Žuvies filė apibarstykite druska, miltais.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir dėkite majonezu apteptus žuvies gabaliukus. Kepkite, kol abi pusės gražiai pagels.
Skanaus!

Kepta menkė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
500 gramų | menkės (filė) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Karbonadai iš faršo
-
Bifšteksas ant grotelių
-
Mėsos pynutės
-
Šašlykai citrinų marinate
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Vikšrų vakarienė
-
Mėsos pyragas
-
Jautienos cimesas
-
Kėdainių maltinis
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Apkepas „Greitukas“
-
Keptas kumpis
-
Kepta kiškiena marinate
-
Italijos kukuliai
-
Jautiena su garstyčių padažu
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Ėrienos šašlykas
-
"Ponios cepelinai"
Kepta menkė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Menkės, filė,
500 gramų -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė apibarstykite druska, miltais.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir dėkite majonezu apteptus žuvies gabaliukus. Kepkite, kol abi pusės gražiai pagels.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...