Mėsą supjaustyti skersai raumenų 1 cm storio gabalėliais ir apkepinti iš abiejų pusių riebaluose, kartu pakepinti supjaustytus svogūnus.
Užpilti vandeniu ir kava, pasūdyti, pagardinti pipirais ir troškinti, kol mėsa suminkštės.
Miltus sumaišyti su trupučiu vandens ir supilti į troškinį, sumesti pjaustytus pomidorus, sukrėsti grietinėlę.
Patiekti kartu su padažu.
Garnyrui tinka patiekti virtas bulves ir svieste troškintas morkas.
Mėsos troškinys su kava
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | jautiena |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 2 vienetai | pomidorai |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
| 1 stiklinė | vanduo |
| 0.5 stiklinės | kava (stipri) |
| 50 gramų | grietinėlės, 35% |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti šonkauliai su kmynais
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
-
Guliašas
-
Studentiškas troškinys su dešrelėmis
-
Rūgštus kabesas
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
-
Paprastas lietuviškas troškinukas
-
Kiškiena, troškinta su grybais
-
Keri viščiukas
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Troškintos vištų širdelės
-
Jautienos čili su makaronais
-
Ypatingas jautienos troškinys
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
Mėsos troškinys su kava
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Kava, stipri,
0.5 stiklinės -
Grietinėlė, 35%,
50 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti skersai raumenų 1 cm storio gabalėliais ir apkepinti iš abiejų pusių riebaluose, kartu pakepinti supjaustytus svogūnus.
Užpilti vandeniu ir kava, pasūdyti, pagardinti pipirais ir troškinti, kol mėsa suminkštės.
Miltus sumaišyti su trupučiu vandens ir supilti į troškinį, sumesti pjaustytus pomidorus, sukrėsti grietinėlę.
Patiekti kartu su padažu.
Garnyrui tinka patiekti virtas bulves ir svieste troškintas morkas.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Laisve
2011-02-20 17:06
Pirštus galima apsilaižyt!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
