
Libietiškas ragu su kaukazietiškais prieskoniais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | mėsa ((jautiena arba kiauliena)) |
6 vienetai | bulvių |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
1 skardinė | pupelės (konservuotos (galima naudoti ir žirnius)) |
200 gramų | moliūgai |
1 saujelė | petražolės (kapotos) |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
1 valgomasis šaukštas | prieskoniai ("Sauda" kaukazietiškų prieskonių mišinys) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
2 skiltelės | česnakas (tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Į puodą su vandeniu sudėkite užvirti bulves bulves.
2.
Mėsą supjaustykite vidutinio dydžio gabaliukais ir įtrinkite druska, pipirais ir česnaku. Tada apkepkite karštame aliejuje ant didelės ugnies. Tada sumažinkite liepsną, sudėkite kartu apkepti supjaustytus svogūnus, morką, berkite kaukazietiškų prieskonių. Viskam apkepus, sudėkite visą keptuvės turinį į verdantį puodą su bulvėmis ir troškinkite ant mažos ugnies apie 30 minučių.
3.
Tada į ragu sudėkite nusuktas konservuotas pupeles (jei naudojate žirnius, pirmiausia virkite juos, o tik tada dėkite virti bulves) ir moliūgo gabaliukus, sudėkite kapotas petražoles ir troškinkite viską dar 10 - 15 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Troškinys - ruduo
-
Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
-
Kiškiena bulgariškai
-
Troškinukas su krevetėmis
-
Fazano troškinys
-
Kiauliena, troškinta su svogūnais
-
Avienos pilavas
-
Troškinti veršienos šonkauliai
-
Meksikietiškas troškinys
-
Su daržovėmis troškinta vištiena
-
Guliašas
-
Kiauliena bulgariškai
-
Vištienos krūtinėlė
-
Vištienos kepenėlės su obuoliais
-
Troškinta veršiena su svarainiais
-
Kepta marinuota veršiena
-
Lęšiai su špinatais ir lašinukais
-
Vištiena su sojų daigais
-
Kiaulienos faršo troškinys
Libietiškas ragu su kaukazietiškais prieskoniais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Mėsa, (jautiena arba kiauliena),
500 gramų -
Bulvės,
6 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Pupelės, konservuotos (galima naudoti ir žirnius),
1 skardinė -
Moliūgai,
200 gramų -
Petražolės, kapotos,
1 saujelė - Pipirai, juodieji
-
Prieskoniai, "Sauda" kaukazietiškų prieskonių mišinys,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Aliejus
-
Česnakas, tarkuotas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į puodą su vandeniu sudėkite užvirti bulves bulves.
Mėsą supjaustykite vidutinio dydžio gabaliukais ir įtrinkite druska, pipirais ir česnaku. Tada apkepkite karštame aliejuje ant didelės ugnies. Tada sumažinkite liepsną, sudėkite kartu apkepti supjaustytus svogūnus, morką, berkite kaukazietiškų prieskonių. Viskam apkepus, sudėkite visą keptuvės turinį į verdantį puodą su bulvėmis ir troškinkite ant mažos ugnies apie 30 minučių.
Tada į ragu sudėkite nusuktas konservuotas pupeles (jei naudojate žirnius, pirmiausia virkite juos, o tik tada dėkite virti bulves) ir moliūgo gabaliukus, sudėkite kapotas petražoles ir troškinkite viską dar 10 - 15 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...