4 vienetai | burokėliai (virti) |
200 gramų | kiaulienos faršas |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
3 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | petražolės |
1 vienetas | sultinys (kubelis) |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kotletukai
- Kepsniai su ananasais
- Troškinta triušiena
- Su kefyru marinuoti šašlykai
- Keptos kepenėlės
- Kepsnys romantiškam vakarui
- Įdaryta veršiena
- Kukuliukai "a lia Italia"
- Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
- Bulvių patiekalas
- Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
- Kiaulienos kumpis giroje
- Orkaitėje keptas paršelis
- Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
- Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
- Vyniotinis Kubilas
- Šutinta kiaulės galva su kopūstais
- Kepta jautienos nugarinė
- Šašlykas kitaip
- Jautienos nugarinės kepsnys
Įdaryti burokėliai
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai, virti,
4 vienetai -
Kiaulienos faršas,
200 gramų -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
3 skiltelės -
Svogūnai,
1 vienetas - Petražolės
-
Sultinys, kubelis,
1 vienetas - Prieskoniai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Burokėlius išskobiame, svogūną, česnaką ir petražoles susmulkiname. Aliejuje apkepiname svogūnus, sudedame faršą, apkepiname, suberiame česnakus ir petražoles ir baigiame kepti. Šiuo įdaru pripildome burokėlius. Ant viršaus uždedame majonezo. Padarome stiproką sultinį. Sūrį sutarkuojame. Į kepimo indą įpilame sultinio ir kepame 200C orkaitėje apie 10 min. Išimame, užberiame sūrio ir dar pakepame apie 5 min.
Komentarai (5)
-
as
2013-10-05 23:20
kodel bulviu kose isvoliota burokuose?
-
rrrrrrrrrrrrrrrr
2011-05-04 17:49
Virtus. Parašyta pradžioje recepto. Man dar skaniau buvo su virtais ir paraugintais porą dienų.
-
Dovile
2011-05-04 16:45
o kokius borekelius reik virtus ar zalius isskobt? :aiskinu: