600 gramų | kiaulienos nugarinė |
šiek tiek | ananasų (konservuoti) |
50 gramų | sūris |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Netikras Zuikis kitaip
- Jautiena kopūstų padaže
- Jautienos kukuliai
- Balandėliai
- Kiškis keptas su obuoliais
- Kiaulienos kukuliai tešloje
- Jautienos maltinukai
- Kaspinėliai su špinatais
- Veršienos kotletukai
- Kotletukai ant laužo
- Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
- Kiauliena su aguročiais
- Įdaryta veršiena
- Kiaulienos šašlykai
- Įdarytos paprikos
- Steikai
- Orkaitėje kepta kiauliena
- Medžiotojų kepsniai
- Virtos kiaulės kojos
- Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaulienos nugarinė,
600 gramų - Ananasai, konservuoti
-
Sūris,
50 gramų - Džiūvėsėliai
- Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulieną supjaustykite griežinėliais, lengvai pamuškite ir pabarstykite druska. Ant kiekvieno mėsos griežinėlio dėkite po gabaliuką česnako, užtarkuokite sūrio , perlenkite kepsniukus ir sutvirtinkite dantų krapštukais. Mėsą apvoliokite džiuvėseliuose (jei nelimpa, galima apšlakstyti vandeniu) ir kepkite karštame aliejuje iš abiejų pusių.
Komentarai (4)
-
Ops
2015-08-11 16:56
Cesnako recepte nebuvo,darymo eigoje atsirado,ananasu katron vieton deti....Durniu laivas,paciom fantazija reikia pasitelkti....
-
genutė
2015-04-01 15:29
Čia reikia ,pačiom turėti fantazijos......