Kiaulienos troškinys su ryžiais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | paprika (saldžioji) |
| 500 gramų | kiauliena (liesa) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 250 gramų | adžikos |
| 1 skiltelė | česnakas |
| 50 gramų | sviestas |
| 700 mililitrų | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Supjaustome papriką plonomis juostelėmis, svogūną smulkiais kubeliais. Sudedame juos į keptuvę, įkaitintą svieste. Pakepiname kelias minutes, tuomet sudedame smulkiai pjaustytą česnaką. Viską pakepinę porą minučių, išimame iš keptuvės. Keptuvėje patroškiname pusvalandį kubeliais supjaustytą kiaulieną. Tuo metu, kol troškinasi kiauliena, išverdame ryžius sultinyje, nedaugiau kaip 15 min. Patroškintą kiaulieną sudedame į ryžių puodą, sudedame pakeptas daržoves ir troškiname dar 15 min. Kai viskas išsitroškina, įdedame adžikos padažo, maždaug 250 g ir po 5 min galima patiekti ant stalo. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tagliatelle Bolognese
-
Paprastoji lazanija
-
Citrininiai ryžiai
-
Makaronai su faršu
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
Makaronai su daržovėmis
-
Keptos makaronų kriauklelės su sūrio padažu
-
Makaronų apkepas su pievagrybiais
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Jautienos čili su makaronais
-
Ryžių makaronai su vištiena ir daržovėmis
-
Makaronai su sardelėmis
-
Makaronų apkepas (pigus ir skanus)
-
Makaronų apkepas
-
Spagečiai a‘la Carbonara
-
Makaronų apkepas
-
Kriauklės su įdaru
-
Įdaryti makaronai
-
Makaronai su grietinėlės ir mėsos padažu
-
Rudeniško aromato pilnagrūdžiai penne makaronai
Kiaulienos troškinys su ryžiais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Paprika, saldžioji,
1 vienetas -
Kiauliena, liesa,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Adžika,
250 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė -
Sviestas,
50 gramų -
Sultinys,
700 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustome papriką plonomis juostelėmis, svogūną smulkiais kubeliais. Sudedame juos į keptuvę, įkaitintą svieste. Pakepiname kelias minutes, tuomet sudedame smulkiai pjaustytą česnaką. Viską pakepinę porą minučių, išimame iš keptuvės. Keptuvėje patroškiname pusvalandį kubeliais supjaustytą kiaulieną. Tuo metu, kol troškinasi kiauliena, išverdame ryžius sultinyje, nedaugiau kaip 15 min. Patroškintą kiaulieną sudedame į ryžių puodą, sudedame pakeptas daržoves ir troškiname dar 15 min. Kai viskas išsitroškina, įdedame adžikos padažo, maždaug 250 g ir po 5 min galima patiekti ant stalo. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (5)
-
mykis
2013-09-28 13:33
puikus skonis
-
Arvydas Z
2010-07-31 01:15
Troškinys gardus, tik paprika reikia dėti raudoną ar geltoną. Tada ne tik skanu, bet ir gražiau atrodo.
-
(anonimas)
2010-01-25 14:57
%-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
