Šašlykas kitaip
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 800 gramų | mėsa (kaiuliena ar vištiena) |
| 150 gramų | kiauliena (šoninė) |
| 150 gramų | daržovės (įvairios) |
| 1 valgomasis šaukštas | garstyčios (grūdeliai) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai (juodi) |
| šiek tiek | mairūnas |
| 2 valgomieji šaukštai | acto |
| 1 stiklinė | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Mėsą supjaustyti mažais gabaliukais ir sudėti į stiklinį indą. tada pilti šiek tiek acto, vandens, suberti visus prieskonius ir marinuoti per nakt.
2.
Tada pakaitomis verti mėsos gabaliukus, daržoves bei šoninę.
3.
Kepti ant žarijų pavartant, kol viskas gražiai apkeps.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsneliai su sūriu
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
-
Kiaulienos karis
-
Veršienos šašlykas
-
Tradiciniai kotletai su majonezu
-
Paprastasis guliašas
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Kiaulienos ir varškės maltinukai
-
Kepta veršiena
-
Jautienos cimesas
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Didkotlečiai su ryžiais
-
Pikantiškas kiaulienos šašlykas
-
Mėsos kepsniai
-
Kebabas ant iešmo
-
Troškinta triušiena
-
Sultingas šnicelis
-
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
Šašlykas kitaip
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Mėsa, kaiuliena ar vištiena,
800 gramų -
Kiauliena, šoninė,
150 gramų -
Daržovės, įvairios,
150 gramų -
Garstyčios, grūdeliai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai, juodi
- Mairūnas
-
Actas,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti mažais gabaliukais ir sudėti į stiklinį indą. tada pilti šiek tiek acto, vandens, suberti visus prieskonius ir marinuoti per nakt.
Tada pakaitomis verti mėsos gabaliukus, daržoves bei šoninę.
Kepti ant žarijų pavartant, kol viskas gražiai apkeps.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
