
Troškinys su silkėmis
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 vienetai | silkė (filė) |
0.5 litro | kopūstai (rauginti) |
1 vienetas | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | prieskoniai (mėgstami) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Silkes nulupti, išimti kaulus ir supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Nuplautus kopūstus sudėti į puodą, užpilti truputėlį vandens, ant viršaus uždėti silkes ir susmulkintą svogūną, truputėlį pabarstykite prieskoniais. Uždengti puodą ir troškinti ant lengvos ugnies apie 15 min. Baigiant troškinti užpilkite aliejaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos troškinys
-
Daržovių - kiaulienos troškinukas
-
Troškinti rauginti kopūstai su grybais
-
Kiauliena su aguročiais
-
Kalakutienos troškinys su daržovėmis
-
Troškinta aviena su moliūgais
-
Pupelių troškinys su sūriu
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Troškinti veršienos šonkauliai
-
Šventinis kiaulienos karis
-
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Ryžių makaronai su kumpiu
-
Kiškiena bulgariškai
-
Troškintos voveraitės
-
Vištienos paelija
-
Guliašas su kiauliena
-
Guliašas
-
Troškinukas žiemai
-
Kopūstų troškinys su faršu
Troškinys su silkėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Silkė, filė,
2 vienetai -
Kopūstai, rauginti,
0.5 litro -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Prieskoniai, mėgstami
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkes nulupti, išimti kaulus ir supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Nuplautus kopūstus sudėti į puodą, užpilti truputėlį vandens, ant viršaus uždėti silkes ir susmulkintą svogūną, truputėlį pabarstykite prieskoniais. Uždengti puodą ir troškinti ant lengvos ugnies apie 15 min. Baigiant troškinti užpilkite aliejaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...