
Šašlykas kitaip
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų | mėsa (kaiuliena ar vištiena) |
150 gramų | kiauliena (šoninė) |
150 gramų | daržovės (įvairios) |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios (grūdeliai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodi) |
šiek tiek | mairūnas |
2 valgomieji šaukštai | acto |
1 stiklinė | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Mėsą supjaustyti mažais gabaliukais ir sudėti į stiklinį indą. tada pilti šiek tiek acto, vandens, suberti visus prieskonius ir marinuoti per nakt.
2.
Tada pakaitomis verti mėsos gabaliukus, daržoves bei šoninę.
3.
Kepti ant žarijų pavartant, kol viskas gražiai apkeps.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šašlykai iškylai
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Keptos bulvės su mėsa
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Šašlykai alaus marinate
-
Buritos (burritos)
-
Šutinta stirniena
-
Koldūnai su mėsa
-
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
-
Keptas paršelis
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Šašlykai su actu ir žalumynais
-
Jautienos kotletai
-
Mūsų šašlikas
-
Tradiciniai kotletai su majonezu
-
Veršienos šašlykas
-
Vyne troškintas triušis
-
Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
-
Mėsos kepsnys su grybais
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
Šašlykas kitaip
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Mėsa, kaiuliena ar vištiena,
800 gramų -
Kiauliena, šoninė,
150 gramų -
Daržovės, įvairios,
150 gramų -
Garstyčios, grūdeliai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai, juodi
- Mairūnas
-
Actas,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti mažais gabaliukais ir sudėti į stiklinį indą. tada pilti šiek tiek acto, vandens, suberti visus prieskonius ir marinuoti per nakt.
Tada pakaitomis verti mėsos gabaliukus, daržoves bei šoninę.
Kepti ant žarijų pavartant, kol viskas gražiai apkeps.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...