Įdarytos parikos
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
5 vienetai | paprika (saldi) |
400 gramų | kiauliena (faršas) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
1 pakelis | ryžiai |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
5 valgomieji šaukštai | majonezas |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Ryžius išverdame.
2.
Paprikas perpjauname per pusę ir išvalome sėklas.
3.
Paruošiame faršą:
pagardiname prieskoniais, dedame virtus ryžius, smulkiai supjaustytą svogūną, tarkuotą morką, įspaudžiame česnako ir viską gerai išmaišome.
pagardiname prieskoniais, dedame virtus ryžius, smulkiai supjaustytą svogūną, tarkuotą morką, įspaudžiame česnako ir viską gerai išmaišome.
4.
Faršo dedame į paprikų puseles.
Sudedame į kepimo indą ir įpilame vandens, bet, kad neapsemtų viršutinės dalies.
Kepame apie 40 minučių 180 laipsnių karštumo orkaitėje.
Sudedame į kepimo indą ir įpilame vandens, bet, kad neapsemtų viršutinės dalies.
Kepame apie 40 minučių 180 laipsnių karštumo orkaitėje.
5.
Kai iškepa, ant viršaus dedame majonezo ir užtarkuojame fermentinio sūrio.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pikantiškas jautienos kepsnys
- Grikių kotletai su mėsa
- Naminis kiaulienos šnicelis
- Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
- Kiaulienos šašlykas majoneze
- Kotletukai su padažu su brokoliais
- Medžiotojų šašlykai
- Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
- Jautienos kotletukai
- Kiauliena aštriame padaže
- Įdaryti burokėliai
- Triušienos pjausniai
- Steikas
- Toskaniškas veršienos pjausnys
- Kotletukai
- Didkotlečiai su ryžiais
- Šašlykai su granatų sulčių padažu
- Jautienos filė kepsnio gaminimas
- Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
- Virtas rūkytas kumpis
Įdarytos parikos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Paprika, saldi,
5 vienetai -
Kiauliena, faršas,
400 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Ryžiai,
1 pakelis -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis -
Majonezas,
5 valgomieji šaukštai -
Sūris, fermentinis,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžius išverdame.
Paprikas perpjauname per pusę ir išvalome sėklas.
Paruošiame faršą:
pagardiname prieskoniais, dedame virtus ryžius, smulkiai supjaustytą svogūną, tarkuotą morką, įspaudžiame česnako ir viską gerai išmaišome.Faršo dedame į paprikų puseles.
Sudedame į kepimo indą ir įpilame vandens, bet, kad neapsemtų viršutinės dalies.
Kepame apie 40 minučių 180 laipsnių karštumo orkaitėje.Kai iškepa, ant viršaus dedame majonezo ir užtarkuojame fermentinio sūrio.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...