Kelmučiai perrenkami, nuplaunami ir verdami pasūdytame vandenyje 3—4 minutes. Nukėlus nuo ugnies, išpilami į sietą ar kiaurasamtį, gerai nuvarvinami. Po to supjaustomi šiaudeliais ir pakepinami svieste su svogūnais, įberiama čili, druskos, įpilama citrinos sulčių, pamaišoma ir dar pakepinama.
Baigiant kepti, grybai užpilami grietine ir užvirinami, Patiekiant, pabarstomi supjaustytais petražolių lapeliais.

Troškinti kelmučiai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | kelmučiai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
2 vienetai | svogūnai |
0.5 | aitriosios paprikos (malti) |
0.5 arbatinio šaukštelio | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronų troškinys su alyvuogėmis
-
Virtas karšis
-
Šparagai svieste su peletrūnais
-
Marinuotų kalafiorų troškinukas
-
Porai su ryžiais
-
Šutintos morkos su žirneliais
-
Bulvių guliašas
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Džambalaja
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Gardus daržovių troškinys
-
Troškinti salierai
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Žuvies troškinys su ryžiais
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Troškintos bulvės
Troškinti kelmučiai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kelmučiai,
500 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Aitrioji paprika, malti,
0.5 -
Citrinų sultys,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kelmučiai perrenkami, nuplaunami ir verdami pasūdytame vandenyje 3—4 minutes. Nukėlus nuo ugnies, išpilami į sietą ar kiaurasamtį, gerai nuvarvinami. Po to supjaustomi šiaudeliais ir pakepinami svieste su svogūnais, įberiama čili, druskos, įpilama citrinos sulčių, pamaišoma ir dar pakepinama.
Baigiant kepti, grybai užpilami grietine ir užvirinami, Patiekiant, pabarstomi supjaustytais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...