Įdarytos parikos
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 5 vienetai | paprika (saldi) |
| 400 gramų | kiauliena (faršas) |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 1 pakelis | ryžiai |
| 1 žiupsnelis | prieskoniai |
| 5 valgomieji šaukštai | majonezas |
| 50 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Ryžius išverdame.
2.
Paprikas perpjauname per pusę ir išvalome sėklas.
3.
Paruošiame faršą:
pagardiname prieskoniais, dedame virtus ryžius, smulkiai supjaustytą svogūną, tarkuotą morką, įspaudžiame česnako ir viską gerai išmaišome.
pagardiname prieskoniais, dedame virtus ryžius, smulkiai supjaustytą svogūną, tarkuotą morką, įspaudžiame česnako ir viską gerai išmaišome.
4.
Faršo dedame į paprikų puseles.
Sudedame į kepimo indą ir įpilame vandens, bet, kad neapsemtų viršutinės dalies.
Kepame apie 40 minučių 180 laipsnių karštumo orkaitėje.
Sudedame į kepimo indą ir įpilame vandens, bet, kad neapsemtų viršutinės dalies.
Kepame apie 40 minučių 180 laipsnių karštumo orkaitėje.
5.
Kai iškepa, ant viršaus dedame majonezo ir užtarkuojame fermentinio sūrio.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Guliašas su kiauliena
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Karamelizuotas keptas kumpis
-
Kiaulienos šonkauliukai
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Kotletai
-
Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
-
Avienos kebabas
-
Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
-
Kepta veršiena
-
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
-
Kaimiškas pjausnys
-
Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
-
Triušienos vyniotinis
-
Pica su saliami ir žirneliais
-
Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
-
Mėsos pyragas
Įdarytos parikos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Paprika, saldi,
5 vienetai -
Kiauliena, faršas,
400 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Ryžiai,
1 pakelis -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis -
Majonezas,
5 valgomieji šaukštai -
Sūris, fermentinis,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžius išverdame.
Paprikas perpjauname per pusę ir išvalome sėklas.
Paruošiame faršą:
pagardiname prieskoniais, dedame virtus ryžius, smulkiai supjaustytą svogūną, tarkuotą morką, įspaudžiame česnako ir viską gerai išmaišome.Faršo dedame į paprikų puseles.
Sudedame į kepimo indą ir įpilame vandens, bet, kad neapsemtų viršutinės dalies.
Kepame apie 40 minučių 180 laipsnių karštumo orkaitėje.Kai iškepa, ant viršaus dedame majonezo ir užtarkuojame fermentinio sūrio.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
