Mėsą supjaustyti skersai raumenų 1 cm storio gabalėliais ir apkepinti iš abiejų pusių riebaluose, kartu pakepinti supjaustytus svogūnus.
Užpilti vandeniu ir kava, pasūdyti, pagardinti pipirais ir troškinti, kol mėsa suminkštės.
Miltus sumaišyti su trupučiu vandens ir supilti į troškinį, sumesti pjaustytus pomidorus, sukrėsti grietinėlę.
Patiekti kartu su padažu.
Garnyrui tinka patiekti virtas bulves ir svieste troškintas morkas.

Mėsos troškinys su kava
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | jautiena |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | pomidorai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
1 stiklinė | vanduo |
0.5 stiklinės | kava (stipri) |
50 gramų | grietinėlės, 35% |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Čenachai "Be pastangų"
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Lęšiai su špinatais ir lašinukais
-
Kiaulienos troškinys
-
Troškinta kiauliena su razinomis
-
Kalakutienos guliašas
-
Šernienos troškinys
-
Stirnienos troškinys (ubagiškai)
-
Makaronai su faršu
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Kopūstų troškinys su faršu
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Troškinti kiaulių inkstai
-
Vištiena troškinta daržovėse
-
Troškinta veršiena su pievagrybiais
-
Aviena su špinatais
-
Daržovių - kiaulienos troškinukas
-
Troškinta vištiena
-
Aštri troškinta aviena
-
Stirnienos troškinys
Mėsos troškinys su kava
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Kava, stipri,
0.5 stiklinės -
Grietinėlė, 35%,
50 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti skersai raumenų 1 cm storio gabalėliais ir apkepinti iš abiejų pusių riebaluose, kartu pakepinti supjaustytus svogūnus.
Užpilti vandeniu ir kava, pasūdyti, pagardinti pipirais ir troškinti, kol mėsa suminkštės.
Miltus sumaišyti su trupučiu vandens ir supilti į troškinį, sumesti pjaustytus pomidorus, sukrėsti grietinėlę.
Patiekti kartu su padažu.
Garnyrui tinka patiekti virtas bulves ir svieste troškintas morkas.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Laisve
2011-02-20 17:06
Pirštus galima apsilaižyt!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...