Troškinta triušiena
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 1 vienetas | triušiena |
| 3 vienetai | morkos |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 1 žiupsnelis | citrininiai pipirai |
| 1 žiupsnelis | muskatas (maltas) |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Triušį supjaustyti gabalėliais, įtrinti prieskoniais ir palaikyti keletą valandų.
2.
Keptuvėje su aliejumi pakepinti sutarkuotas morkas bei susmulkintus svogūnus, paskaninti pipirais ir druska.
3.
Atskirai apkepti ir triušio gabalėlius. Apkeptą triušieną sudėti į troškintuvą, ant viršaus suberte morkas ir svogūnus, įpilti šiek tiek vandens ir troškinte iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol mėsa suminkštės.
4.
Patiekti su bulvių koše ir įvairiomis daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos ir ryžių troškinys
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
-
Pupelių troškinys su mėsa
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Troškinys
-
Vištienos paelija
-
Troškinta triušiena
-
Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis
-
Mėsos ir daržovių troškinys
-
Uzbekiškas plovas
-
Šutinta šerniena
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Avienos ragu
-
Kiauliena, troškinta su svogūnais
-
Troškinta laukinė antis
-
Troškinti veršienos šonkauliai
-
Kiškis puodelyje
-
Makaronai su faršu
Troškinta triušiena
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Triušiena,
1 vienetas -
Morkos,
3 vienetai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Citrininiai pipirai,
1 žiupsnelis -
Muskatas, maltas,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušį supjaustyti gabalėliais, įtrinti prieskoniais ir palaikyti keletą valandų.
Keptuvėje su aliejumi pakepinti sutarkuotas morkas bei susmulkintus svogūnus, paskaninti pipirais ir druska.
Atskirai apkepti ir triušio gabalėlius. Apkeptą triušieną sudėti į troškintuvą, ant viršaus suberte morkas ir svogūnus, įpilti šiek tiek vandens ir troškinte iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol mėsa suminkštės.
Patiekti su bulvių koše ir įvairiomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
