti su apkeptos mėsos gabaliukais, įpilti vandens, įdėti pipirų ir ištroškinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Vištiena troškinta daržovėse
-
Vengriškas troškinys su ryžiais
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Studentiškas troškinys su dešrelėmis
-
Troškinti inkstai su citrina
-
Troškintos vištų širdelės
-
Guliašas
-
Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
-
Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
-
Rūgštus kabesas
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
-
Paprastas lietuviškas troškinukas
-
Keri viščiukas
-
Kotletų troškinys
-
Lęšiai su špinatais ir lašinukais
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Troškinys - ruduo
Troškintos nendrės su mėsa
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Nendrė, ūgliai,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Mėsa,
100 gramų - Petražolės
- Krapai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jaunus nendrių ūglius supjaustyti, juos, petražolių ir krapų lapus, svogūnus susluoksniuoti su apkeptos mėsos gabaliukais, įpilti vandens, įdėti pipirų ir ištroškinti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...