Amerikietiškai pagaminta mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 250 gramų | jautiena |
| 250 gramų | bulvių (virtos) |
| 3 vienetai | paprika |
| 2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
| šiek tiek | citrinų sultys |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai (juodieji) |
| šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Jautiena supjaustoma kubeliais, įkaitinama aliejuje ir prislegiama. Kubeliais supjaustytos bulvės, supjaustyti saldieji ankštiniai pipirai ir pomidorų padažas sudedama prie mėsos ir viskas kartu ant nedidelės ugnies ištroškinama. Paskaninama citrinos sultimis ir cukrumi, druska ir pipirais. Patiekiama su balta duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtiniai su mėsa
-
Kepta veršiena
-
Kotletai su kiaušiniais
-
Totoriški avienos maltiniai
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Šernienos kepsnys lenkiškai
-
Kaspinėliai su špinatais
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Kiaulienos kepsnys su kmynais
-
Jautienos kukuliai
-
Šašlykas majonezo marinate
-
Kiniškos šventės namuose
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Kiaulienos šašlykai greitai
-
Ežero šašlykas
-
Kiaulienos išpjova po porais
-
Keptas kumpis
-
Stirnienos kumpis
Amerikietiškai pagaminta mėsa
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena,
250 gramų -
Bulvės, virtos,
250 gramų -
Paprika,
3 vienetai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai - Citrinų sultys
- Cukrus
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautiena supjaustoma kubeliais, įkaitinama aliejuje ir prislegiama. Kubeliais supjaustytos bulvės, supjaustyti saldieji ankštiniai pipirai ir pomidorų padažas sudedama prie mėsos ir viskas kartu ant nedidelės ugnies ištroškinama. Paskaninama citrinos sultimis ir cukrumi, druska ir pipirais. Patiekiama su balta duona.
Reklama:
Komentarai (5)
-
jurgita
2009-10-03 20:09
Liuks liuks ir liuks :-D :super: :super2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
