Žuvies filė apibarstykite druska, miltais.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir dėkite majonezu apteptus žuvies gabaliukus. Kepkite, kol abi pusės gražiai pagels.
Skanaus!

Kepta menkė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
500 gramų | menkės (filė) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos kotletukai
-
Sauliaus kibinai
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Sibiro koldūnai
-
Veršienos kotletukai
-
Čipolino galvelės
-
Pica su saliami ir žirneliais
-
Kiaulienos šašlykai
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Mėsos kukuliai su padažu
-
Vasaros šašlykas
-
Mėsos apkepėlė
-
Kiaulienos šašlykas
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
-
Kukuliukai švediškai
-
Aštroki šašlykai
-
Plovas
-
Keptas jautienos kumpis
Kepta menkė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Menkės, filė,
500 gramų -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė apibarstykite druska, miltais.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir dėkite majonezu apteptus žuvies gabaliukus. Kepkite, kol abi pusės gražiai pagels.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...