400 gramų | mėsa |
4 vienetai | svogūnai |
4 vienetai | bulvių |
200 gramų | majonezas |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
Mėsą supjaustyti 1-1.5 cm storio gabalais ir apkepti iš kiekvienos pusės po 1 min.
Sudėti apkeptą mėsą į keptuvo dugną (dugnas turėtų būti pilnai uždengtas!).
Tada suformuoti sluoksnį iš pusžiedžiais supjaustytų svogūnų.
Trečiasis sluoksnis - burokine trintuve sutarkuotos bulvės.
Užpilti viską majonezu ir (negailint!) užbarstyti tarkuotu sūriu.
Kepti orkaitėje apie 30-40 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių ir varškės apkepas
- Bulviniai blynai su įdaru
- Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
- Su žalumynais keptos šviežios bulvės
- Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
- Pyragas su bulvėmis
- Arkliukas "alia Žemaitis"
- Migdoliniai kotletėliai
- Bulvės su grietine ir sūriu
- Cepelinai su mėsa
- Pievagrybiai ant žarijų
- Bulvės įdarytos daržovėmis
- Bulvių apkepas
- Virtos bulvės su sviestu
- Orkaitėje keptos bulvės
- Varškėčiai su bulvėmis
- Vyžos iš bulvių
- Bulvinės bandelės
- Apkepas „La Graikija“
- Bulvių casserole
Mėsos - bulvių apkepas
- Paruošimo laikas:
-
Mėsa,
400 gramų -
Svogūnai,
4 vienetai -
Bulvės,
4 vienetai -
Majonezas,
200 gramų -
Sūris, fermentinis,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
! Produktų kiekis šiame recepte priklauso nuo kepimo indo dydžio - atitaikykite pagal save !
Mėsą supjaustyti 1-1.5 cm storio gabalais ir apkepti iš kiekvienos pusės po 1 min.
Sudėti apkeptą mėsą į keptuvo dugną (dugnas turėtų būti pilnai uždengtas!).
Tada suformuoti sluoksnį iš pusžiedžiais supjaustytų svogūnų.
Trečiasis sluoksnis - burokine trintuve sutarkuotos bulvės.
Užpilti viską majonezu ir (negailint!) užbarstyti tarkuotu sūriu.
Kepti orkaitėje apie 30-40 min.
Komentarai (4)
-
(anonimas)
2010-11-21 12:36
Tikiuos, kad bus skanus ;)