
Troškinys su silkėmis
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 vienetai | silkė (filė) |
0.5 litro | kopūstai (rauginti) |
1 vienetas | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | prieskoniai (mėgstami) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Silkes nulupti, išimti kaulus ir supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Nuplautus kopūstus sudėti į puodą, užpilti truputėlį vandens, ant viršaus uždėti silkes ir susmulkintą svogūną, truputėlį pabarstykite prieskoniais. Uždengti puodą ir troškinti ant lengvos ugnies apie 15 min. Baigiant troškinti užpilkite aliejaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Žuvies troškinys
-
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
-
Šutintas upėtakis
-
Troškinukas su krevetėmis
-
Troškinys čenachinėse
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Šutintas karšis
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Kiškiena bulgariškai
-
Aluje troškinta jautiena
-
Daržovių troškinys
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Balandėliai
-
Keptos cikorijos su makaronais ir dešra
-
Troškintas daržovių garnyras
-
Meksikietiškas ragu
Troškinys su silkėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Silkė, filė,
2 vienetai -
Kopūstai, rauginti,
0.5 litro -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Prieskoniai, mėgstami
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkes nulupti, išimti kaulus ir supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Nuplautus kopūstus sudėti į puodą, užpilti truputėlį vandens, ant viršaus uždėti silkes ir susmulkintą svogūną, truputėlį pabarstykite prieskoniais. Uždengti puodą ir troškinti ant lengvos ugnies apie 15 min. Baigiant troškinti užpilkite aliejaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...