Išvalome papriką, sudedame į mikserį ir gerai sutriname, paskui taip pat padarome su agurku (neturint mikserio galima agurką ir paprika supjaustyti smulkiai, tik paskui geriau dar su ranka pagrusti, kad sulcču daugiau išsiskirtu). Visą sutrintą masę supilame į indą su aliejumi, dedame prieskonių pagal skonį, išmaišome ir sudedame šonkaulius.
Po to indą su šonkauliais dedame į šaldytuvą ir laikome 2-3 paras (patariu, bus tikrai labai skanu !!!) Kepame ant grotelių...
SKANAUS !!!

Marinuoti kiaulienos šonkauliai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai (vegeta) |
0.7 litro | aliejaus |
2 vienetai | paprika (geltona) |
2 vienetai | paprika (geltona) |
1 vienetas | agurkų (didelis) |
2 vienetai | paprika (geltona) |
2.5 kilogramo | kiauliena (šonkauliai su mėsa) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
-
Neįprasti šašlykai
-
Uzbekiškas šašlykas
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Kelmas
-
Mėsos pynutės
-
Jautienos filė kepsnio gaminimas
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Kepta marinuota veršiena
-
Kapota keri mėsa
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Šašlykai su granatų sulčių padažu
-
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
-
Avienos šašlykas
-
Kiaulienos suktinukai
-
Su svarainiais troškinta veršiena
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai, vegeta
-
Aliejus,
7/10 litro -
Paprika, geltona,
2 vienetai -
Paprika, geltona,
2 vienetai -
Agurkai, didelis,
1 vienetas -
Paprika, geltona,
2 vienetai -
Kiauliena, šonkauliai su mėsa,
2.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalome papriką, sudedame į mikserį ir gerai sutriname, paskui taip pat padarome su agurku (neturint mikserio galima agurką ir paprika supjaustyti smulkiai, tik paskui geriau dar su ranka pagrusti, kad sulcču daugiau išsiskirtu). Visą sutrintą masę supilame į indą su aliejumi, dedame prieskonių pagal skonį, išmaišome ir sudedame šonkaulius.
Po to indą su šonkauliais dedame į šaldytuvą ir laikome 2-3 paras (patariu, bus tikrai labai skanu !!!) Kepame ant grotelių...
SKANAUS !!!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...