Kelmučiai perrenkami, nuplaunami ir verdami pasūdytame vandenyje 3—4 minutes. Nukėlus nuo ugnies, išpilami į sietą ar kiaurasamtį, gerai nuvarvinami. Po to supjaustomi šiaudeliais ir pakepinami svieste su svogūnais, įberiama čili, druskos, įpilama citrinos sulčių, pamaišoma ir dar pakepinama.
Baigiant kepti, grybai užpilami grietine ir užvirinami, Patiekiant, pabarstomi supjaustytais petražolių lapeliais.
Troškinti kelmučiai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | kelmučiai |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 1 valgomasis šaukštas | grietinė |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 0.5 | aitriosios paprikos (malti) |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | citrinų sultys |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Troškinti kalmarai
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Troškinti salierai
-
Krevetės afrikietiškai
-
Troškintas lynas
-
Keptos bulvės su grybais
-
Troškinti porai
-
Karpis, troškintas piene
-
Šutintas karšis
-
Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Troškintos bulvės
-
Grybų troškinys
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Graikiška žuvies filė
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Višta, troškinta su česnaku
-
Porai su grybais
Troškinti kelmučiai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kelmučiai,
500 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Aitrioji paprika, malti,
0.5 -
Citrinų sultys,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kelmučiai perrenkami, nuplaunami ir verdami pasūdytame vandenyje 3—4 minutes. Nukėlus nuo ugnies, išpilami į sietą ar kiaurasamtį, gerai nuvarvinami. Po to supjaustomi šiaudeliais ir pakepinami svieste su svogūnais, įberiama čili, druskos, įpilama citrinos sulčių, pamaišoma ir dar pakepinama.
Baigiant kepti, grybai užpilami grietine ir užvirinami, Patiekiant, pabarstomi supjaustytais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
