Kelmučiai perrenkami, nuplaunami ir verdami pasūdytame vandenyje 3—4 minutes. Nukėlus nuo ugnies, išpilami į sietą ar kiaurasamtį, gerai nuvarvinami. Po to supjaustomi šiaudeliais ir pakepinami svieste su svogūnais, įberiama čili, druskos, įpilama citrinos sulčių, pamaišoma ir dar pakepinama.
Baigiant kepti, grybai užpilami grietine ir užvirinami, Patiekiant, pabarstomi supjaustytais petražolių lapeliais.

Troškinti kelmučiai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | kelmučiai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
2 vienetai | svogūnai |
0.5 | aitriosios paprikos (malti) |
0.5 arbatinio šaukštelio | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Troškinti kopūstai
-
Karpis, šutintas aluje
-
Troškintos bulvės
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Troškinti svogūnai su riebalais
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Plovas su baklažanais
-
Troškinti kalmarai
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Dvariškių troškinys
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Piene virta menkė
-
Kopūstų troškinys
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Troškinti porai
-
Troškinys su ankštiniais pipirais
-
Rusiškai troškinti kazlėkai
-
Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
Troškinti kelmučiai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kelmučiai,
500 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Aitrioji paprika, malti,
0.5 -
Citrinų sultys,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kelmučiai perrenkami, nuplaunami ir verdami pasūdytame vandenyje 3—4 minutes. Nukėlus nuo ugnies, išpilami į sietą ar kiaurasamtį, gerai nuvarvinami. Po to supjaustomi šiaudeliais ir pakepinami svieste su svogūnais, įberiama čili, druskos, įpilama citrinos sulčių, pamaišoma ir dar pakepinama.
Baigiant kepti, grybai užpilami grietine ir užvirinami, Patiekiant, pabarstomi supjaustytais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...