
Troškinta triušiena
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas | triušiena |
3 vienetai | morkos |
3 vienetai | svogūnai |
1 žiupsnelis | citrininiai pipirai |
1 žiupsnelis | muskatas (maltas) |
1 žiupsnelis | druska |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Triušį supjaustyti gabalėliais, įtrinti prieskoniais ir palaikyti keletą valandų.
2.
Keptuvėje su aliejumi pakepinti sutarkuotas morkas bei susmulkintus svogūnus, paskaninti pipirais ir druska.
3.
Atskirai apkepti ir triušio gabalėlius. Apkeptą triušieną sudėti į troškintuvą, ant viršaus suberte morkas ir svogūnus, įpilti šiek tiek vandens ir troškinte iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol mėsa suminkštės.
4.
Patiekti su bulvių koše ir įvairiomis daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šonkauliai, troškinti kopūstuose
-
Šutinta šerniena
-
Meksikietiškas jautienos ir pupelių troškinys
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Smegenų troškinys
-
Orkaitėje troškintos kepenėlės
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Veršienos troškinys su daržovėmis
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Mėsos troškinys su kava
-
Vištienos paelija
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Šparaginių pupelių troškinys su dešra
-
Klajoklių kiškiena
-
Pupelių ir mėsos troškinys
-
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
-
Krienuose troškinta karka
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Troškinys su faršu
Troškinta triušiena
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Triušiena,
1 vienetas -
Morkos,
3 vienetai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Citrininiai pipirai,
1 žiupsnelis -
Muskatas, maltas,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušį supjaustyti gabalėliais, įtrinti prieskoniais ir palaikyti keletą valandų.
Keptuvėje su aliejumi pakepinti sutarkuotas morkas bei susmulkintus svogūnus, paskaninti pipirais ir druska.
Atskirai apkepti ir triušio gabalėlius. Apkeptą triušieną sudėti į troškintuvą, ant viršaus suberte morkas ir svogūnus, įpilti šiek tiek vandens ir troškinte iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol mėsa suminkštės.
Patiekti su bulvių koše ir įvairiomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...