1 vienetas | paprika (saldžioji) |
500 gramų | kiauliena (liesa) |
1 vienetas | svogūnai |
250 gramų | adžikos |
1 skiltelė | česnakas |
50 gramų | sviestas |
700 mililitrų | sultinys |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Arvydo kepinti ryžiai su kardamonu
- Ryžių pyragas su silke
- Studentiški "Mildės" makaronai
- Makaronai su grietinėlės ir mėsos padažu
- Itališki vamzdeliai su mėsa
- Rudeniško aromato pilnagrūdžiai penne makaronai
- Rizotas su baravykais
- Spageti su krevetėmis
- Naminiai "Pappardelle" makaronai su grybais kumpiu, raudonąją cikorija, špinatais ir grietinėle
- Ryžių apkepas
- Makaronai su faršu
- Plovas
- Silkės apkepas su ryžiais
- Makaronų apkepas su pievagrybiais
- Mėsos kukuliai pomidorų padaže
- Au gratin tagliatelle makaronai
- Citrininiai ryžiai
- Spageti Carbonara
- Pikantiški ryžiai su apelsinais
- Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
Kiaulienos troškinys su ryžiais
- Paruošimo laikas:
-
Paprika, saldžioji,
1 vienetas -
Kiauliena, liesa,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Adžika,
250 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė -
Sviestas,
50 gramų -
Sultinys,
700 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supjaustome papriką plonomis juostelėmis, svogūną smulkiais kubeliais. Sudedame juos į keptuvę, įkaitintą svieste. Pakepiname kelias minutes, tuomet sudedame smulkiai pjaustytą česnaką. Viską pakepinę porą minučių, išimame iš keptuvės. Keptuvėje patroškiname pusvalandį kubeliais supjaustytą kiaulieną. Tuo metu, kol troškinasi kiauliena, išverdame ryžius sultinyje, nedaugiau kaip 15 min. Patroškintą kiaulieną sudedame į ryžių puodą, sudedame pakeptas daržoves ir troškiname dar 15 min. Kai viskas išsitroškina, įdedame adžikos padažo, maždaug 250 g ir po 5 min galima patiekti ant stalo. Skanaus!
Komentarai (5)
-
mykis
2013-09-28 13:33
puikus skonis
-
Arvydas Z
2010-07-31 01:15
Troškinys gardus, tik paprika reikia dėti raudoną ar geltoną. Tada ne tik skanu, bet ir gražiau atrodo.
-
(anonimas)
2010-01-25 14:57
%-)