
Troškinta menkė su kopūstais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | menkės |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | aliejaus |
2 vienetai | svogūnai |
1 litras | rauginti kopūstai |
0.3 stiklinės | pomidorų padažas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išvalyta menkė, išėmus kaulus, supjaustoma, apvoliojama miltais ir apkepinama aliejuje. Rauginti kopūstai ištroškinami su svogūnais, aliejumi ir trupučiu vandens. Į puodą dedama eilėmis troškinti kopūstai ir menkė. Viskas užpilama pomidorų padažu ir orkaitėje troškinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Plovas su brokoliais
-
Troškinys moliniame inde
-
Smegenų troškinys
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Lynas, troškintas su kopūstais
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Vištiena su abrikosais
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Balandėliai pagal Viką
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Vištienos paelija
-
Pomidorai su svogūnais
-
Kopūstienė su grybais
-
Kiauliena su imbieru
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Vištienos krūtinėlė
-
Nesudėtingas mėsos ir daržovių troškinys
-
Troškinti agurkai
-
Virta šerno galva
-
Veršienos kepenėlių troškinys
Troškinta menkė su kopūstais
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Menkės,
1 kilogramas -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Rauginti kopūstai,
1 litras -
Pomidorų padažas,
1/3 stiklinės - Druska
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta menkė, išėmus kaulus, supjaustoma, apvoliojama miltais ir apkepinama aliejuje. Rauginti kopūstai ištroškinami su svogūnais, aliejumi ir trupučiu vandens. Į puodą dedama eilėmis troškinti kopūstai ir menkė. Viskas užpilama pomidorų padažu ir orkaitėje troškinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (8)
-
darius
2010-12-01 15:57
nesuprantu kokiai pasaulio virtuviai priskiremas sitas patiekalas???cia turbut didele nesamone gaunasi.zuvis su raugintais kopustais.atsibuskit kas taip valgote ir nedarykit is zuvies nesamoniu.tuo labiau is savo skrandziu baisu kokia cia nesamone %-)
-
Tomas
2010-11-30 17:57
Sitas jau yra pirmam puslapyje ;)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...