Žuvies filė apibarstykite druska, miltais.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir dėkite majonezu apteptus žuvies gabaliukus. Kepkite, kol abi pusės gražiai pagels.
Skanaus!

Kepta menkė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
500 gramų | menkės (filė) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos muštinis su svogūnais
-
Kepta menkė
-
Jautiena su garstyčių padažu
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Čili jautienos gaminimas
-
Triušienos šašlykas
-
Rusiškas Befstrogenas
-
Strėvos suktinis kitaip
-
Pyragas su mėsa
-
Kiaulienos kotletai
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Čipolino galvelės
-
Kiaulienos išpjova po porais
-
Pietūs moliniame inde
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Apkepta virta karka
-
Mėsos kukuliukai
Kepta menkė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Menkės, filė,
500 gramų -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė apibarstykite druska, miltais.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir dėkite majonezu apteptus žuvies gabaliukus. Kepkite, kol abi pusės gražiai pagels.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...