
Šašlykas kitaip
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų | mėsa (kaiuliena ar vištiena) |
150 gramų | kiauliena (šoninė) |
150 gramų | daržovės (įvairios) |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios (grūdeliai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodi) |
šiek tiek | mairūnas |
2 valgomieji šaukštai | acto |
1 stiklinė | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Mėsą supjaustyti mažais gabaliukais ir sudėti į stiklinį indą. tada pilti šiek tiek acto, vandens, suberti visus prieskonius ir marinuoti per nakt.
2.
Tada pakaitomis verti mėsos gabaliukus, daržoves bei šoninę.
3.
Kepti ant žarijų pavartant, kol viskas gražiai apkeps.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Guliašas su šafranu
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Kiaulienos kepsniai
-
Guliašiukas
-
Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
-
Vyne troškintas triušis
-
Kepsnys su makaronais
-
Dešrelės su įdaru
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Aluje troškinta jautiena
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Čipolino galvelės
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Šernienos kepsnys
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
Šašlykas kitaip
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Mėsa, kaiuliena ar vištiena,
800 gramų -
Kiauliena, šoninė,
150 gramų -
Daržovės, įvairios,
150 gramų -
Garstyčios, grūdeliai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai, juodi
- Mairūnas
-
Actas,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti mažais gabaliukais ir sudėti į stiklinį indą. tada pilti šiek tiek acto, vandens, suberti visus prieskonius ir marinuoti per nakt.
Tada pakaitomis verti mėsos gabaliukus, daržoves bei šoninę.
Kepti ant žarijų pavartant, kol viskas gražiai apkeps.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...