! Produktų kiekis šiame recepte priklauso nuo kepimo indo dydžio - atitaikykite pagal save !
Mėsą supjaustyti 1-1.5 cm storio gabalais ir apkepti iš kiekvienos pusės po 1 min.
Sudėti apkeptą mėsą į keptuvo dugną (dugnas turėtų būti pilnai uždengtas!).
Tada suformuoti sluoksnį iš pusžiedžiais supjaustytų svogūnų.
Trečiasis sluoksnis - burokine trintuve sutarkuotos bulvės.
Užpilti viską majonezu ir (negailint!) užbarstyti tarkuotu sūriu.
Kepti orkaitėje apie 30-40 min.

Mėsos - bulvių apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 gramų | mėsa |
4 vienetai | svogūnai |
4 vienetai | bulvių |
200 gramų | majonezas |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Švilpikai
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Pyragas su bulvėmis
-
Studentiškos bulvės
-
Grilyje keptos bulvės
-
Įdarytos bulvės
-
Varškėčiai su bulvėmis
-
Blynai su moliūgais
-
Bulvių armonikos
-
Bulviniai vėdarai
-
Bulvių pica
-
Norvegiški bulviniai blynai
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos ir varškės įdarais
-
Žemaičių blynai
-
Bulvių kukuliai grybų padaže
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Bulvių vėdarai
-
Apkeptos bulvės su sūriu
-
Faršu įdarytos bulvių "geldelės"
Mėsos - bulvių apkepas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mėsa,
400 gramų -
Svogūnai,
4 vienetai -
Bulvės,
4 vienetai -
Majonezas,
200 gramų -
Sūris, fermentinis,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
! Produktų kiekis šiame recepte priklauso nuo kepimo indo dydžio - atitaikykite pagal save !
Mėsą supjaustyti 1-1.5 cm storio gabalais ir apkepti iš kiekvienos pusės po 1 min.
Sudėti apkeptą mėsą į keptuvo dugną (dugnas turėtų būti pilnai uždengtas!).
Tada suformuoti sluoksnį iš pusžiedžiais supjaustytų svogūnų.
Trečiasis sluoksnis - burokine trintuve sutarkuotos bulvės.
Užpilti viską majonezu ir (negailint!) užbarstyti tarkuotu sūriu.
Kepti orkaitėje apie 30-40 min.
Reklama:
Komentarai (4)
-
(anonimas)
2010-11-21 12:36
Tikiuos, kad bus skanus ;)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...