
Kiaulienos troškinys su ryžiais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | paprika (saldžioji) |
500 gramų | kiauliena (liesa) |
1 vienetas | svogūnai |
250 gramų | adžikos |
1 skiltelė | česnakas |
50 gramų | sviestas |
700 mililitrų | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Supjaustome papriką plonomis juostelėmis, svogūną smulkiais kubeliais. Sudedame juos į keptuvę, įkaitintą svieste. Pakepiname kelias minutes, tuomet sudedame smulkiai pjaustytą česnaką. Viską pakepinę porą minučių, išimame iš keptuvės. Keptuvėje patroškiname pusvalandį kubeliais supjaustytą kiaulieną. Tuo metu, kol troškinasi kiauliena, išverdame ryžius sultinyje, nedaugiau kaip 15 min. Patroškintą kiaulieną sudedame į ryžių puodą, sudedame pakeptas daržoves ir troškiname dar 15 min. Kai viskas išsitroškina, įdedame adžikos padažo, maždaug 250 g ir po 5 min galima patiekti ant stalo. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Garfildo lazanija
-
Makaronai su avokadų padažu
-
Jautienos čili su makaronais
-
Makaronų apkepas su pievagrybiais
-
Makaronų ir obuolių apkepas
-
Skryliai su šoninės padažu
-
Makaronai su sojos faršu
-
Makaronai su migdolais, sūriu ir žolelėmis
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Pasta su grill baklažanais
-
Makaronų saulytė
-
Makaronų su dešra apkepas
-
Lazanija su sūriu ir kiauliena
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Makaronai su vištiena
-
Jolantos sočioji mišrainė
-
Keptos makaronų kriauklelės su sūrio padažu
-
Spagečiai su jautienos ir kiaulienos faršo padažu
-
Tagliatelle Bolognese
Kiaulienos troškinys su ryžiais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Paprika, saldžioji,
1 vienetas -
Kiauliena, liesa,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Adžika,
250 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė -
Sviestas,
50 gramų -
Sultinys,
700 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustome papriką plonomis juostelėmis, svogūną smulkiais kubeliais. Sudedame juos į keptuvę, įkaitintą svieste. Pakepiname kelias minutes, tuomet sudedame smulkiai pjaustytą česnaką. Viską pakepinę porą minučių, išimame iš keptuvės. Keptuvėje patroškiname pusvalandį kubeliais supjaustytą kiaulieną. Tuo metu, kol troškinasi kiauliena, išverdame ryžius sultinyje, nedaugiau kaip 15 min. Patroškintą kiaulieną sudedame į ryžių puodą, sudedame pakeptas daržoves ir troškiname dar 15 min. Kai viskas išsitroškina, įdedame adžikos padažo, maždaug 250 g ir po 5 min galima patiekti ant stalo. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (5)
-
mykis
2013-09-28 13:33
puikus skonis
-
Arvydas Z
2010-07-31 01:15
Troškinys gardus, tik paprika reikia dėti raudoną ar geltoną. Tada ne tik skanu, bet ir gražiau atrodo.
-
(anonimas)
2010-01-25 14:57
%-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...