Žuvies filė apibarstykite druska, miltais.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir dėkite majonezu apteptus žuvies gabaliukus. Kepkite, kol abi pusės gražiai pagels.
Skanaus!
Kepta menkė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 4 valgomieji šaukštai | majonezas |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 500 gramų | menkės (filė) |
| 4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kukuliai su padažu
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Keptos barbekiu jautienos receptas
-
Sibiro koldūnai
-
Kotletai su kukurūzų kruopom
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Kiauliena su imbieru
-
Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
-
Sprandinė kopūsto lape
-
Kepta kiškiena marinate
-
Medžiotojų kepsniai
-
Bulvių patiekalas
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Sprandinės kepsnys su morkomis
-
Šašlykas pomidorų sultyse
-
Keptos veršienos šlaunelės
-
Veršienos maltiniai
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
-
Aštrus karbonadas
Kepta menkė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Menkės, filė,
500 gramų -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė apibarstykite druska, miltais.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir dėkite majonezu apteptus žuvies gabaliukus. Kepkite, kol abi pusės gražiai pagels.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
