Žuvies filė apibarstykite druska, miltais.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir dėkite majonezu apteptus žuvies gabaliukus. Kepkite, kol abi pusės gražiai pagels.
Skanaus!
Kepta menkė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 4 valgomieji šaukštai | majonezas |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 500 gramų | menkės (filė) |
| 4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos apkepėlė
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Karališkas kepsnys
-
Įdaryta cukinija
-
Šašlykiukai storuliukams
-
Keptos bulvės su mėsa
-
Žuvinto kepsnys
-
Kukuliai
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Ugniniai šonkauliukai
-
Kiaulienos kepsnys su kmynais
-
Triušienos šašlykas
-
Veršienos muštiniai
-
Kepta kiaulienos karka žarijose
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Aštrus šašlykas
-
Keptas, įdarytas paršelis
-
Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
-
Apkepta virta karka
Kepta menkė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Menkės, filė,
500 gramų -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė apibarstykite druska, miltais.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir dėkite majonezu apteptus žuvies gabaliukus. Kepkite, kol abi pusės gražiai pagels.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
