Žuvies filė apibarstykite druska, miltais.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir dėkite majonezu apteptus žuvies gabaliukus. Kepkite, kol abi pusės gražiai pagels.
Skanaus!
Kepta menkė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 4 valgomieji šaukštai | majonezas |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 500 gramų | menkės (filė) |
| 4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kotletai lenkiškai
-
Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
-
Kepta kiauliena
-
Virta šerniena
-
Kepta kiškiena marinate
-
Kotletukai su bulvėm
-
Kiškio kepsnys
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
-
Bačkonių suktinukas
-
Avienos kebabas
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Šašlykai su majonezu
-
Įdaryta cukinija
-
Kiaulienos muštinis
-
Vyne troškintas triušis
-
Kepta jautiena
-
Kiauliena su aguročiais
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Kiauliena aštriame padaže
Kepta menkė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Menkės, filė,
500 gramų -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė apibarstykite druska, miltais.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir dėkite majonezu apteptus žuvies gabaliukus. Kepkite, kol abi pusės gražiai pagels.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
