
Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 kilogramai | kiauliena |
2 litrai | kefyras |
3 arbatiniai šaukšteliai | druska |
5 vienetai | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais, ją pabarstyti pipirais.
2.
Svogūnus supjaustyti žiedais ir sumaišyti su mėsa. Viską užpilti kefyru ir palikti šaldytuve nakčiai.
3.
Likus pusvalandžiui iki kepimo pabarstyti druska. Sunerti ant iešmų mėsą ir kepti. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos kukuliai
-
Paprika įdaryta faršu
-
Iškylos dešrelės
-
Nugarinė ant grotelių
-
Kiaulienos šašlykai
-
Kepsniai su ananasais
-
Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Cukinijų laiveliai
-
Vasaros šašlykas
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Kiaulienos šonkauliukai
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Triušienos šašlykas
-
Basturma
-
Virta šerniena
-
Pikantiška triušiena
-
Neįprasti šašlykai
-
Mėsos - bulvių apkepas
Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
3 kilogramai -
Kefyras,
2 litrai -
Druska,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Svogūnai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais, ją pabarstyti pipirais.
Svogūnus supjaustyti žiedais ir sumaišyti su mėsa. Viską užpilti kefyru ir palikti šaldytuve nakčiai.
Likus pusvalandžiui iki kepimo pabarstyti druska. Sunerti ant iešmų mėsą ir kepti. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
martinas
2015-03-30 12:28
as noriu valgit duokit man pavalgiti:-DDDDD
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...