Amerikietiškai pagaminta mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
250 gramų | jautiena |
250 gramų | bulvių (virtos) |
3 vienetai | paprika |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Jautiena supjaustoma kubeliais, įkaitinama aliejuje ir prislegiama. Kubeliais supjaustytos bulvės, supjaustyti saldieji ankštiniai pipirai ir pomidorų padažas sudedama prie mėsos ir viskas kartu ant nedidelės ugnies ištroškinama. Paskaninama citrinos sultimis ir cukrumi, druska ir pipirais. Patiekiama su balta duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ukrainietiškas mėsos apkepas
- Kiaulienos kepsnys su kmynais
- Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
- Prancūziškas triušis
- Kebabas ant iešmo
- Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
- Kotletai su kukurūzų kruopom
- Keptos veršienos šlaunelės
- Turkiškas kebabas
- Skanutėlis kiaulienos šašlykas
- Kiaulienos kukuliai su ryžiais
- Ant iešmo kepta aviena
- Kepsniai su sūriu ir česnaku
- Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
- Vasaros šašlykiukas
- Nugarinė ant grotelių
- Mėsos apkepėlė
- Margaritos įdarytos paprikos
- Jautiena kiniškai
- Jautienos pjausnys garstyčių marinate
Amerikietiškai pagaminta mėsa
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena,
250 gramų -
Bulvės, virtos,
250 gramų -
Paprika,
3 vienetai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai - Citrinų sultys
- Cukrus
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautiena supjaustoma kubeliais, įkaitinama aliejuje ir prislegiama. Kubeliais supjaustytos bulvės, supjaustyti saldieji ankštiniai pipirai ir pomidorų padažas sudedama prie mėsos ir viskas kartu ant nedidelės ugnies ištroškinama. Paskaninama citrinos sultimis ir cukrumi, druska ir pipirais. Patiekiama su balta duona.
Reklama:
Komentarai (5)
-
jurgita
2009-10-03 20:09
Liuks liuks ir liuks :-D :super: :super2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...