
Troškinys su silkėmis
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 vienetai | silkė (filė) |
0.5 litro | kopūstai (rauginti) |
1 vienetas | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | prieskoniai (mėgstami) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Silkes nulupti, išimti kaulus ir supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Nuplautus kopūstus sudėti į puodą, užpilti truputėlį vandens, ant viršaus uždėti silkes ir susmulkintą svogūną, truputėlį pabarstykite prieskoniais. Uždengti puodą ir troškinti ant lengvos ugnies apie 15 min. Baigiant troškinti užpilkite aliejaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Avienos šutinys su pupomis
-
Kiaulienos troškinys
-
Vištiena su ryžiais
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Kareiviškas kiaulienos troškinys
-
Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
-
Troškinti veršienos šonkauliai
-
Grikių košė su daržovėmis
-
Libietiškas ragu su kaukazietiškais prieskoniais
-
Troškinta veršiena
-
Jautienos troškinys su bruknėm
-
Avienos ragu
-
Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
-
Troškintas lynas
-
Troškinti kazlėkai
-
Agurkų pjausniai
-
Jautienos troškinys
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
Troškinys su silkėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Silkė, filė,
2 vienetai -
Kopūstai, rauginti,
0.5 litro -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Prieskoniai, mėgstami
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkes nulupti, išimti kaulus ir supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Nuplautus kopūstus sudėti į puodą, užpilti truputėlį vandens, ant viršaus uždėti silkes ir susmulkintą svogūną, truputėlį pabarstykite prieskoniais. Uždengti puodą ir troškinti ant lengvos ugnies apie 15 min. Baigiant troškinti užpilkite aliejaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...