Mėsą supjaustyti skersai raumenų 1 cm storio gabalėliais ir apkepinti iš abiejų pusių riebaluose, kartu pakepinti supjaustytus svogūnus.
Užpilti vandeniu ir kava, pasūdyti, pagardinti pipirais ir troškinti, kol mėsa suminkštės.
Miltus sumaišyti su trupučiu vandens ir supilti į troškinį, sumesti pjaustytus pomidorus, sukrėsti grietinėlę.
Patiekti kartu su padažu.
Garnyrui tinka patiekti virtas bulves ir svieste troškintas morkas.

Mėsos troškinys su kava
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | jautiena |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | pomidorai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
1 stiklinė | vanduo |
0.5 stiklinės | kava (stipri) |
50 gramų | grietinėlės, 35% |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Su daržovėmis troškinta vištiena
-
Baltasis čili troškinys
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Pupelių troškinys su mėsa
-
Šveicariška veršiena
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Kiaulienos troškinys
-
Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
-
Pupelių troškinys su sūriu
-
Čachochbilis
-
Tikro dzūko pietūs
-
Nesudėtingas mėsos ir daržovių troškinys
-
Pupelių ir mėsos troškinys
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Kiauliena su imbieru
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Jautienos čili su makaronais
-
Kiaulienos troškinys
-
Kiškis puodelyje
Mėsos troškinys su kava
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
1 stiklinė -
Kava, stipri,
0.5 stiklinės -
Grietinėlė, 35%,
50 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti skersai raumenų 1 cm storio gabalėliais ir apkepinti iš abiejų pusių riebaluose, kartu pakepinti supjaustytus svogūnus.
Užpilti vandeniu ir kava, pasūdyti, pagardinti pipirais ir troškinti, kol mėsa suminkštės.
Miltus sumaišyti su trupučiu vandens ir supilti į troškinį, sumesti pjaustytus pomidorus, sukrėsti grietinėlę.
Patiekti kartu su padažu.
Garnyrui tinka patiekti virtas bulves ir svieste troškintas morkas.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Laisve
2011-02-20 17:06
Pirštus galima apsilaižyt!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...