Žuvies filė apibarstykite druska, miltais.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir dėkite majonezu apteptus žuvies gabaliukus. Kepkite, kol abi pusės gražiai pagels.
Skanaus!

Kepta menkė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
500 gramų | menkės (filė) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos kepsnys
-
Bulvių patiekalas
-
Jautienos šašlykas
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Pietų kotletukai
-
Čipolino galvelės
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Šašlykai su granatų sulčių padažu
-
Veršienos kepsnys
-
Holishki (balandėliai)
-
Smaližių liežuvis
-
Pikantiška triušiena
-
Suadytas karbonadas
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Guliašas su šafranu
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Veršienos pjausniai
-
Kibinai
-
Įdarytos parikos
Kepta menkė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Menkės, filė,
500 gramų -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė apibarstykite druska, miltais.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir dėkite majonezu apteptus žuvies gabaliukus. Kepkite, kol abi pusės gražiai pagels.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...