! Produktų kiekis šiame recepte priklauso nuo kepimo indo dydžio - atitaikykite pagal save !
Mėsą supjaustyti 1-1.5 cm storio gabalais ir apkepti iš kiekvienos pusės po 1 min.
Sudėti apkeptą mėsą į keptuvo dugną (dugnas turėtų būti pilnai uždengtas!).
Tada suformuoti sluoksnį iš pusžiedžiais supjaustytų svogūnų.
Trečiasis sluoksnis - burokine trintuve sutarkuotos bulvės.
Užpilti viską majonezu ir (negailint!) užbarstyti tarkuotu sūriu.
Kepti orkaitėje apie 30-40 min.

Mėsos - bulvių apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 gramų | mėsa |
4 vienetai | svogūnai |
4 vienetai | bulvių |
200 gramų | majonezas |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai blynukai
-
Bulvių apkepas pagal Vanill
-
Vėdarai
-
Linksmoji bulvių košė
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Bulviniai grybų sklindžiai
-
Bulvių plokštainis
-
Bulvių kotletai su porais
-
Vėdarai
-
Bulvinis paršelis Kalėdoms
-
Įdarytos bulvės su vištienos faršu
-
Plokštainis iš bulvių, su kumpiu
-
Bulvinukai
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Čanachai su čiobreliais
-
Bulvių kukuliai grybų padaže
-
Bulvių apkepas su morkomis
-
Bulvės įdarytos daržovėmis
-
Bulvių suflė
-
Studentiškos bulvės
Mėsos - bulvių apkepas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mėsa,
400 gramų -
Svogūnai,
4 vienetai -
Bulvės,
4 vienetai -
Majonezas,
200 gramų -
Sūris, fermentinis,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
! Produktų kiekis šiame recepte priklauso nuo kepimo indo dydžio - atitaikykite pagal save !
Mėsą supjaustyti 1-1.5 cm storio gabalais ir apkepti iš kiekvienos pusės po 1 min.
Sudėti apkeptą mėsą į keptuvo dugną (dugnas turėtų būti pilnai uždengtas!).
Tada suformuoti sluoksnį iš pusžiedžiais supjaustytų svogūnų.
Trečiasis sluoksnis - burokine trintuve sutarkuotos bulvės.
Užpilti viską majonezu ir (negailint!) užbarstyti tarkuotu sūriu.
Kepti orkaitėje apie 30-40 min.
Reklama:
Komentarai (4)
-
(anonimas)
2010-11-21 12:36
Tikiuos, kad bus skanus ;)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...