Kelmučiai perrenkami, nuplaunami ir verdami pasūdytame vandenyje 3—4 minutes. Nukėlus nuo ugnies, išpilami į sietą ar kiaurasamtį, gerai nuvarvinami. Po to supjaustomi šiaudeliais ir pakepinami svieste su svogūnais, įberiama čili, druskos, įpilama citrinos sulčių, pamaišoma ir dar pakepinama.
Baigiant kepti, grybai užpilami grietine ir užvirinami, Patiekiant, pabarstomi supjaustytais petražolių lapeliais.

Troškinti kelmučiai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | kelmučiai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
2 vienetai | svogūnai |
0.5 | aitriosios paprikos (malti) |
0.5 arbatinio šaukštelio | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sojos troškinys su paprika
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Plovas su baklažanais
-
Marinuotų kalafiorų troškinukas
-
Troškinta lydeka
-
Žuvies troškinys su ryžiais
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Grybų troškinys
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Troškinti agurkai
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
-
Bulvės su slyvomis ir abrikosais
-
Gardus daržovių troškinys
-
Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
-
Troškinta lašiša
-
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
-
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
-
Vištienos kamuoliukai
Troškinti kelmučiai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kelmučiai,
500 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Aitrioji paprika, malti,
0.5 -
Citrinų sultys,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kelmučiai perrenkami, nuplaunami ir verdami pasūdytame vandenyje 3—4 minutes. Nukėlus nuo ugnies, išpilami į sietą ar kiaurasamtį, gerai nuvarvinami. Po to supjaustomi šiaudeliais ir pakepinami svieste su svogūnais, įberiama čili, druskos, įpilama citrinos sulčių, pamaišoma ir dar pakepinama.
Baigiant kepti, grybai užpilami grietine ir užvirinami, Patiekiant, pabarstomi supjaustytais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...