Žuvies filė apibarstykite druska, miltais.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir dėkite majonezu apteptus žuvies gabaliukus. Kepkite, kol abi pusės gražiai pagels.
Skanaus!
Kepta menkė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
500 gramų | menkės (filė) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
- Sprandinės kepsnys
- Kotletai
- Kotletukai ant laužo
- Mineralinis šašlykas
- Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
- Įdaryti makaronai
- Lazaninis makaronų apkepas
- Kaukazietiškas šašlykas
- Mėsos kepsnys su grybais
- Lengvas Zuikis
- Pyragas su mėsa
- Baklažanai įdaryti jautienos faršu
- Keptas triušis su ryžiais
- Kepsnys su pomidorais ir špinatais
- Prancūziškas triušis
- Įdaryta paprika
- Sūdyti kaimiški lašiniai
- Jautienos muštinis su svogūnais
- Mėsos pyragas
Kepta menkė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Menkės, filė,
500 gramų -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė apibarstykite druska, miltais.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir dėkite majonezu apteptus žuvies gabaliukus. Kepkite, kol abi pusės gražiai pagels.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...