
Įdaryti burokėliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | burokėliai (virti) |
200 gramų | kiaulienos faršas |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
3 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | petražolės |
1 vienetas | sultinys (kubelis) |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Burokėlius išskobiame, svogūną, česnaką ir petražoles susmulkiname. Aliejuje apkepiname svogūnus, sudedame faršą, apkepiname, suberiame česnakus ir petražoles ir baigiame kepti. Šiuo įdaru pripildome burokėlius. Ant viršaus uždedame majonezo. Padarome stiproką sultinį. Sūrį sutarkuojame. Į kepimo indą įpilame sultinio ir kepame 200C orkaitėje apie 10 min. Išimame, užberiame sūrio ir dar pakepame apie 5 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Triušienos šašlykas
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Pikantiškas jautienos kepsnys
-
Keptas kiškis
-
Virta šerniena
-
Virtiniai su mėsa
-
Aurimo šašlykas
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Su svarainiais troškinta veršiena
-
Italijos kukuliai
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
-
Jautienos filė kepsnio gaminimas
-
Apkepas „Greitukas“
-
Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
Įdaryti burokėliai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai, virti,
4 vienetai -
Kiaulienos faršas,
200 gramų -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
3 skiltelės -
Svogūnai,
1 vienetas - Petražolės
-
Sultinys, kubelis,
1 vienetas - Prieskoniai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlius išskobiame, svogūną, česnaką ir petražoles susmulkiname. Aliejuje apkepiname svogūnus, sudedame faršą, apkepiname, suberiame česnakus ir petražoles ir baigiame kepti. Šiuo įdaru pripildome burokėlius. Ant viršaus uždedame majonezo. Padarome stiproką sultinį. Sūrį sutarkuojame. Į kepimo indą įpilame sultinio ir kepame 200C orkaitėje apie 10 min. Išimame, užberiame sūrio ir dar pakepame apie 5 min.
Reklama:
Komentarai (5)
-
as
2013-10-05 23:20
kodel bulviu kose isvoliota burokuose?
-
rrrrrrrrrrrrrrrr
2011-05-04 17:49
Virtus. Parašyta pradžioje recepto. Man dar skaniau buvo su virtais ir paraugintais porą dienų.
-
Dovile
2011-05-04 16:45
o kokius borekelius reik virtus ar zalius isskobt? :aiskinu:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...