Troškinta triušiena
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas | triušiena |
3 vienetai | morkos |
3 vienetai | svogūnai |
1 žiupsnelis | citrininiai pipirai |
1 žiupsnelis | muskatas (maltas) |
1 žiupsnelis | druska |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Triušį supjaustyti gabalėliais, įtrinti prieskoniais ir palaikyti keletą valandų.
2.
Keptuvėje su aliejumi pakepinti sutarkuotas morkas bei susmulkintus svogūnus, paskaninti pipirais ir druska.
3.
Atskirai apkepti ir triušio gabalėlius. Apkeptą triušieną sudėti į troškintuvą, ant viršaus suberte morkas ir svogūnus, įpilti šiek tiek vandens ir troškinte iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol mėsa suminkštės.
4.
Patiekti su bulvių koše ir įvairiomis daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kopūstų troškinys su faršu
- Virta veršienos krūtininė
- Troškintas triušis
- Kiaulienos faršo troškinys
- Jautienos troškinys
- Troškinys
- Kiaulienos troškinys su daržovėmis
- Troškinys su kopūstais
- Daržovių bei mėsos troškinys
- Kepta marinuota veršiena
- Indiška vištiena visai šeimai
- Kiauliena su aguročiais
- Troškinys čenachinėse
- Taškuoti sodžiaus kukuliukai
- Kiauliena, troškinta su svogūnais
- Guliašas
- Sotus troškinys moliūge "Smile"
- Baklažanai japoniškai
- Veršiena su vyno padažu
- Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
Troškinta triušiena
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Triušiena,
1 vienetas -
Morkos,
3 vienetai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Citrininiai pipirai,
1 žiupsnelis -
Muskatas, maltas,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušį supjaustyti gabalėliais, įtrinti prieskoniais ir palaikyti keletą valandų.
Keptuvėje su aliejumi pakepinti sutarkuotas morkas bei susmulkintus svogūnus, paskaninti pipirais ir druska.
Atskirai apkepti ir triušio gabalėlius. Apkeptą triušieną sudėti į troškintuvą, ant viršaus suberte morkas ir svogūnus, įpilti šiek tiek vandens ir troškinte iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol mėsa suminkštės.
Patiekti su bulvių koše ir įvairiomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...