Žuvies filė apibarstykite druska, miltais.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir dėkite majonezu apteptus žuvies gabaliukus. Kepkite, kol abi pusės gražiai pagels.
Skanaus!
Kepta menkė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
500 gramų | menkės (filė) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepenys japoniškai
- Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
- Kiaulienos troškinys
- Kepsniai su sūriu ir česnaku
- Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
- Veršienos šašlykas
- Steikai
- Šašlykai
- Įdaryta kepta kiauliena
- Veršienos šniceliai
- Mėsos apkepėlė
- Bulvių patiekalas
- Kalakutienos maltiniai
- Virdžinijos kumpis
- Kepsnys romantiškam vakarui
- Kepsnys Du milžinai
- Kiaulienos vyniotinis su morkomis
- Šutinta kiškiena
- Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
- Avienos šašlykas
Kepta menkė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Menkės, filė,
500 gramų -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė apibarstykite druska, miltais.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir dėkite majonezu apteptus žuvies gabaliukus. Kepkite, kol abi pusės gražiai pagels.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...