Žuvies filė apibarstykite druska, miltais.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir dėkite majonezu apteptus žuvies gabaliukus. Kepkite, kol abi pusės gražiai pagels.
Skanaus!

Kepta menkė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
500 gramų | menkės (filė) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gardusis šašlykas majoneze
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Įdarytos paprikos
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Smaližių liežuvis
-
Žuvinto kepsnys
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Šutinta stirniena
-
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
-
Keptas paršelis
-
Mėsa su apelsinais
-
Kiaulienos išpjova po porais
-
Orkaitėje kepta kiauliena
-
Šašlykas pomidorų padažo marinate
-
Keptas kumpis
-
Vikšrų vakarienė
-
Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
-
Kepsnys su pomidorais ir špinatais
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
Kepta menkė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Menkės, filė,
500 gramų -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė apibarstykite druska, miltais.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir dėkite majonezu apteptus žuvies gabaliukus. Kepkite, kol abi pusės gražiai pagels.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...